Oscar_Mike Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Snoob είπε ταιριάζει πιο πολύ στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου του κτλ. χαχαχαχαχα, ε δεν φταίει η apple, δεν είπε πουθενά ότι τα αυτοκόλλητα είναι σώνει και καλά για τον προφυλακτήρα τους! --- τα είπε όλα το ποστ σου
Stitch19 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, ethereum είπε παιδιά συγνώμη , μου άρεσε πολύ το macbook air και το Τ2 για αγορές με apple pay και προστασία το βρίσκω πολύ λειτουργικό λαπτοπ για μένα είναι το λαπτοπ της χρονιάς , πιστεύω ότι 1. και με το Τ2 πάλι μπορούν να το φτιάξουν τεχνικοί εκτός apple 2. για το after sales της apple που λέτε είναι φαρμακείο , έχετε στείλει ποτε λαπτοπ για επισκευή στην Infoquest ( αντιπροσωπεία Xiaomi Ελλάδας και όχι μονο ) να δείτε πως ξυρίζουν εκεί ?? οεο 3. εχει κάνει η infoquest cartel με μεθόδους και τακτικές που σκοτώνουν τον μικρό επαγγελματία τεχνικο που διορθώνει επισκευάζει pc , μητρικές κτλπ ? 4. το Τ2 ειναι πολύ σημαντικό περα απ τις επισκευές , ετσι πως διαμορφώνεται η κοινωνια και η ψηφιακή μας ζωή είναι κάτι που έλιπε και μπράβο που το βάλανε , είναι μια δικλείδα ασφαλείας για τον επαγγελματια και όχι μόνο 5. βλέπω οτι και τα λαπτοπ της Microsoft είναι αυτοκόλλητες κατασκευές 6. απ ότι είδα στο tear it down του iFixit , το Macbook Air τα πήγε πολύ καλά Η Microsoft όμως δεν απαγορεύει επισκευές από τρίτους. Δεν σταματάει να πουλάει γνήσια parts σε τρίτους. Δεν κάνει κατάσχεση γνησιων parts που ήσουν τρίτοι. Η Microsoft δεν πιέζει καμια κυβέρνηση στο να της δώσει το δικαίωμα να μην μπορείς να διορθώνεις από τρίτους και με την βούλα του νομου. Δεν δεν δεν. 1
ethereum Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, sv398 είπε Δεν είναι φαρμακείο το after sales της Apple. Είναι daylight robbery φάση. ολες οι αντιπροσωπείες σε αυτόν τον κόσμο που ζούμε , χρεώνουν πιο πολύ , ειτε είναι Apple είτε HP , πάνε ένα λαπτοπ στην HP να δείς ποσο θα σε χρεώσουν , γιατί οι τεχνικοί σαν αυτο τον τυπάκο στο Μανχάταν τον Ροσμαν που κάνει καρριέρα βρίζοντας την apple , δεν χρεώνουν πολλές φορές παραπάνω ? το χω δει το βίντεο Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2018 από ethereum
Arkin Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, ethereum είπε ολες οι αντιπροσωπείες σε αυτόν τον κόσμο που ζούμε , χρεώνουν πιο πολύ , ειτε είναι Apple είτε HP , πάνε ένα λαπτοπ στην HP να δείς ποσο θα σε χρεώσουν , γιατί οι τεχνικοί σαν αυτο τον τυπάκο στο Μανχάταν τον Ροσμαν που κάνει καρριέρα βρίζοντας την apple , δεν κλέβουνε στην χρέωση ? το χω δει το βίντεο Αφου χρεωνουν τα τριπλασια η παραπανω γιατι να μην εχεις τη δυνατοτητα να το αναβαθμισεις μονος σου η να το πας σε εναν τεχνικο να το φτιαξει με πολυ λιγοτερα χρηματα? Ειναι κατι που αγορασες σε σενα ανηκει και το κανεις οτι θελεις δεν ανηκει σε κανεναν αλλο. Κατι σαν χουντα ενω τα σκας και απο πανω καμια ελευθερια πουθενα. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2018 από Arkin 1
