Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, έκανα παραγγελία έναν τεμπέλη για το αυτοκίνητο αξίας 31€... Κάνω τρακινγκ να δω που είναι και λέει ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ...

Η ερώτηση μου είναι η εξής ... 

Θα με ειδοποιήσει κάποιος εάν υπάρχει κάποιο κόλλημα; Κι αν είναι να πληρώσω κάτι, πως θα το πληρώσω στο τελωνείο, αφού υποτίθεται ότι θα έρθει με το ταχυδρομείο απλα;

Να πάρω κάπου τηλέφωνο να πω το tracking number μιυ κάπου σε κάποια υπηρεσία- τελωνείο κτλ ;;;

Ο Κινέζος που το πήρα μου λέει κανένα πρόβλημα δεν θα έχω...βέβαια Κινέζος είναι, μπορεί να κάνει τον Κινέζο μόλις πάρει το ευρώ...χαχα ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.
  • Περιμένες το επομενο βήμα να ανοιχτει ο σάκος
  • Θα κοιτάς το tracking ανα 2-3 ημέρες στο site των elta και αν χρειαστει χαρτια θα σου γραψει για αποδεικτικο paypal/κάρτας και τα στελνεις στο email του geta
  • Την ταριφα (αν βγει) θα την πληρώσεις στο ταχυδρομειο σου κατά την παραλαβη
  • Μην πάρεις τηλεφωνο, τζάμπα χαμενος χρονος
  • Ο κινεζος έκανε τη δική του δουλεια σωστα (οσον αφορά την αποστολή), αλλά το τελωνειο ειναι δική σου ευθύνη και κοστος, οχι του κινέζου
  • Οταν παραλάβεις να κάνεις unboxing video στο σπιτι σου, μηπως ο κινεζος σου εστειλε λαθος ή χαλασμένο πραγμα

Για ΟΛΑ τα παραπάνω και περισσοτερες σχετικές απορίες (που σιγουρα εχεις) υπάρχουν συζητησάρες ->  https://www.insomnia.gr/forums/topic/680815-αγορές-από-χώρες-εκτός-εε-part-2/?page=37&tab=comments#comment-56828130

και ενας πολύ καλος οδηγός του makfil για αγορες και τελωνεια ->  https://www.insomnia.gr/wiki/_/internet/αγορές-από-το-εξωτερικό-r409

ΥΓ: Αν τελικά σου κάτσει χρεωση και η αξια αγοράς CIF ειναι 31 ευρω, το τελωνειακό κοστος θα ειναι περιπου 23 ευρω

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Όταν λες στέλνω email στο geta?

Ποιος είναι αυτός 😂🤣;;;

Και τι αποδεικτικό κάρτας; Να βγάλω screenshot την πληρωμή ότι ήταν 31€ για αυτό το προϊόν ;;;;

Είσαι θεός φίλε σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, μόλις τα μαθω θα βοηθάω κι εγω noobs μια μέρα χαχα :)

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Karoleiro είπε

Ποιος είναι αυτός 😂🤣;;;

Και τι αποδεικτικό κάρτας; Να βγάλω screenshot την πληρωμή ότι ήταν 31€ για αυτό το προϊόν ;;;;

Είσαι θεός φίλε σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, μόλις τα μαθω θα βοηθάω κι εγω noobs μια μέρα χαχα :)

geta ειναι ουσιαστικα το τελωνειο.

Θα βγαλεις σκρινσοτ τα στοιχεια παραγγελιας με τη χρεωση + tracking number να λεει οτι πληρωσες με paypal.

Και screen το transcation id απο το paypal.

Δημοσ.

Ποσες μερες η μηνες θελουν για να περασουν τελωνειο? Εγω περιμενω να παρουσιαστω απο τις 29 Οκτωβριου και ακομα τιποτα!!

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, alexx είπε

Ποσες μερες η μηνες θελουν για να περασουν τελωνειο? Εγω περιμενω να παρουσιαστω απο τις 29 Οκτωβριου και ακομα τιποτα!!

εχει κανει και δυο εβδομαδες εμενα πολλες φορες...απλα υπομονη. θα εχει ξεχαστει καπου ο σακος.

