Προς το περιεχόμενο

Media Players

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα.

Πριν παραθέσω το θέμα θέλω να σας ενημερώσω πως στο σπίτι μου δεν έχω ούτε τηλεφωνική γραμμή ούτε internet. Ο λόγος δεν ειναι η προσωπική επιλογή, αλλά η απομακρυσμένη τοποθεσία που μένω και ο ΟΤΕ, σνομπάρει και αρνήται να βάλει 6-7 κολώνεςπου απαιτούνται.

Ετσι, λοιπόν, έχω αγοράσει ένα Media Player, του 50αρικου, μάρκας ICIP TV, μέσω skroutz και απο μία εταιρία στην Θεσσαλονίκη. Η διαδικασία που κάνω συχνά πυκνά, είναι να φορτώνω σε ένα στικάκι 64GB, torrents, δηλαδή ταινίες με υπότιτλους, να το μεταφέρω στο media player και να παρακολουθώ σειρές ή ταινίες. Στο σημείο αυτό αξίζει να σας αναφέρω πως η τηλεόραση μου είναι μία Samsung 55 LED, αλλά πρώτης γενιάς, μοντέλο 2007 και δεν υποστηρίζει υπότιτλους, γιαυτό και αγόρασα το media player.

Τα ερωτήματα είναι:

1. Ταινίες ή επεισόδια άνω των 1GB δεν τα "παίζει" διότι υπάρχει καθυστέρηση μεταξύ εικόνας/ήχου και καθυστερεί τα καρέ. Μιλώντας με την εταιρία δεν έβγαλα καμμία άκρη και έτσι κατεβάζω μόνο ότι υπάρχει σε 400 - 600 ΜΒ.

2. Σε κάποια τόρρεντς, μου βγάζει ένα μύνημα, πως δεν υποστηρίζει ορισμένα codex ήχου, και παρακολουθούμε χωρίς ήχο...

2. Να αλλάξω media player..  Τι να αγοράσω που να είναι καλύτερο..? Θα επιθυμούσα το media player να έχει μέσα το πρόγραμμα VLC, όπου έχω παρατηρήσει από το iMac, που έχω στο γραφείο, παίζει τα πάντα.

Παρακαλώ πάρα πολύ όποιος μπορεί ας βοηθήσει. Παρακάτω σας παραθέτω φωτό του μοντέλου.

Ευχαριστώ πολύ

86a469af0ee784fe906902a44c2cc64c_XL.jpg

Unknown-1.jpeg

Unknown.jpeg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...