Federer Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Προσωπικά πιο πολύ με ενόχλησε που στα καινούργια Macbook και mini δεν μπορώ να περάσω XP. Σου λέει ή Mac OS ή 10αρια. Ε οχι ρε Apple, έλεος! Δικό μου είναι το εργαλείο! 3000€ έσκασα και θέλω να περάσω το πιο αποδοτικό, προηγμένο και αξιόπιστο λειτουργικό! Κατι μου λέει οτι αυτο το Τ2 τσιπ θα αποτελέσει την ταφόπλακά της... 1
Arkin Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Federer είπε Προσωπικά πιο πολύ με ενόχλησε που στα καινούργια Macbook και mini δεν μπορώ να περάσω XP. Σου λέει ή Mac OS ή 10αρια. Ε οχι ρε Apple, έλεος! Δικό μου είναι το εργαλείο! 3000€ έσκασα και θέλω να περάσω το πιο αποδοτικό, προηγμένο και αξιόπιστο λειτουργικό! Κατι μου λέει οτι αυτο το Τ2 τσιπ θα αποτελέσει την ταφόπλακά της... Federer μονο στις πρωτες σελιδες αξιζει. Στην 15 οχι. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 21 minutes ago, Snoob said: To πρόβλημα ξεκινά όταν αρχίζουμε να δικαιολογούμε πρακτικές που καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματική ή υποτιθέμενη ανωτερότητα μιας συσκευής. Λόγου χάρη, οι στριφνές βίδες που χρησιμοποιεί η Apple, δεν προσδίδουν κανένα πλεονέκτημα στις συσκευές: μόνος λόγος ύπαρξης είναι να δυσκολεύουν την πρόσβαση σε αυτές. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κολλημένες μπαταρίες. Κανένα πλεονέκτημα δεν παρέχουν, μόνος λόγος ύπαρξης είναι να υποχρεώσουν τους ιδιοκτήτες των συσκευών να στραφούν στο επίσημο σέρβις. Και επειδή, με τον καιρό, εμφανίζονται εταιρίες που πουλάνε κατσαβίδια που ξεβιδώνουν τις στριφνές βίδες ή άνθρωποι που ανεβάζουν βίντεο που δείχνουν πώς να αλλάξεις μπαταρία, άρα εκεί που οι λήσταρχοι σου λένε πως πρέπει να δώσεις 1200 για κάτι που φτιάχνεται με 120 δολάρια χάνουν χρήματα, η Apple ψάχνει να βρει ακόμη πιο σκληρούς τρόπους να σε υποχρεώσει να παραμείνεις "πελάτης" της, δηλαδή, για να ξέρουμε τι λέμε, δέσμιός της. Εξ ου και το θέμα με τις επισκευές/αντικαταστάσεις και το Τ2, το οποίο πήγε να το περάσει στα μουλωχτά. Δηλαδή, κόντρα στο μύθο πως οι πελάτες της Apple είναι "συνειδητοποιημένοι" και επιλέγουν αυτή την "εμπειρία", η πραγματικότητα είναι πως η Apple φέρνει τους πελάτες της προ τετελεσμένων, εισάγοντας τέτοιες πρακτικές στα κρυφά. Το ζητούμενο είναι να είσαι εσαεί δεμένος με την εταιρία, είτε το θέλεις, είτε όχι. Κι αν τα μαρκετίστικα τερτίπια δεν είναι αρκετά για να σε πείσουν, στήνονται παγίδες τύπου Τ2 και throttle. Ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει πως το τάδε ή το δείνα προϊόν είναι ανώτερο, του προσφέρει καλύτερη εμπειρία, ταιριάζει πιο πολύ στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου του κτλ. Όμως, εδώ το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο: μιλάμε για εξαναγκαστικές πρακτικές (ναι, εφόσον προωθούνται κρυφά εξαναγκαστικές είναι), χώρια οι απάτες (ναι, απάτες είναι με τα δήθεν προβλήματα που θέλουν εκατοντάδες ή χιλιάδες ευρώ για να φτιαχτούν). Δημιουργείται ένα πλαίσιο το οποίο, στο όνομα μιας άκρως αμφισβητήσιμης ασφάλειας περιορίζει το αναφαίρετο δικαίωμά σου να διαχειρίζεσαι την περιουσία σου όπως εσύ νομίζεις καλύτερα. Αυτά που κάνει η Apple (και η όποια Apple) δεν συμβαίνουν γιατί σου παρέχει κάτι "καλύτερο". Τεχνάσματα για να σε δέσει είναι. Ούτε οι βίδες σου παρέχουν κάτι, ούτε οι κολλημένες μπαταρίες: κι αυτά, τεχνάσματα για να περιορίσει την πρόσβασή σου στην περιουσία σου είναι. Όσο τα ανεχόμαστε όλα αυτά, κι όχι απλά τα ανεχόμαστε, αλλά τα επικροτούμε, τα πράγματα θα χειροτερεύουν. Υπάρχουν όμως και άλλες ερμηνείες που ισχύουν ταυτόχρονα με όσα περιγράφεις. Με τις απλές βίδες ας πούμε, η κύριος "Ξερόγλου" ξεβιδώνει αβάδιστα το νέο του macbook, προξενεί ζημιά, το βιδώνει όπως όπως και παίρνει σβάρνα τα forums για να γράψει πως το ολοκαίνουργιο laptop που χρυσοπληρωσε χάλασε από μόνο του και "die dieeeeee Apple που μας πίνεις το αίμα"... Και απο κάτω μετά χιλιάδες απαντήσεις από τους άλλους αγανακτισμένους και πάει λέγοντας... Η κολλημένη μπαταρία αντίστοιχα, έδωσε τη δυνατότητα να έχουμε λεπτές συσκευές χωρίς κινούμενα μέρη στο εσωτερικό, που με το πέρασμα του χρόνου άρχισαν να γίνονται ...κουδουνίστρες! Η αλλαγή μπαταρίας στο επίσημο service κοστίζει περίπου 180 ευρώ και για ένα macbook pro retina, απαιτεί άπειρα τεχνικά βήματα ώστε να φτάσεις και να αφαιρέσεις την παλιά μπαταρία με ασφάλεια. 1 2 1
aris1986 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Θα έπρεπε η apple να σας τα ενοικιάζει για εμένα. Όχι αγορά, συμβόλαιο για ενοικίαση με ρήτρα στα 2 χρόνια απόσυρση και αλλαγή σε καινούργιο. επίσης όχι κάπνισμα, όχι βρωμιά στον κάθε υπολογιστή της και κινητό της. Θα περνούσατε και επιθεωρήσεις από εκπροσώπους της έταιρειας, γιατί βρώμικα θα ήταν δυσφήμιση. Τι λέτε; Το μέλλον φαντάζει γαμάτο. Σας το εύχομαι ολοψυχα. 🙂 1
Arkin Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, billdanos είπε Υπάρχουν όμως και άλλες ερμηνείες που ισχύουν ταυτόχρονα με όσα περιγράφεις. Με τις απλές βίδες ας πούμε, η κύριος "Ξερόγλου" ξεβιδώνει αβάδιστα το νέο του macbook, προξενεί ζημιά, το βιδώνει όπως όπως και παίρνει σβάρνα τα forums για να γράψει πως το ολοκαίνουργιο laptop που χρυσοπληρωσε χάλασε από μόνο του και "die dieeeeee Apple που μας πίνεις το αίμα"... Και απο κάτω μετά χιλιάδες απαντήσεις από τους άλλους αγανακτισμένους και πάει λέγοντας... Η κολλημένη μπαταρία αντίστοιχα, έδωσε τη δυνατότητα να έχουμε λεπτές συσκευές χωρίς κινούμενα μέρη στο εσωτερικό, που με το πέρασμα του χρόνου άρχισαν να γίνονται ...κουδουνίστρες! Η αλλαγή μπαταρίας στο επίσημο service κοστίζει περίπου 180 ευρώ και για ένα macbook pro retina, απαιτεί άπειρα τεχνικά βήματα ώστε να φτάσεις και να αφαιρέσεις την παλιά μπαταρία με ασφάλεια. Ελα ρε συ ακου προξενει ζημια. Χωρις να ειμαι τεχνικος εχω ανοιξει πανω απο 100 laptop για αναβαθμιση hdd ram τοσα χρονια χωρις σημαδακι. Τι πραγμα ειναι αυτο δεν εχει καμια αλλη ερμηνεια ολα γινονται για να παρει το μεγιστο κερδος η αντιπροσωπεια. Τι να πω.
ethereum Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Αφου χρεωνουν τα τριπλασια η παραπανω γιατι να μην εχεις τη δυνατοτητα να το αναβαθμισεις μονος σου η να το πας σε εναν τεχνικο να το φτιαξει με πολυ λιγοτερα χρηματα? Ειναι κατι που αγορασες σε σενα ανηκει και το κανεις οτι θελεις δεν ανηκει σε κανεναν αλλο. Κατι σαν χουντα ενω τα σκας και απο πανω καμια ελευθερια πουθενα. γνωρίζω περίπτωση με VW Golf το είχανε δύο τεχνικοί αυτοκινήτων ολόκληρη μέρα και δεν μπορούσανε να βρούν τι βλάβη έχει , μετά απο πολυ κόπο και κούραση αποφάσισαν να το πάνε στην αντιπροσωπεία , εκεί έβαλαν το κομπιούτερ να το ελέγξει και το κομπιούτερ έβγαλε ότι ο πελάτης είχε αλλάξει κλειδί απο τρίτο μέρος και το immobilaizer δεν αναγνωριζε το κλειδί για να πάρει μπρος η μηχανή , το αυτοκίνητο ήταν εντάξει ,
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 1 minute ago, aris1986 said: Θα έπρεπε η apple να σας τα ενοικιάζει για εμένα. Όχι αγορά, συμβόλαιο για ενοικίαση με ρήτρα στα 2 χρόνια απόσυρση και αλλαγή σε καινούργιο. επίσης όχι κάπνισμα, όχι βρωμιά στον κάθε υπολογιστή της και κινητό της. Θα περνούσατε και επιθεωρήσεις από εκπροσώπους της έταιρειας, γιατί βρώμικα θα ήταν δυσφήμιση. Τι λέτε; Το μέλλον φαντάζει γαμάτο. Σας το εύχομαι ολοψυχα. 🙂 Αν έχει λογικές τιμές και με συμφέρει, εγώ δέχομαι άνετα! 1
sv398 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, ethereum είπε ολες οι αντιπροσωπείες σε αυτόν τον κόσμο που ζούμε , χρεώνουν πιο πολύ , ειτε είναι Apple είτε HP , πάνε ένα λαπτοπ στην HP να δείς ποσο θα σε χρεώσουν , γιατί οι τεχνικοί σαν αυτο τον τυπάκο στο Μανχάταν τον Ροσμαν που κάνει καρριέρα βρίζοντας την apple , δεν κλέβουνε στην χρέωση ? το χω δει το βίντεο Άρα συμφωνείς ότι μας κλέβουν. Τουλάχιστον δεν κυνηγάνε τα 3rd party repairs οι πιο πολλοί. Ήμαρτον πλέον!
Arkin Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, ethereum είπε γνωρίζω περίπτωση με VW Golf το είχανε δύο τεχνικοί αυτοκινήτων ολόκληρη μέρα και δεν μπορούσανε να βρούν τι βλάβη έχει , μετά απο πολυ κόπο και κούραση αποφάσισαν να το πάνε στην αντιπροσωπεία , εκεί έβαλαν το κομπιούτερ να το ελέγξει και το κομπιούτερ έβγαλε ότι ο πελάτης είχε αλλάξει κλειδί απο τρίτο μέρος και το immobilaizer δεν αναγνωριζε το κλειδί για να πάρει μπρος η μηχανή , το αυτοκίνητο ήταν εντάξει , Αλλο αυτοκινητα που μιλαμε για ασφαλεια και αξιζουν αρκετες χιλιαδες ευρω και αλλο ενα laptopaki των 800-2000 ευρω. Τα αυτοκινητα εχουν 500 παραμετρους κανενας τεχνικος δεν γνωριζει τα παντα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 1 minute ago, Arkin said: Ελα ρε συ ακου προξενει ζημια. Χωρις να ειμαι τεχνικος εχω ανοιξει πανω απο 100 laptop για αναβαθμιση hdd ram τοσα χρονια χωρις σημαδακι. Τι πραγμα ειναι αυτο δεν εχει καμια αλλη ερμηνεια ολα γινονται για να παρει το μεγιστο κερδος η αντιπροσωπεια. Τι να πω. Enjoy it!
hellojim Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εφεύραν την δική τους βίδα, κόλλησαν το hardware πάνω στις motherboard, μπλοκάρουν το hardware. Όλα αυτά γιατί δεν θέλουν να επισκευάζεις τα προϊόντα τους αλλά να αγοράζεις καινούρια! Υπάρχει στο YouTube video από το cnbc που πηγαίνουν με κρυφή κάμερα σε apple genius....αν και είμαι χρήστης apple προϊόντων (έχω MacBook pro 2017) δεν πρόκειται ποτέ να ξαναγορασω προϊόν τους. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2018 από hellojim 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις