Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Ο SSD μου σε άκυρες στιγμές 100αρίζει και κολλάει το σύμπαν. Πολλές φορές μέχρι και το ρολόι κολλάει. Έχω κάνει τα βήματα που διάβασα εδώ:
http://www.tomshardware.co.uk/faq/id-3267507/fix-100-disc-usage-system-service.html

Τι άλλες ιδέες έχετε;

Δεν τρέχει κάτι στο background, και έχω AV, οπότε λογικά δεν έχω και τίποτα περίεργο μέσα. (Δεν έχω βάλει σπασμένα παιχνίδια ή να έχω πάει σε περίεργες ιστοσελίδες) Γενικά καθαρή εγκατάσταση είναι.

Δεν τρώει κάτι μονίμως τον δίσκο, αλλά βαράει κάτι spikes κατα καιρούς, δεν είναι κάτι συνεχές δηλαδή.

Μερικά Screenshots παρατιθενται παρακάτω.

ssd.JPG

ssd_2.JPG

ssd_3.JPG

ssd_4.JPG

Ο δίσκος είναι ο Intenso 256GB MLC NAND. Στα Win7 δεν είχε τέτοια συμπεριφορά, και γενικά δεν δικαιολογείται. Δεν είναι ο ταχύτερος αλλά αυτό μιλάμε είναι floppy drive speeds. 100% υγεία και επιδόσεις.

Επεξ/σία από Sheogorath
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Alex-V είπε

Μηπως σου κανει ζημια το av? Πριν το βαλεις στα εκανε αυτα?

Tι να σου πω, το πρώτο πρόγραμμα που έβαλα πάνω ήταν. Το είχα και στα 7 και δεν έκανε θέματα (Avira).

Το θέμα είναι απο ότι διάβασα με μαλάκυνση των Win10. 

Δημοσ.

Τα εχει κατεβαασει ολα τα updates? Επειδη στα 10 γινονται αυτοματα λογικα το γνωριζεις, μηπως σου κανει τρελα εξαιτιας αυτου.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Alex-V είπε

Τα εχει κατεβαασει ολα τα updates? Επειδη στα 10 γινονται αυτοματα λογικα το γνωριζεις, μηπως σου κανει τρελα εξαιτιας αυτου.

Σημερα κατέβαζε κάτι, αλλά μου το κάνει πολλές μέρες, ακόμα και φορές που στο networking δεν έχω χρήση.

Έβαλα σήμερα έναν 860evo 500;άρι, θα δω αν στρώσει.

Δημοσ.

Πραγματι, τελειωσε με ολα τα Windows updates. Kαι μετα αφου εκανες τα tomshardwarιστικα,
θα προτεινα επιπλεον & συνολικα να κλεισεις ολα τα <<κατασκοπευτικα>> των windows 10, με:
* DoNotSpy10
* W10Privacy
* O&OShutUp10
* AshampooAntiSpy
Αφενος γενικοτερο καλο θα κανουν, κι αφεδυου ενδεχομενως ειδικοτερα να ηρεμησει(!) ο SSD..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...