Soomn Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Γειά σας,είμαι φοιτητής περασμένων χρόνων(10 έτος πλέον) και μου είπαν να βγάλω κάρτα ανεργίας γιατί δικαιούμαι επίδομα επειδή νοικιάζω σε άλλη πόλη.Θεωρούμαι φοιτητής ακόμα και αν δεν έχω φοιτητιτικά προνόμια?Δεν έχω ένσημα. Άν είναι αθέμιτο παίζει να μου πάρουν το πτυχίο γι'αυτό(οταν το πάρω με το καλό)?Ευχαριστώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δεν κατάλαβα, θέλεις να πάρεις πτυχίο ή επίδομα;
chsam Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Soomn είπε Γειά σας,είμαι φοιτητής περασμένων χρόνων(10 έτος πλέον) και μου είπαν να βγάλω κάρτα ανεργίας γιατί δικαιούμαι επίδομα επειδή νοικιάζω σε άλλη πόλη.Θεωρούμαι φοιτητής ακόμα και αν δεν έχω φοιτητιτικά προνόμια?Δεν έχω ένσημα. Άν είναι αθέμιτο παίζει να μου πάρουν το πτυχίο γι'αυτό(οταν το πάρω με το καλό)?Ευχαριστώ. Απ' οτι ειδα ο οαεδ δεν δεχεται φοιτητες για καρτα ανεργιας,πρεπει να τελειωσεις.Εκτος κ αν εχεις εργαστει στο παρελθον, ενα τηλεφωνο στον οαεδ δεν βλαπτει. Οσο για το να σου παρουν το πτυχιο ενα θα σου πω...σύνελθε!!! Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2018 από chsam
Soomn Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Οκ, οπότε το πολύ πολύ να μην μπορώ να γραφτώ μετά ως πτυχιούχος.
vrwmiaris Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Κάτι γνωστοί μου,πλαστογραφουσαν ότι έχουν περάσει τα μισά μαθήματα για να παίρνουν επίδομα.Και τώρα είναι στο δημόσιο, ένας ειδικά στη φάση.Δεν θα σε αγγίξουν.
chsam Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 45 λεπτά πριν, Soomn είπε Οκ, οπότε το πολύ πολύ να μην μπορώ να γραφτώ μετά ως πτυχιούχος. Απο που το συμπερανες αυτο;;;;;;Μετα μπορεις σιγουρα, τωρα ειναι το προβλημα.
overpower Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, vrwmiaris είπε Κάτι γνωστοί μου,πλαστογραφουσαν ότι έχουν περάσει τα μισά μαθήματα για να παίρνουν επίδομα.Και τώρα είναι στο δημόσιο, ένας ειδικά στη φάση.Δεν θα σε αγγίξουν. Πλεον γινεται ηλεκτρονικα ο ελεγχος ολων των στοιχειων
Soomn Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Θέλω να πω,αν γραφτώ τωρα, υπονοόντας οτι δεν είμαι φοιτητής και σκάσω μύτη μετά απο 2-3 χρόνια με πτυχίο αυτο δεν θα εγείρει ερωτήματα?
Soomn Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Τώρα δεν ξέρω αν αυτό πρέπει να το αναρτήσω σε καινούργιο thread.Μένω μόνος μου εδώ και 4 μήνες και μου είπαν οτι δικαιούμαι επίδομα αλληλεγγύης για το οποίο όμως χρειάζεται κάρτα ανεργίας απ'ότι λέει εδώ https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ergasiaka/212825/koinoniko-eisodima-allileggyis-nea-kritiria-anatropes-stis-ypoxreoseis-ton-dikaioyxon(Υποχρεώσεις των δικαιούχων του ΚΕΑ γ)).Πήρα τηλέφωνο τον ΟΑΕΔ ,είπα οτι είμαι φοιτητής 10ου έτους και μου είπαν οτι δεν δικαιούμαι κάρτα ανεργίας. Στο ίδιο site λέει ρητά οτι :"Ως Ωφελούμενες μονάδες ορίζονται οι κάτωθι κατηγορίες: α. Μονοπρόσωπο νοικοκυριό: κάθε ενήλικο άτομο που διαμένει μόνο του σε κατοικία και δεν εμπίπτει στην κατηγορία ενηλίκων έως 25 ετών που φοιτούν σε πανεπιστημιακές σχολές ή σχολεία ή ινστιτούτα επαγγελματικής εκπαίδευσης ή κατάρτισης της ημεδαπής ή αλλοδαπής.".Τελικά χρειάζομαι κάρτα ανεργίας για το ΚΕΑ;Την δικαιούμαι ως φοιτήτης?Τι να κάνω?Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα