Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγννώμη με τόσα λεφτά που έχει γιατί δεν αγοράζει την ifixit και αλλους 10 παρατρεχάμενους και να τους κάνει authorized service.Μυαλό δεν έχουνε οι είναι τόσο εγωιστές.

Παλιο Αμερικανοί απο ανέκαθεν κομπλεξ κατωτερότητας έχετε.

• Απαντ. 502
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, billdanos είπε

...που η apple και η κάθε apple είναι απλά το πρόσχημα ώστε να "ξεδιπλώσουν" την τοξικότητα που κουβαλάνε. :) 

Ναι, εσύ ❤️

Seriously, να το κοιτάξεις. Δεν είναι λογικό για έναν moderator, να κάθεται και να τρολλάρει συστηματικά σε κάθε topic σχετικά με την Apple

Επεξ/σία από Dinos_12345
  • Like 6
Δημοσ.
3 ώρες πριν, shadowlike είπε

Το μόνο που αναρωτιέμαι είναι αν μπορώ να βάλω κάποια παλιότερη έκδοση του λειτουργικού (όσο παλιότερη γίνεται) αλλά με securiy updates καθώς θεωρώ ότι θα κερδίσω πολύ σε performance.

Δεν θα κερδίσεις σε performance. Λένε τα high Sierra είναι αρκετά performant στο μοντέλο που έχεις. Μπορείς να το βάλεις σχετικά εύκολα με αυτό το patch

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, Dinos_12345 said:

Ναι, εσύ ❤️

Seriously, να το κοιτάξεις. Δεν είναι λογικό για έναν moderator, να κάθεται και να τρολλάρει συστηματικά σε κάθε topic σχετικά με την Apple

Το αφήνω μόνο και μόνο για να καταλάβεις τη μλκια που έγραψες. Δικαιολογείς σχόλια με Καρκίνους και Ψόφους σε ένα topic που αφορά νέες τεχνολογίες, την Apple κλπ?

Το λες και κατάντια.

Λυπάμαι που μπαίνω στην παγίδα να συζητώ κάτω από τέτοια σκεπτικά... 

• Thanks 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, billdanos είπε

Το αφήνω μόνο και μόνο για να καταλάβεις τη μλκια που έγραψες. Δικαιολογείς σχόλια με Καρκίνους και Ψόφους σε ένα topic που αφορά νέες τεχνολογίες, την Apple κλπ?

Το λες και κατάντια.

Εγώ λεω να ψηφίσουμε απο το 1 εώς το 10 πόσοι αντιπαθούνε/συμπαθούνε το μήλο και ο νικητής θα πάρει ένα κιλό μήλα απο Ζαγόρια τα κερνάω εγώ.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
Just now, lari9gr said:

μπορεί κάποιος να μου πει γιατι ειναι premium ενα laptop της apple

Καταρχάς πως εννοείς εσύ μια premium συσκευή?

Δημοσ.

Το χασα το καλό το thread ρε γαμώτο...! :)

@Arkin πραγματικά τι γράφεις... Source, or it didn't happen (πως πουλάνε τα δεδομένα χρηστών) - Όσο για το λειτουργικό, whatever, αν μιλάς για bugs που patchάρονται στη βδομάδα πάνω, οκ... τρύπιο, ό,τι πεις...

2 ώρες πριν, Arkin είπε

Ημουν απο τους πρωτους που βρηκαν μερος για κατεβασμα των φωτογραφιων το ειχα γραψει στο θεμα και μετα τη δουλεια ειχα περιπου 150 μηνυματα που ζητουσαν το link. Προφανως εκατσα και απαντησα εναν εναν και τους εδωσα και το link.

Awkward... θες μπράβο;

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, kotronas said:

Εγώ λεω να ψηφίσουμε απο το 1 εώς το 10 πόσοι αντιπαθούνε/συμπαθούνε το μήλο και ο νικητής θα πάρει ένα κιλό μήλα απο Ζαγόρια τα κερνάω εγώ.

Ρε συ ο άλλος ψάχνει στον τηλεφωνικό κατάλογο για να βρει που μένω για να έρθει να "λογαριαστούμε" κι εσύ μιλάς για ψηφοφορίες εδώ? 😛 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Arkin είπε

Η Apple το πήγε 10 βήματα παραπέρα. Άλλες εταιρείες είναι πολύ πιο τίμιες. 

Θα ακολουθήσουν και αυτές, not to worry! Αφορμές ψάχνουν...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lari9gr είπε

Κάπως πρέπει να δικαιολογήσει τον ένα σκασμό λεφτά που έδωσε για να φαίνεται το λαμπάκι με το μήλο

Δημοσ.
Μόλις τώρα, billdanos είπε

Το λες και κατάντια.

Δεν τα δικαιολογώ. Κάνεις trigger πολύ κόσμο με αυτά που γράφεις, μερικοί είναι τόσο broken που να αρχίσουν να σου εύχονται καρκίνο. Όμως αυτό που έκανα quote, αυτό είσαι εσύ ή τουλάχιστον αυτό βγάζεις προς τα έξω.

Το έχω πει 200 φορές, αν δεν έγραφες τόσο προκλητικά και λάθος σχόλια, θα ανέβαινε η σοβαρότητα των συζητήσεων 500 επίπεδα.

Όταν λες ότι είναι δικαιολογημένη συμπεριφορά, για μια εταιρεία, να σε κλειδώνει έξω από το μηχάνημα που χρυσοπλήρωσες, ζητάς τις απαντήσεις που παίρνεις. Δηλαδή, σε κλειδώνει έξω από τα δεδομένα σου, αν δεν της κάνεις το χατίρι να επισκευάσεις το laptop στο service της και το θεωρείς λογικό; Οκ.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Απορω γιατι δεν κλειδωνονται θρεντ τετοιου επιπεδου. Δεν προσφερουν τίπποτα εποικοδομητικο

• Like 6
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
Just now, Dinos_12345 said:

Δεν τα δικαιολογώ. Κάνεις trigger πολύ κόσμο με αυτά που γράφεις, μερικοί είναι τόσο broken που να αρχίσουν να σου εύχονται καρκίνο. Όμως αυτό που έκανα quote, αυτό είσαι εσύ ή τουλάχιστον αυτό βγάζεις προς τα έξω.

Το έχω πει 200 φορές, αν δεν έγραφες τόσο προκλητικά και λάθος σχόλια, θα ανέβαινε η σοβαρότητα των συζητήσεων 500 επίπεδα.

Όταν λες ότι είναι δικαιολογημένη συμπεριφορά, για μια εταιρεία, να σε κλειδώνει έξω από το μηχάνημα που χρυσοπλήρωσες, ζητάς τις απαντήσεις που παίρνεις. Δηλαδή, σε κλειδώνει έξω από τα δεδομένα σου, αν δεν της κάνεις το χατίρι να επισκευάσεις το laptop στο service της και το θεωρείς λογικό; Οκ.

Και γιατί σε πειράζει η άποψη που έχω σχηματίσει για την Apple όλα αυτά τα χρόνια? Πρέπει να γράψω κάτι που να σε καλύπτει?

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, lari9gr είπε

Λογω brand. Η apple ειναι περισσοτερο marketing εταιρεια παρα τεχνολογιας. Η apple αυτη την στιγμη εχει το μεγαλυτερο brand equity ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ.

Αυτο σημαινει ότι ενα προιον βαζοντας πανω πχ το samsung brand πουλιεται στα 1000 ευρω ενω, με το ιδιο προιον βαζοντας το brand της apple πουλιεται 1400 ευρω.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...