Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει τελωνείο για πράγματα από το Ali Express? Εγώ ότι έχω πάρει δεν έχω πληρώσει ποτέ και ούτε είχα κάποιο κόλλημα στο τελωνείο.  Βέβαια δεν έχω πάρει κάτι πάνω από 40 ευρώ. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Funny__boy είπε

Έχει τελωνείο για πράγματα από το Ali Express? Εγώ ότι έχω πάρει δεν έχω πληρώσει ποτέ και ούτε είχα κάποιο κόλλημα στο τελωνείο.  Βέβαια δεν έχω πάρει κάτι πάνω από 40 ευρώ. 

Και παλι πολλα ειναι τα 40 ευρω.Δεν πληρωνεις μεχρι το οριο των 22 ευρω εκτος αν παρεις κατι ηλεκτρονικο και κατω απο τα 22 ευρω που ειναι πιθανο να περασει.Επισης μπορεις να παρεις κατι ακριβοτερο αλλα να πεις στον κινεζο να σου βαζει χαμηλοτερη τιμη στο πακετο.

• Thanks 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Funny__boy είπε

στην Ελλάδα μπορεί να περάσει τελωνειο δέμα κατω απο 22 και δεμα πανω απο 22 :P απλα στο κατω απο το 22,τους βαζεις αποδειξη κλπ και τελειωνει το θεμα εκει...

Θεωρητικα με 40 ευρω ναι θα εχεις θεμα,αλλα παντα επειδη βρισκεσαι στην Ελλαδα,μπορει να εισαι και τυχερος.

Οπως ειπε και το παιδι απο πανω πες στο κινεζο να σου βαλει χαμηλοτερη αξια στο πακετο.

• Thanks 1
Δημοσ.

Και βασικα ολα περνανε τελωνειο αλλα μεχρι 22 ευρω δεν φοβασαι οπως προειπα.Προς το παρον βεβαια γιατι στην ελλαδα τα αλλαζουμε ολα! 😜

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον ανθρωποι και φιλοι καλησπερα! Τελικα τα πραγματα που περιμενα εκαναν αγορα απο το ΑλιΕξπρες 32 ευρω το ενα 22 το αλλο...
Εκατσα και εγινα κατασκοπος στο Ελτα Τρακινγκ καθε μερα το κοιταγα,καθε μερα τηλεφωνουσα κι εκανα τον ασχετο ''γεια σας εχω ενα δεμα και βλεπω λεει αναμονη τελωνειο κτλ''  και μου ειπαν οτι εαν κ εφοσον κρινουν την αξια θα φορολογηθουν, στην περιπτωση μου ειναι ενας πλαστικος τεμπελης για το αμαξι και ενα στρωμα γιογκα... Απο οτι φανηκε και κοιτουσα καθε μερα το ΕΛΤΑ τρακινγκ, καθυστερουσε και απλα καθοταν τελωνειο.....και ουτε ειδοποιηση ουτε τιποτα νεο να μου πουν να πληρωσω η να ζητησουν αποδειξη με email η τιμολογιο κατι εγκυρο για το ποσο το αγορασα...
ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΩ Ο ΤΡΕΛΟΣ! στελνω στον κινεζο ενα μηνυμα του στυλ, Στειλε μου 2 τιμολογια μουφα σε φωτογραφια να λενε οτι το ταδε νουμερο αποστολης εκανε 19 dollars. ΚΑΙ ΣΕ 2 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΤΡΕΛΟΣ ΝΑ ΤΟ  ΕΧΩΩΩΩ (ποσο προ οι Κινεζοι ρε παιδια) , Οποτε λεω αν μου ζητησουν ειμαι καλυψη κομπλε!!!
Και εκανε κι ο Κινεζος ενα SEARCH PACKAGE φαση κολπο απο το ταχυδρομειο του το εκει και το αναζητησε σαν αποστολεας εμπορος, οποτε ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ το Ελτα τρακιγνκ γραφει οτι θα ειναι στο ΕΛΤΑ μου για παραλαβη αυριο ❤️ 

Καντε κι εσεις το ιδιο σας προτεινω εαν κατι σας ειναι σκαλωμενο τελωνειο....εαν βλεπετε οτι καθεται 14 και πανω μερες τελωνειο, στειλτε στον αποστολεα να κανει αναζητηση το πακετο του.
Ειναι π.χ. σαν να στελνω εγω Κινα κατι και να κατσει τελωνειο, το αναζητω σαν εμπορος πιο επισημα και ΤΣΟΥΠ ξυπνανε και ενεργοποιουνται κι αυτοι.

Και επισης μην ντρεπεστε να τους ζητατε μουφα τιμολογια !!! την επομενη που θα παραγγειλω θα του πω Κολλα κι ενα επανω να ειμαστε safe!!!!!!

Σαε ευχαριστω ολους, αυτο το INSOMNIA με εχει σωσει οσες φορες αγχονομαι !!!!!

Επεξ/σία από Karoleiro
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Karoleiro είπε

Λοιπον ανθρωποι και φιλοι καλησπερα! Τελικα τα πραγματα που περιμενα εκαναν αγορα απο το ΑλιΕξπρες 32 ευρω το ενα 22 το αλλο...
Εκατσα και εγινα κατασκοπος στο Ελτα Τρακινγκ καθε μερα το κοιταγα,καθε μερα τηλεφωνουσα κι εκανα τον ασχετο ''γεια σας εχω ενα δεμα και βλεπω λεει αναμονη τελωνειο κτλ''  και μου ειπαν οτι εαν κ εφοσον κρινουν την αξια θα φορολογηθουν, στην περιπτωση μου ειναι ενας πλαστικος τεμπελης για το αμαξι και ενα στρωμα γιογκα... Απο οτι φανηκε και κοιτουσα καθε μερα το ΕΛΤΑ τρακινγκ, καθυστερουσε και απλα καθοταν τελωνειο.....και ουτε ειδοποιηση ουτε τιποτα νεο να μου πουν να πληρωσω η να ζητησουν αποδειξη με email η τιμολογιο κατι εγκυρο για το ποσο το αγορασα...
ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΩ Ο ΤΡΕΛΟΣ! στελνω στον κινεζο ενα μηνυμα του στυλ, Στειλε μου 2 τιμολογια μουφα σε φωτογραφια να λενε οτι το ταδε νουμερο αποστολης εκανε 19 dollars. ΚΑΙ ΣΕ 2 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΤΡΕΛΟΣ ΝΑ ΤΟ  ΕΧΩΩΩΩ (ποσο προ οι Κινεζοι ρε παιδια) , Οποτε λεω αν μου ζητησουν ειμαι καλυψη κομπλε!!!
Και εκανε κι ο Κινεζος ενα SEARCH PACKAGE φαση κολπο απο το ταχυδρομειο του το εκει και το αναζητησε σαν αποστολεας εμπορος, οποτε ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ το Ελτα τρακιγνκ γραφει οτι θα ειναι στο ΕΛΤΑ μου για παραλαβη αυριο ❤️ 

Καντε κι εσεις το ιδιο σας προτεινω εαν κατι σας ειναι σκαλωμενο τελωνειο....εαν βλεπετε οτι καθεται 14 και πανω μερες τελωνειο, στειλτε στον αποστολεα να κανει αναζητηση το πακετο του.
Ειναι π.χ. σαν να στελνω εγω Κινα κατι και να κατσει τελωνειο, το αναζητω σαν εμπορος πιο επισημα και ΤΣΟΥΠ ξυπνανε και ενεργοποιουνται κι αυτοι.

Και επισης μην ντρεπεστε να τους ζητατε μουφα τιμολογια !!! την επομενη που θα παραγγειλω θα του πω Κολλα κι ενα επανω να ειμαστε safe!!!!!!

Σαε ευχαριστω ολους, αυτο το INSOMNIA με εχει σωσει οσες φορες αγχνομαι !!!!!

Αφενος η αίτηση αναζητησης δεν εχει σχέση με το οτι ξεκολλησε το πακέτο σου. Ηταν σύμπτωση. Η αίτηση παιρνει πολλες μέρες να διευρευνηθει και απαντηθει. 

Αφετέρου το εχουμε γράψει πολλες φορές οτι οι υπάλληλοι δεν ειναι γατάκια και κολπάκια με fake χαρτιά (άλλοι στέλνουν και fake χαρτιά πιστωτικών) ξέρουν να τα ξεχωρίζουν και ΑΝ θέλουν (ή τους πετυχεις σε κακη ημέρα) μπορουν να σε τρέξουν πολύ. Μπορει να βάλουν άλλη τιμή δασμολογησης και να σε στείλουν για αναδασμολογηση οπου εκει η χαρτουρα πάει στο ΥΠΟ, καθυστερει και γινεται πολλαπλή διασταυρωση. Εδω να συμπληρώσω οτι η παραποιηση είναι αδίκημα. Για ένα στρώμα γιογκας ... δεν αξίζει.

Με δυο λογια, αν θες να το κάνεις, κάνε το, εν γνώση τι μπορεις να αντιμετωπισεις, αλλα να προτρέπεις αλλους σε απάτη επειδή σε εσενα ετυχε (τωρα γιατι στο μελλον δεν ξερεις) να πιασει ... μπορει να κάψεις κοσμο. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...