Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 502
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, mjaros είπε

είναι σαν να αγοράζεις μερσεντές και να πηγαίνεις για σέρβις στον μπαμπη στη γωνία που έχει συνεργείο κάτω από το σπίτι του. 

Αν ο Μπάμπης είναι καλός και φτηνότερος γιατί όχι???

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Istros είπε

Για πέταμα γενικά.Υπαρχουν καλύτερες συσκευές με καλύτερη ποιότητα και επιδόσεις.Τωρα με το T2 θα έχω ένα λόγο παραπάνω να μην ξαναγορασω.

Για πεταμα γενικα...ωραια απαντηση, και εγω μπορω να πω γενικα οτι οποιος δεν μπορει να αιτιολογησει γιατι ειναι κατι για πεταμα η δεν το ειχε η ειναι τεχνολογικα αναλφαβητος.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε

Για πεταμα γενικα...ωραια απαντηση, και εγω μπορω να πω γενικα οτι οποιος δεν μπορει να αιτιολογησει γιατι ειναι κατι για πεταμα η δεν το ειχε η ειναι τεχνολογικα αναλφαβητος.

Διάβασε καλύτερα:Υπάρχουν συσκευές με καλύτερες επιδόσεις και καλύτερη ποιότητα.Λεγε ότι θες.Εκτος και αν θεωρείς ότι δεν υπάρχουν συσκευές καλύτερες από τα προϊόντα της apple.Απευθυνονται μόνο σε όσους θέλουν το λειτουργικό.Εαν δεν σ απασχολεί το λειτουργικό υπάρχουν πολύ καλύτερες συσκευές σε hardware.

Επεξ/σία από Istros
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Istros είπε

Διάβασε καλύτερα:Υπάρχουν συσκευές με καλύτερες επιδόσεις και καλύτερη ποιότητα.Λεγε ότι θες.Εκτος και αν θεωρείς ότι δεν υπάρχουν συσκευές καλύτερες από τα προϊόντα της apple.Απευθυνονται μόνο σε όσους θέλουν το λειτουργικό.Εαν δεν σ απασχολεί το λειτουργικό υπάρχουν πολύ καλύτερες συσκευές σε hardware.

Εγω θελω να μου πεις γιατι ειναι για πεταμα τα Apple προιοντα με τεχνολογικα επιχειρηματα οχι αν υπαρχουν καλυτερα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ScorpioX777 είπε

Εγω θελω να μου πεις γιατι ειναι για πεταμα τα Apple προιοντα με τεχνολογικα επιχειρηματα οχι αν υπαρχουν καλυτερα.

Το χούμε αναλύσει εκατομμύρια φορές.Εαν δεν είχαν το λειτουργικό και το μηλαρακι θα τα πουλούσαν 300€ και δεν θα τα έπαιρνε κανενας με το hardware που έχουν

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Istros είπε

Το χούμε αναλύσει εκατομμύρια φορές.Εαν δεν είχαν το λειτουργικό και το μηλαρακι θα τα πουλούσαν 300€ και δεν θα τα έπαιρνε κανενας με το hardware που έχουν

Δυστυχως ομως για σενα και το λειτουργικο εχουν και εκατομμυρια πωλησεις  ανα τον κοσμο ,και σημειο αναφορας  στον τεχνολογικο τομεα με προιοντα που καθορισαν την βιομηχανια και ανοιξαν καινουριες κατηγοριες   και υψηλοτατο βαθμο ικανοποιησης πελατων  και κορυφαια εταιρεια ειναι και η πρωτη με 1 τρις κεφαλοποιηση . 

Σε ενα αλλο συμπαν  και παραλληλο κοσμο ισως να  γινουν  αυτα που ισχυριζεσαι .

Περαστικα σου .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 3
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Istros είπε

Επιμενεις εσυ με το hardware...το οποιο φυσικα δειχνει οτι δεν εχεις ασχοληθει με Apple προιοντα γιατι εκει αγοραζεις πρωτιστως με γνωμονα το software και μετα το hardware.

Τσπα δεν χρειαζεται να πω κατι αλλο σε αφηνω ελευθερο να συνεχισεις τον δεοντολογικο(sic) σου αγωνα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...