Δημοσ.
Στις 12/11/2018 στις 9:26 ΜΜ, Karoleiro είπε

Ποιος είναι αυτός 😂🤣;;;

Για το παραπάνω σου έχω ήδη απαντησει με το παρακάτω

Στις 12/11/2018 στις 9:06 ΜΜ, isay είπε

Για ΟΛΑ τα παραπάνω και περισσοτερες σχετικές απορίες (που σιγουρα εχεις) υπάρχουν συζητησάρες ->  https://www.insomnia.gr/forums/topic/680815-αγορές-από-χώρες-εκτός-εε-part-2/?page=37&tab=comments#comment-56828130

και ενας πολύ καλος οδηγός του makfil για αγορες και τελωνεια ->  https://www.insomnia.gr/wiki/_/internet/αγορές-από-το-εξωτερικό-r409

Δημοσ.

Κύριοι καλημέρα, το invoice του Κινέζου είναι αρκετό ως αποδεικτικό; 

Γιατί και εγώ έχω δέμα κολλημένο στο τελωνείο αλλα δεν έχω καμία ενημέρωση ως τώρα, παρά μονο γράφει "Awaiting proof of value from adressee".

Συνολικό κόστος 27€..

Δημοσ.
22 ώρες πριν, gioiliop7 είπε

geta ειναι ουσιαστικα το τελωνειο.

Θα βγαλεις σκρινσοτ τα στοιχεια παραγγελιας με τη χρεωση + tracking number να λεει οτι πληρωσες με paypal.

Και screen το transcation id απο το paypal.

Sorry αλλα το aliexpress δεν εχει paypal αλλα alipay αν θες να γραφτεις...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, risingsun είπε

Sorry αλλα το aliexpress δεν εχει paypal αλλα alipay αν θες να γραφτεις...

Ναι το είχα ξεχάσει. Ε εστω απο την τραπεζα σκρινσοτ οτι πληρωσες...

4 ώρες πριν, Paintstar είπε

Κύριοι καλημέρα, το invoice του Κινέζου είναι αρκετό ως αποδεικτικό; 

Γιατί και εγώ έχω δέμα κολλημένο στο τελωνείο αλλα δεν έχω καμία ενημέρωση ως τώρα, παρά μονο γράφει "Awaiting proof of value from adressee".

Συνολικό κόστος 27€..

αμα το βαλεις το tracking στο σαιτ των ελτα για track&trace τι σου βγαζει;

Επεξ/σία από gioiliop7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ώπα άκυρο.. το γύρισα στα Ελληνικά και γράφει ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ PAYPAL ή ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ή ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ

4 λεπτά πριν, gioiliop7 είπε

δεν λεει τιποτα προσκομιση αποδειξης paypal ετσι;

Το invoice του Κινέζου (αφού ζητάει απόδειξη) κάνει ? Το στέλνω στο email Που λέει από κάτω ? (Ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] )

Επεξ/σία από Paintstar
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Paintstar είπε

Ώπα άκυρο.. το γύρισα στα Ελληνικά και γράφει ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ PAYPAL ή ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ή ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ

Το invoice του Κινέζου (αφού ζητάει απόδειξη) κάνει ? Το στέλνω στο email Που λέει από κάτω ? (Ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] )

Θα κανεις ενα screenshot το email της αγορας που θα φαινεται το transcation id το τι πηρες και την αξια του και θα κανεις και ενα σκριν απο ebanking η αν δεν εχεις θα πας στη τραπεζα και θα ζητησεις αποδειξη κινησεων κλπ και θα τους στειλεις και αυτο. Ουσιαστικα πρεπει να φαινεται και απο την τραπεζα αλλα και απο το μαγαζι ποσο εχεις πληρωσει.

τα στελνεις εδω.

[email protected]

Βαλε στο mail tracking number κλπ.

Το invoice απο ali δεν ξερω πως ειναι,αν ειναι παρεθεσε το εδω να δουμε και εμεις να σου πουμε αν κανει.

Επεξ/σία από gioiliop7
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, gioiliop7 είπε

Θα κανεις ενα screenshot το email της αγορας που θα φαινεται το transcation id το τι πηρες και την αξια του και θα κανεις και ενα σκριν απο ebanking η αν δεν εχεις θα πας στη τραπεζα και θα ζητησεις αποδειξη κινησεων κλπ και θα τους στειλεις και αυτο. Ουσιαστικα πρεπει να φαινεται και απο την τραπεζα αλλα και απο το μαγαζι ποσο εχεις πληρωσει.

τα στελνεις εδω.

[email protected]

Βαλε στο mail tracking number κλπ.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, έστειλα τα 2 screens μαζί με τον αριθμό και βλέπουμε ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...