teoepi2 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 γεια σας, σε windows 7 κράσσαρε το utorrent και πήγα να το κάνω end από task manager και process explorer χωρίς αποτέλεσμα (με admin rights) υπάρχει κάτι άλλο που μπορεί να γίνει σε αυτή την περίπτωση; (δεν εννοώ πιο γενικές λύσεις όπως γενικό restart ή restart του windows explorer που τις γνωρίζω)
micos000 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Στον task manager το έκλεινες από τις εφαρμογές ή από τις διεργασίες; Ποια έκδοση του ut έχεις; 1
teoepi2 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) έλα micos, sry που άργησα, από τα processes το κάνω κανονικά - ξέρω ότι από τα applications είναι άλλη διαδικασία που συνήθως δεν φέρνει αποτέλεσμα αλλά και πάλι είναι γνωστό ότι ο task manager μπορεί να μην κάνει shut down ένα process, το χω συναντήσει πολλές φορές σε πολλά windows και υποθέτω πως έχει να κάνει με dependencies με τα host των windows, μέχρι εδώ δεν βλέπω κάτι αφύσικο η απορία μου είναι γιατί δεν γίνεται με process explorer μέχρι τώρα νόμιζα πως θα κάνει force-kill οποιοδήποτε process επί τόπου ότι και να γίνει, ανεξάρτητα αν δημιουργήσει πρόβλημα σε άλλα process λες να μπερδεύω το process explorer με κάποιο άλλο πρόγραμμα (;), πάντως δεν βρίσκω κάτι άλλο στα προγράμματα - είναι παλιά έκδοση του ut, δεν νομίζω πως έχει να κάνει με το ut Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2018 από teoepi2
micos000 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ δεν έχω τύχει πάντως σε 7 και πάνω να μην κλείνει διεργασία από τον task manager, εκτός κι αν εκτελείτε με μεγαλύτερα δικαιώματα ή αν χρησιμοποιείται από το σύστημα (ή κάποιον ιό) και δεν την αφήνουν να κλείσει. Κι εγώ παλιά έκδοση έχω, την 2.2.1 Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2018 από micos000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα