Sfakianakis Defkalion Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα στην παρεα,εχω μια ερωτηση σε οποιον γνωριζει,εχω 2 κεραιες loco m5 για wifi και ρουτερ οτε σαν tp link εσωτερικα,το προβλημα ειναι γιατι οποτε βρεχει εχω προβλημα και συνεχως στις ρυθμισεις γραφει (ληψη ip) και οταν φτιαχνει ο καιρος μετα απο καποια ωρα επανερχεται το σημα κανονικα???? Ευχαριστω σε ολους. Υποψιν οτι οι κεραιες ειναι καινουργιες(2μηνων) Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2018 από Sfakianakis Defkalion
NikosKallithea Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Σε τι απόσταση ειναι Οπως και να εχει πιστεύω οτι τέτοιου είδους συνδέσεις επηρεάζονται απο τις καιρικές συνθήκες
AKAKIOS1 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Οι καιρικες συνιηκες σιγουρα επηρεαζουν τις ασυρματες ζευξεις. Ομως δεν ειναι τοσο πολυ ωστε να σου πεφτει το λινκ. Εχω λινκ στα 11 χλμ που δεν εχει πεφτει. Θα πρεπει να κοιταξεις την στοχευση και τις ρυθμισεις σου. Αν δεν ειναι σωστα κεντραρισμενα και τα 2 εχεις χαμηλο σημα απολαβης. Οποτε με την βροχη πεφτει τοσο πολυ που χανεται. Το οτι τα εβαλες και δουλεψαν δεν σημαινει οτι δουλευουν σωστα. Κανε κεντραρισματα για να εχεις το καλυτερο δυνατο σημα. 1
Sfakianakis Defkalion Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Λοιπον,καταρχην ευχαριστω για την απαντηση σου,η αποσταση ειναι περιπου 400 μετ ευθεια χωρις εμποδια,μπορει κ να φταιει αυτο που μου ειπες,θα το τσεκαρω,το θεμα ειναι το πως το κεντραρης ωστε να ειναι τοσο καλο το σημα,θα σου δειξουν τα φωτακια της κεραιας αν αναψουν ολα,η με καποιο αλλο τροπο?? Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.. 18 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Σε τι απόσταση ειναι Οπως και να εχει πιστεύω οτι τέτοιου είδους συνδέσεις επηρεάζονται απο τις καιρικές συνθήκες Και γω αυτο πιστευω,εγω δεν ειμαι ηλεκτρονικος,εξαλου ο ηλεκ κος που της εβαλε μου το ειπε,καποια προβληματα λογω καιρικων συνθηκων θα υπαρχουν καμια φορα..
NikosKallithea Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 400 μετρα είναι πολυ λίγα για να φταίει η βροχή Θέλει σίγουρα κεντραρισμα, και να δεις αν οι κεραίες είναι σταθερές και δεν κουνιούνται
Sfakianakis Defkalion Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Οι κεραιες ειναι σταθερες,τις κεντραρα λιγο ξανα οπως μου ειπες με το ματι παντα,αλλα μηπως υπαρχει ας το πουνε ετσι αλλος τροπος για να δεις αν ειναι καλα κεντραρισμενες,γιατι με το ματι παντα χανεις την αποκλιση με τοσα μετρα αποσταση 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε 400 μετρα είναι πολυ λίγα για να φταίει η βροχή Θέλει σίγουρα κεντραρισμα, και να δεις αν οι κεραίες είναι σταθερές και δεν κουνιούνται Τα φωτακια πισω απο την κεραια παιζουν καποια σημασια που δειχνουν το σημα αν εχεις αποκλιση απο θεμα κεντραρισματος η απλα σου δειχνουν το σημα που λαμβανουν γιατι απο τα 5-6 μου φερνει 3-4
Salvation81 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, Sfakianakis Defkalion είπε Οι κεραιες ειναι σταθερες,τις κεντραρα λιγο ξανα οπως μου ειπες με το ματι παντα,αλλα μηπως υπαρχει ας το πουνε ετσι αλλος τροπος για να δεις αν ειναι καλα κεντραρισμενες,γιατι με το ματι παντα χανεις την αποκλιση με τοσα μετρα αποσταση Τα φωτακια πισω απο την κεραια παιζουν καποια σημασια που δειχνουν το σημα αν εχεις αποκλιση απο θεμα κεντραρισματος η απλα σου δειχνουν το σημα που λαμβανουν γιατι απο τα 5-6 μου φερνει 3-4 Παρε ενα μικρο λαζερ καλουτσικο με 5-10ε, βαλτο στο κεντρο της κεραιας ενα βραδυ και θα δεις αν ειναι κεντραρισμενες καλα (δεν ξερω αν υπαρχει καποιο ειδικο εργαλειο η καποια εφαρμογη εφοσον δεν το εχω κανει ποτε αλλα αν οχι αυτη η λυση νομιζω βολευει).
Sfakianakis Defkalion Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 19 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Παρε ενα μικρο λαζερ καλουτσικο με 5-10ε, βαλτο στο κεντρο της κεραιας ενα βραδυ και θα δεις αν ειναι κεντραρισμενες καλα (δεν ξερω αν υπαρχει καποιο ειδικο εργαλειο η καποια εφαρμογη εφοσον δεν το εχω κανει ποτε αλλα αν οχι αυτη η λυση νομιζω βολευει). Καλη ιδεα φιλε μου αλλα λιγο δυσκολο να το βρεις ετσι,ευχαριστω παντως για τη γνωμη σου
NikosKallithea Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Συνήθως οι κεραίες αυτες έχουν κάποιο προγραμματακι που το δίνουν μαζι και μετράει την απόδοση-λυψη δεν το εχεις? 1 ώρα πριν, Sfakianakis Defkalion είπε Οι κεραιες ειναι σταθερες,τις κεντραρα λιγο ξανα οπως μου ειπες με το ματι παντα,αλλα μηπως υπαρχει ας το πουνε ετσι αλλος τροπος για να δεις αν ειναι καλα κεντραρισμενες,γιατι με το ματι παντα χανεις την αποκλιση με τοσα μετρα αποσταση Τα φωτακια πισω απο την κεραια παιζουν καποια σημασια που δειχνουν το σημα αν εχεις αποκλιση απο θεμα κεντραρισματος η απλα σου δειχνουν το σημα που λαμβανουν γιατι απο τα 5-6 μου φερνει 3-4 δεν ανεβαίνει με τιποτα πανω απο τα 4? Αυτην την δουλεια κανουν τα λεντακια αυτα, κεντραρουν τις κεραιες, πρεπει να το δεις και απο τις δυο πλευρες ομως
DioNiSis_000 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) στο web interface των κεραιών υπαρχει εφαρμογη για το κεντράρισμα της κεραίας. επισης υπαρχει και αντιστοιχη εφραρμογη για smartphone , ειναι βολικοτερη ειδικα αν εισαι πχ πανω σε καμια σκαλα . και οπως σου ειπαν πρεπει να κοιταξεις και τις 2 πλευρες. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από DioNiSis_000
Sfakianakis Defkalion Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Στις 16/11/2018 στις 9:22 ΜΜ, Sfakianakis Defkalion είπε Καλησπερα στην παρεα,εχω μια ερωτηση σε οποιον γνωριζει,εχω 2 κεραιες loco m5 για wifi και ρουτερ οτε σαν tp link εσωτερικα,το προβλημα ειναι γιατι οποτε βρεχει εχω προβλημα και συνεχως στις ρυθμισεις γραφει (ληψη ip) και οταν φτιαχνει ο καιρος μετα απο καποια ωρα επανερχεται το σημα κανονικα???? Ευχαριστω σε ολους. Υποψιν οτι οι κεραιες ειναι καινουργιες(2μηνων)κ Καλησπερα φιλοι μου,εχω ξανα ενα προβλημα με τις κεραιες που ειχα προαναφερει,ενω ειναι συνδεμενες βλεπω στις ρυθμισεις του wifi - λεει καποιες φορες ληψη ip ,συνεχως κ δεν συνδεεται,τι μπορει να συμβαινει αν ξερει κανεις? Υποψιν οτι κεντραρα τις κεραιες κ ηταν ολα καλα μεχρι σημερα..ευχαριστω ολους.!!!
tyf Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 εχεις δει αν εχει βγαλει Update για το firmware?
