tyf Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) φιλε μου εχεις βαλει δυο ρουτερ και πανε και τα δυο να δωσουνε αυτοματα ip ( μαλλον αυτο συμβαινει) στο κινητο και δεν δουλευει. πρεπει να βρεις καποιον που στο δει απο κοντα η αν εχεις υπολογιστη στο δικτυο με teamviewer να μπει καποιος να στο φτιαξει. αν δεν βρεις καποιον στειλε ενα μυνημα να το δουμε μαζι βραδυ. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από tyf
Sfakianakis Defkalion Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 27 λεπτά πριν, tyf είπε φιλε μου εχεις βαλει δυο ρουτερ και πανε και τα δυο να δωσουνε αυτοματα ip ( μαλλον αυτο συμβαινει) στο κινητο και δεν δουλευει. πρεπει να βρεις καποιον που στο δει απο κοντα η αν εχεις υπολογιστη στο δικτυο με teamviewer να μπει καποιος να στο φτιαξει. αν δεν βρεις καποιον στειλε ενα μυνημα να το δουμε μαζι βραδυ. Φιλε μουυυ χιλια ευχαριστω,καλως,αυριο πρωτα ο θεος,θα σου στειλω μην,κ παλι ευχαριστω.. 27 λεπτά πριν, tyf είπε φιλε μου εχεις βαλει δυο ρουτερ και πανε και τα δυο να δωσουνε αυτοματα ip ( μαλλον αυτο συμβαινει) στο κινητο και δεν δουλευει. πρεπει να βρεις καποιον που στο δει απο κοντα η αν εχεις υπολογιστη στο δικτυο με teamviewer να μπει καποιος να στο φτιαξει. αν δεν βρεις καποιον στειλε ενα μυνημα να το δουμε μαζι βραδυ.
AKAKIOS1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) για να λυσεις τα προβληματα σου και να μην εχεις παλι θεματα θα πρεπει μαθεις 2-3 πραγματακια για τα δικτυα. Μετα θα ρυθμισεις τις συσκευες σου και ειλικρινα δεν θα ξανα-εχεις προβλημα. θα χρειαστουν οι ΙΡ διευθυνσεις και username-password των εξης : 1) modem-router που δινει το ιντερνετ. 2) loco M5 που ειναι συνδεδεμενο με το modem-router 3)loco M5 που "λαμβανει" το ιντερνετ. 4) TPLINK που εκπεμπει προς τις συσκευες σου. Αφου τα εχεις αυτα...... Μπαινεις στο μοντεμ-ρουτερ. 1) Ρυθμιζεις τον DHCP-server καταλληλα ωστε να εχεις "ελευθερες" ΙΡ για να βαλεις στις συσκευες σου. Ενα παραδειγμα ειναι το εξης : Αν το μοντεμ-ρουτερ εχει το 192.168.0.1 τοτε βαλε στον DHCP-server απο 192.168.0.50 εως 192.168.0.200 150 διευθυνσεις ειναι ΥΠΕΡ-αρκετες. Να θυμηθεις να βαλεις και το DHCP- lease σε μικρο χρονο . πχ 7200seconds ειναι καλα. 2) Μπαινεις στο loco M5 που ειναι συνδεδεμενο με το modem-router . Του βαζεις ΣΤΑΤΙΚΗ ΙΡ με το χερι. πχ απο το προηγουμενο παραδειγμα.... ΙΡ 192.168.0.2 subnet 255.255.255.0 ΠΥΛΗ 192.168.0.1 (το αρχικο ρουτερ) DNS 8.8.8.8 ΚΛΕΙΝΕΙΣ τυχον DHCP-server που μπορει να ειναι ενεργοποιημενος 3) Μπαινεις στο loco M5 που "λαμβανει" το ιντερνετ. Του βαζεις ΣΤΑΤΙΚΗ ΙΡ με το χερι. πχ απο το προηγουμενο παραδειγμα.... ΙΡ 192.168.0.3 subnet 255.255.255.0 ΠΥΛΗ 192.168.0.1 (το αρχικο ρουτερ) DNS 8.8.8.8 ΚΛΕΙΝΕΙΣ τυχον DHCP-server που μπορει να ειναι ενεργοποιημενος 4) Μπαινεις στο TPLINK που εκπεμπει προς τις συσκευες σου. Του βαζεις ΣΤΑΤΙΚΗ ΙΡ με το χερι. πχ απο το προηγουμενο παραδειγμα.... ΙΡ 192.168.0.4 subnet 255.255.255.0 ΠΥΛΗ 192.168.0.1 (το αρχικο ρουτερ) DNS 8.8.8.8 ΚΛΕΙΝΕΙΣ τυχον DHCP-server που μπορει να ειναι ενεργοποιημενος Οποτε τωρα ολα "μιλανε" μεταξυ τους με τον καλυτερο δυνατο τροπο. Μενει να ρυθμισεις το wireless κομματι των loco και του tplink. Στο tplink ειναι απλα τα πραγματα. Απλα βαζεις το SSID και το PASSWORD που θελεις . Θα μπεις και σε ενα απο τα 2 loco και θα πας στην καρτελα που σου δειχνει την ισχυ του σηματος. Αν ειναι πολυ χαμηλα..... τοτε θα πρεπει να ανεβασεις καμμια φωτο να δουμε τι γινεται. Ειναι απλες ρυθμισεις .... απλα δεν υπαρχει κατι στανταρ για να σου πω. καθε "εγκατασταση" ειναι μοναδικη και θελει λιγο ψαξιμο. ΠΡΟΣΟΧΗ... οταν θα αλλαξεις τις ΙΡ θα χαθει η επικοινωνια των 2 loco μεταξυ τους. ΟΠΟΤΕ αλλαζουμε ΠΡΩΤΑ του απομακρυσμενου και ΜΕΤΑ αυτου που εχουμε εμεις. Καλη επιτυχια. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2018 από AKAKIOS1
Sfakianakis Defkalion Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Φιλε μου καλε χιλια ευχαριστω για ολααααα αυτα που εγραψες αλλα δυστυχως εγω δεν το χω πανω σε αυτο το θεμα,πρεπει μαλλον να το δει ηλεκτρονικος κ να τσεκαρει ολα αυτα,η καποιος αλλος με απομακρυσμενη συνδεση(team viewer) ας πουμε,παντως κ παλι ευχαριστω για ολες τις διευκρινισεις..
Sfakianakis Defkalion Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Στις 28/11/2018 στις 8:38 ΜΜ, tyf είπε απο οτι εχω καταλαβει εχεις στο σημειο Α ενα ρουτερ οτε και μια κεραια και στο σημειο Β αλλη μια κεραια και το tplink σαν acces point για να μπαινεις με το κινητο? ολο το υπολοιπο στησιμο ειναι οκ? εχεις κλεισει το dchp στο tplink η προσπαθουν και τα δυο και το μοντεμ και το acces pont να δωσουν ip στις συσκευες και τρωνε κολλημα? Καλησπερα tyf,μπορεις να με βρης στο messenger αν θες κ στειλε μου ενα απλο μην να ξερω οτι εισαι εσυ να μιλησουμε??? Ευχαριστω κ συγνωμη για την ενοχληση.!!;
Sfakianakis Defkalion Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Στις 28/11/2018 στις 11:33 ΜΜ, tyf είπε φιλε μου εχεις βαλει δυο ρουτερ και πανε και τα δυο να δωσουνε αυτοματα ip ( μαλλον αυτο συμβαινει) στο κινητο και δεν δουλευει. πρεπει να βρεις καποιον που στο δει απο κοντα η αν εχεις υπολογιστη στο δικτυο με teamviewer να μπει καποιος να στο φτιαξει. αν δεν βρεις καποιον στειλε ενα μυνημα να το δουμε μαζι βραδυ. Καλησπερα tyf,μπορουμε να μιλησουμε μεσω messenger? Ευχαριστω..το προφιλ μου ειναι ακριβως οπως φαινομαι κι εδω.
Sfakianakis Defkalion Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 22 λεπτά πριν, tyf είπε σου στελνω μυνημα Οκ,περιμενω
tyf Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) , Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από tyf
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα