Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος να μου πει....ειχα παει τον προηγουμενο μηνα στον οαεδ για παρουσια  και μου  ειπαν δεν ειχαν αλλα νουμερα και να φυγω και να παω την επομενη και της αναφερω οτι ηταν η τελευταια μερα παρουσιας μου και μου ειπε για μια μερα; δεν θα χεις προβλημα οποτε παω την επομενη και μου λενε εχεις προβλημα επρεπε να ρθεις χθες,αναφερω τι εχει γινει και μου λενε δεν θα τα χασεις τα λεφτα απλα θα τα παρεις ολα τον επομενο  μηνα.Ωσπου ηρθε ο επομενος μηνας και δυστυχως τιποτα στον λογαριασμο μου....Ξερει καποιος να μου πει αν τα χανω?εχω βγει απ τον ΟΑΕΔ?Δεν ξερω τι γινεται πρωτη φορα εχω μπει ταμειο. 

Δημοσ.

Απο δω κ στο εξής να κάνεις ηλεκτρονικά απο το σπίτι σου την ανανέωση..έτσι δεν θα χρειάζεται να τρέχεις στον οαεδ..

Τώρα που χάσες μια ανανέωση θα γίνει το εξής:την ημερομηνία που ήταν να μπουν τα χρήματα δεν θα μπούν.θα μπουν στην επόμενη ημερομηνία.δεν θυμάμαι αν θα μπουν κ τα δυο την ιδια παρασκευη.δεν τα χανεις πάντως.απλά αν ξαναχάσεις παρουσία θα χάσεις κ το επίδομα.

Για να το εξηγήσω καλύτερα αν εσυ είχες πάρει εκείνο τον μήνα το επίδομα πριν πας στο  οαεδ για παρουσια στην ουσία θα περιμένεις δυο μήνες..στην επόμενη πληρωμή δεν θα δεις λεφτα..στην μεθεπόμενη πληρωμή θα τα βάλουν μαζεμένα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, lovesucks είπε

Απο δω κ στο εξής να κάνεις ηλεκτρονικά απο το σπίτι σου την ανανέωση..έτσι δεν θα χρειάζεται να τρέχεις στον οαεδ.

Για επιδομα ανεργιας απαιτειται ΜΟΝΟ φυσικη παρουσια και οχι ηλεκτρονικη ανανεωση.

5 ώρες πριν, Royla Karakosta είπε

Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος να μου πει....ειχα παει τον προηγουμενο μηνα στον οαεδ για παρουσια  και μου  ειπαν δεν ειχαν αλλα νουμερα και να φυγω και να παω την επομενη και της αναφερω οτι ηταν η τελευταια μερα παρουσιας μου και μου ειπε για μια μερα;

Συγνωμη κιολας αλλα ειχες περιθωριο ενα μηνα για παρουσια και πηγες την τελευταια μερα...;;;;;;

Παντως η παρουσια σου κατωχυρωνει δυο μηνες πληρωμης(αφου καθε τριτο μηνα ειναι η παρουσια) οποτε μαλλον ολα πηγαινουν δυο μηνες μετα κ οχι εναν.Για σιγουρια παρε στο πενταψηφιο του οαεδ.

Επεξ/σία από chsam
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι δυστυχώς τελευταία στιγμή το είδα εχω συγγενικό μου πρόσωπο στο νοσοκομείο και 2μήνες λόγω του οτι δεν έχει κάποιον άλλον βρίσκομαι κοντά του τα πρωινά και δυστυχώς ξέχασα την παρουσία στον ΟΑΕΔ.Ευχαριστώ πάντως απλά πρώτη φορά εχω μπεί στο ταμείο και δεν τα γνωρίζω καλά τα πράγματα.

Επεξ/σία από Royla Karakosta

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...