1988panos2171 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εδώ και κάμποσο καιρό οι αποσυνδέσεις πάνε σύννεφο. Λίγο που έψαξα είδα ότι η Cyta πλέον είναι αρκετά προβληματική, πάνω από χρόνια 7 συνδρομητής δεν είχα θέματα αλλά τελευταία το κακό έχει παραγίνει. Επειδή όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω ασχοληθεί με παρόχους δεν ξέρω τι παίζει οπότε ποιοι είναι πλέον αξιόπιστοι εκτός του ΟΤΕ (τον αποφεύγω λόγω κόστους όπως είναι φυσικό). Για VDSL προς το παρόν δεν ενδιαφέρομαι, μια αξιοπρεπή σύνδεση θέλω για yt, downloads κλπ. Tηλέφωνο επίσης δε με ενδιαφέρει. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2018 από 1988panos2171
Steverns Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Και εγώ με cyta 24 τα ίδια είχα. Τώρα με vdsl είμαι μια χαρά
nagapit Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Με την CYTA εδώ και ένα μήνα έχω τεράστιο πρόβλημα. Με τους δικούς της dns δεν ανοίγει καμία σελίδα (ουτε καν το google) με το που αλλάζω dns όλα τέλεια. Με την τεχνική υποστήριξη που μίλησα παραδέχθηκαν οτι υπάρχει πρόβλημα σε αρκετούς πελάτες και οτι ψάχνουν να βρουν λύση. Το κακό είναι οτι δεν μπορώ (δεν υπαρχει αυτή η επιλογή) να αλλάξω τους dns στο ρουτερ τους και αναγκαστικά σε οτι μηχάνημα βάζω σπίτι ή οταν κάποιος φίλος έρχεται και θέλει να συνδεθεί με το κινητό του πρέπει να αλλάζω τους dns στη συσκευή . Απλά απαράδεκτοι.
poulinos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 18 hours ago, nagapit said: Με την CYTA εδώ και ένα μήνα έχω τεράστιο πρόβλημα. Με τους δικούς της dns δεν ανοίγει καμία σελίδα (ουτε καν το google) με το που αλλάζω dns όλα τέλεια. Με την τεχνική υποστήριξη που μίλησα παραδέχθηκαν οτι υπάρχει πρόβλημα σε αρκετούς πελάτες και οτι ψάχνουν να βρουν λύση. Το κακό είναι οτι δεν μπορώ (δεν υπαρχει αυτή η επιλογή) να αλλάξω τους dns στο ρουτερ τους και αναγκαστικά σε οτι μηχάνημα βάζω σπίτι ή οταν κάποιος φίλος έρχεται και θέλει να συνδεθεί με το κινητό του πρέπει να αλλάζω τους dns στη συσκευή . Απλά απαράδεκτοι. ισως αν μπεις σαν admin sto router να μπορεις να τους αλλαξεις.για αρκετα ρουτερ υπαρχουν τα admin στοιχεια στο Internet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα