Arkin Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, roulis37 είπε Το μόνο που βλέπω είναι ένας ακόμα λόγος να μην πάρεις apple προϊόν ποτέ παλι το κάνει σαφές η εταιρεία, χάλασε κάτι στο mac σου θα σου πάρουμε 10 φορές πιο ακριβά και δεν έχεις επιλογή η άλλως το πετάς. Α ρε jobs που είσαι να δεις.. Καλα και εκεινος φυκια πουλαγε το πρωτο iphone που παρουσιασε τους εβλεπε ολους σαν ιθαγενεις που τους πουλουσε καθρεφτακια οταν το symbian που μπορει να μην ειχε το capasitive screen εκανε απειρως παραπανω πραγματα απο το τοτε iphone 2g. 1
kotronas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, billdanos είπε Ρε συ ο άλλος ψάχνει στον τηλεφωνικό κατάλογο για να βρει που μένω για να έρθει να "λογαριαστούμε" κι εσύ μιλάς για ψηφοφορίες εδώ? 😛 Ματαιότης,ματαιοτήτων τα παντα ματαιότης
Mpiftekis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δηλαδή μέχρι τώρα όποιος αγόραζε Apple προϊόν είχε 2 επιλογές: Πάω για επισκευή στο εξουσιοδοτημένο μαγαζί και είμαι ασφαλής Πάω για επισκευή στο μη-εξουσιοδοτημένο μαγαζί και είμαι - δεν είμαι ασφαλής Πλέον, δε σου αφήνει την 2η επιλογή γιατί "έτσι". Ας σου άφηνε την επιλογή να κάνεις ότι θες. Θες να πας στα σίγουρα, πας εξουσιοδοτημένο. Θες να πας στα φθηνά, πας σε μη εξουσιοδοτημένο με ότι ρίσκο συνεπάγεται. ΕΠΙΛΟΓΗ λέγεται και θα έπρεπε να υπάρχει για τα πάντα που είναι κτήμα ΣΟΥ. Αν εγώ αύριο θέλω να δοκιμάσω το Apple προϊόν μου με imitation hardware δικαίωμα μου. Γιατί να στο απαγορεύει ο κατασκευαστής αυτό; Θέλω να κάνω το iPhone μου πατίνι; Δικαίωμα μου... αν το χαλάσω είναι δικό μου πρόβλημα κι όχι της Apple. Το σκέφτομαι λάθος; 3
fytotech Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Γιατί σβήνεις τα σχόλια που κάνω για το Mac επταετίας; Εσύ το έχεις πει πως έχεις παλιό Mac. Σε ενοχλεί;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Just now, fytotech said: Γιατί σβήνεις τα σχόλια που κάνω για το Mac επταετίας; Εσύ το έχεις πει πως έχεις παλιό Mac. Σε ενοχλεί; Με ενοχλεί το τρολλάρισμα και ειδικά το επαναλαμβανόμενο.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Τουλαχιστον τα ταλευταια 10 χρονια απο τοτε που εμφανιστηκαν τα iphone τετοια εταιρια δεν ξανα εχω δει. Εχεις δει, απλά ίσως δεν έχεις δώσει σημασία. Από τότε που η Apple θεώρησε ότι είναι ΟΚ να ξεφτιλησει τις τιμές στα προϊόντα της, βγήκαν κ άλλοι κατασκευαστές με laptops που ξεκινούν από 2000 ευρω (ως παράδειγμα το φέρνω). Γιατί αφού το κάνει η Apple και βρίσκει κορόιδα να σκάνε 7Κ για laptop, γιατι όχι και εμείς; Το ιδιο και με τα κινητά. Έγινε οκ τώρα να ξεκοιναει η τιμή διάθεσης Android κινητού στα 1000+ ευρώ. Οκ, flagship δεν αντιλέγω, αλλά ξεφευγουμε πολύ. Και η Apple είναι η πρώτη διδαξασα, γιατί απευθύνεται σε πιο premium segment, έχει μικρότερο μερίδιο αγορας κατά βάση, και άρα πρέπει να έχει μεγάλα margins για να κρατήσει όλους τους μετόχους happy.
ScorpioX777 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε Αρχίζω να πιστεύω ότι εάν σε πούνε, πάνε να δεις στη γωνία εάν έρχομαι, θα πας τρέχοντας Μου το εχουν πει και αλλοι οτι δεν ειμαι τοσο απολυτος οσο παλια...η ηλικια σε κανει πιο διπλωματη.
HardwareZone Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, SeaLion είπε Το χασα το καλό το thread ρε γαμώτο...! @Arkin πραγματικά τι γράφεις... Source, or it didn't happen (πως πουλάνε τα δεδομένα χρηστών) - Όσο για το λειτουργικό, whatever, αν μιλάς για bugs που patchάρονται στη βδομάδα πάνω, οκ... τρύπιο, ό,τι πεις... Awkward... θες μπράβο; Ευτυχώς ήρθες και εσύ να βοηθήσεις λίγο την κατάσταση ( να γελάσουμε λίγο παραπάνω ρε παιδάκι μου! ) Bugs που patchάρονται στην βδομάδα... Really ? Όπως αυτό το τραγικό που επέτρεπε να αποκτήσεις root access στο login που υπήρχε δεν ξέρω και εγω πόσα χρόνια τρύπιο ? Για το αν πουλάει προσωπικά δεδομένα η Apple... το κάνουν όλες, και να μην το έκαναν, αρκούν οι κερκότρυπες που αφήνουν ΟΛΕΣ για την NSA... 2
margaritagr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Τα ίδια λεγαμε πριν λιγο καιρό σε αντίστοιχο τοπικ. Τωρα απλά επαναλαμβανόμαστε. Οποιου δεν του αρέσει η φιλοσοφία της apple δεν παίρνει Apple. Ειναι πολυ απλό δεν τα δίνουν με το ζόρι. Οποιος δεν έχει πρόβλημα με τις πρακτικές της συνεχίζει και αγοράζει. Εμεις οικογενειακώς πάντα απευθυνόμαστε σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα/συνεργεία είτε για πικάπ , είτε για κινητα, είτε για αμάξια. Συνεπώς για μένα αυτή η πρακτική της Apple δε θα άλλαζε κατι απο αυτο που έτσι κι αλλιώς θα εκανα σε περίπτωση προβλήματος.
Arkin Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, natural_sgf είπε Εχεις δει, απλά ίσως δεν έχεις δώσει σημασία. Από τότε που η Apple θεώρησε ότι είναι ΟΚ να ξεφτιλησει τις τιμές στα προϊόντα της, βγήκαν κ άλλοι κατασκευαστές με laptops που ξεκινούν από 2000 ευρω (ως παράδειγμα το φέρνω). Γιατί αφού το κάνει η Apple και βρίσκει κορόιδα να σκάνε 7Κ για laptop, γιατι όχι και εμείς; Το ιδιο και με τα κινητά. Έγινε οκ τώρα να ξεκοιναει η τιμή διάθεσης Android κινητού στα 1000+ ευρώ. Οκ, flagship δεν αντιλέγω, αλλά ξεφευγουμε πολύ. Και η Apple είναι η πρώτη διδαξασα, γιατί απευθύνεται σε πιο premium segment, έχει μικρότερο μερίδιο αγορας κατά βάση, και άρα πρέπει να έχει μεγάλα margins για να κρατήσει όλους τους μετόχους happy. Οντως τα εχουμε δει απλα η διαφορα ειναι οτι σε αυτες τις εταιριες δεν τις βγαινει το να πουλανε τοσο ακριβα. Δεν εχουν τετοιους πελατες δηλαδη. Note 9 780ευρω 2 μηνες μετα. Συν τον τεραστιο ανταγωνισμο. Καταλαβαινω οτι ολοι θα ηθελαν τα κερδη της apple και χαιρομαι που δεν τους βγαινει ουτε προκειται. Ενα 5% εμεινε στην apple του κοσμου που της λεει μπραβο και δεν εχει θεμα να δωσει και 20000 για ενα κινητο.
margaritagr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 58 λεπτά πριν, Arkin είπε Θες να σου δειξω ποσο ευκολα ειναι η αλλαγη σε καποιο dell hp acer ακομα και των 2000 ευρω? Η apple τα κανει ολα δυσκολα για να μην μπορει ο καθενας να βαλει χερι. Παλι για το κερδος ενω θα μπορουσε να τα κανει πολυ πιο απλα οπως στα mac πριν το 2010. Και έτσι θα παει κάποιος να αγοράσει μτχ MacBook και θα ξέρει οτι όντως δεν έχει βάλει κανένας άσχετος χέρι. Αλλα αυτο δεν ειναι μια θετική οπτική με την οποία αξίζει ν ασχοληθούμε μάλλον....
Arkin Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, margaritagr είπε Και έτσι θα παει κάποιος να αγοράσει μτχ MacBook και θα ξέρει οτι όντως δεν έχει βάλει κανένας άσχετος χέρι. Αλλα αυτο δεν ειναι μια θετική οπτική με την οποία αξίζει ν ασχοληθούμε μάλλον.... Ναι ενω αν εχει μπει χερι θα ειναι κατσιασμενο διαλυμενο και μολις το ανοιξεις θα κανει μπαμ. Ελεος. 1
kotronas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, billdanos είπε Με ενοχλεί το τρολλάρισμα και ειδικά το επαναλαμβανόμενο. Που εισαι το βρηκα δως του την διευθυνση του γειτονα να σου στείλω 3 κιλά μήλα να βγεις στο μπαλκόνι να του τα πετας.
D.Luffy Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Arkin είπε Καλα και εκεινος φυκια πουλαγε το πρωτο iphone που παρουσιασε τους εβλεπε ολους σαν ιθαγενεις που τους πουλουσε καθρεφτακια οταν το symbian που μπορει να μην ειχε το capasitive screen εκανε απειρως παραπανω πραγματα απο το τοτε iphone 2g. Ο Jobs ποτέ δεν ισχυρίστηκε ότι το iPhone έκανε περισσότερα πράγματα από τις Symbian συσκευές. Αυτό που ισχυριζόταν ήταν ότι αυτά που έκανε, τα έκανε καλύτερα και πιο απλά από εκείνες τις συσκευές. Το iPhone έφερε επανάσταση στο UI μιας φορητής συσκευής κάνοντας το απλό στη χρήση, ευέλικτο και άμεσο. Ποτέ δεν ήταν η συσκευή που υποσχόταν να τα κάνει όλα και να υποστηρίζει τα πάντα. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2018 από D.Luffy 1
Dinos_12345 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, billdanos είπε Γιατί τα εξαιρείς αυτά? Γιατί είναι υποκειμενικά. Εγώ δεν μπορώ το Mac, άλλος δεν μπορεί το Linux.
Προτεινόμενες αναρτήσεις