Sfakianakis Defkalion Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 19 λεπτά πριν, tyf είπε εχεις δει αν εχει βγαλει Update για το firmware? Φιλε μου καλησπερα κ ευχαριστω για την απαντηση σου,αλλα δυστυχως δεν ειμαι ηλεκτρονικος,γνωριζω λιγα για αυτο το ειδος κ δυστυχως δεν μπορω να σου απαντησω,απλα ρωτησα μηπως γνωριζει καποιος κατι για να δω τι μπορει να φταιει,για να ξερεις κ συ εχω 2 κεραιες loco m5 για wifi απο ρουτερ οτε η μια κ η αλλη σε αποσταση 400 μ με ρουτερ οτε στην αλλη σαν tp link,ελπιζω να τα ειπα σωστα Στις 16/11/2018 στις 9:22 ΜΜ, Sfakianakis Defkalion είπε Καλησπερα στην παρεα,εχω μια ερωτηση σε οποιον γνωριζει,εχω 2 κεραιες loco m5 για wifi και ρουτερ οτε σαν tp link εσωτερικα,το προβλημα ειναι γιατι οποτε βρεχει εχω προβλημα και συνεχως στις ρυθμισεις γραφει (ληψη ip) και οταν φτιαχνει ο καιρος μετα απο καποια ωρα επανερχεται το σημα κανονικα???? Ευχαριστω σε ολους. Υποψιν οτι οι κεραιες ειναι καινουργιες(2μηνων)κ Καλησπερα φιλοι μου,εχω ξανα ενα προβλημα με τις κεραιες που ειχα προαναφερει,ενω ειναι συνδεμενες βλεπω στις ρυθμισεις του wifi - λεει καποιες φορες ληψη ip ,συνεχως κ δεν συνδεεται,τι μπορει να συμβαινει αν ξερει κανεις? Υποψιν οτι κεντραρα τις κεραιες κ ηταν ολα καλα μεχρι σημερα..ευχαριστω ολους.!!!
tyf Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 απο οτι εχω καταλαβει εχεις στο σημειο Α ενα ρουτερ οτε και μια κεραια και στο σημειο Β αλλη μια κεραια και το tplink σαν acces point για να μπαινεις με το κινητο? ολο το υπολοιπο στησιμο ειναι οκ? εχεις κλεισει το dchp στο tplink η προσπαθουν και τα δυο και το μοντεμ και το acces pont να δωσουν ip στις συσκευες και τρωνε κολλημα?
Sfakianakis Defkalion Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, tyf είπε απο οτι εχω καταλαβει εχεις στο σημειο Α ενα ρουτερ οτε και μια κεραια και στο σημειο Β αλλη μια κεραια και το tplink σαν acces point για να μπαινεις με το κινητο? ολο το υπολοιπο στησιμο ειναι οκ? εχεις κλεισει το dchp στο tplink η προσπαθουν και τα δυο και το μοντεμ και το acces pont να δωσουν ip στις συσκευες και τρωνε κολλημα? Τι να πω,δεν ξερω τι ειναι το dchp,το acces point ειναι κι αυτο ρουτερ οτε,απο οτι βλεπω στις ρυθμισεις κιν δειχνει τελειο σημα απλα δεν μου το δινει κ λεει συνεχως ληψη διευθυνσης ip,μου εχει παιξει τα νευρα μου,συνδεθηκε κανα 2 φορες για λιγο αλλα παλι τα ιδια..σορρυ που σε φορτωνω αλλα ειμαι ασχετος με αυτο το θεμα..ευχαριστω κ παλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα