Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλη την παρέα. 

Θελω τα φώτα σας σχετικά με αγορά Bitcoin. 

Θελω να κάνω κάτι συναλλαγές και δέχονται μόνο Bitcoin.50ευρω σε bitcoin είναι η συναλλαγή .

Μπορώ να αγοράσω μέσω κάρτας ; Υπάρχει μεγάλη προμήθεια ; Πρέπει να ανοίξω κάπου λογαριασμό ; Bitcoin wallet ? Μπορώ να βάλω μέσω atm?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημερα.

Θα ανοιξεις εναν λογαριασμο σε καποιο ανταλλακτηριο (coinbase,kraken) και θα αγορασεις απο εκει bitcon.

Μετα τα μεταφερεις οπου θες εσυ.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω εχω λογαριασμο στο Bitpanda, αλλα για την εγγραφη σε περνανε απο κοσκινο, αλλα εχω το κεφαλι μου ησυχο.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Iris_FG είπε

Εγω εχω λογαριασμο στο Bitpanda, αλλα για την εγγραφη σε περνανε απο κοσκινο, αλλα εχω το κεφαλι μου ησυχο.

Απο χρεωσεις πως ειναι? Εχεις χρησιμοποιησει coinbase ή kraken για να συγκρινεις?

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, wiowia είπε

Απο χρεωσεις πως ειναι? Εχεις χρησιμοποιησει coinbase ή kraken για να συγκρινεις?

Ναι εχω coinbase. 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Iris_FG είπε

Ναι εχω coinbase. 

Ρωτησα αν εχεις χρησιμοποιησει καποιο αλλο για να τα συγκρινεις..Ποιο θεωρεις καλυτερο,οικονομικοτερο?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, wiowia είπε

Ρωτησα αν εχεις χρησιμοποιησει καποιο αλλο για να τα συγκρινεις..Ποιο θεωρεις καλυτερο,οικονομικοτερο?

Bitpanda. Απλα για να φτιαξεις λογαριασμο ειναι διαδικασια, απ οτι θυμαμαι αρχικα σου εχουν ενα μικρο οριο αγορων και οσο περισσοτερο αγοραζεις/στελνεις, τοσο σου αυξανουν το οριο, μεχρι να γινεις  fully verified. Ειναι πιο ασφαλες γενικοτερρα, και με λογικες χρεωσεις

Δημοσ.

ποσο τις% ? coinbase ειναι λιγο τσιμπημενο που εκανα συναλλαγή αλλα γρήγορο,ευκολο.αγοράζεις και μεταφέρεις μετα στον εμπορο τα λεφτα που θες. 

Kraken πρεπει να κανεις αγορα εκει,μετα να τα μεταφέρεις σε δικο σου πορτοφόλι,και μετα εκει που θες.

bitpanda θα το δω και αυτο.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, alexakos89 είπε

ποσο τις% ? coinbase ειναι λιγο τσιμπημενο που εκανα συναλλαγή αλλα γρήγορο,ευκολο.αγοράζεις και μεταφέρεις μετα στον εμπορο τα λεφτα που θες. 

Kraken πρεπει να κανεις αγορα εκει,μετα να τα μεταφέρεις σε δικο σου πορτοφόλι,και μετα εκει που θες.

bitpanda θα το δω και αυτο.

Αφού κάνεις κατάθεση στην Coinbase μπορείς να κάνεις συναλλαγές στο Coinbase pro (GDAX).

ΓΙΑ το Kraken δεν κατάλαβα τι εννοείς.

Με τον ίδιο τρόπο λειτουργεί και αυτό.κανεις κατάθεση από λογαριασμό σου αγοράζεις Bitcoin ή όποιο άλλο νόμισμα θέλεις και τα μεταφέρεις όπου θες.

Δημοσ.

Στο insomnia στη σελιδα με τα clubs θα βρεις οτι υπαρχει και ενα για το bitcoin.

Μπορεις να ψαξεις εκει μηπως σου πουλησει καποιος και νομιζω ειδα και λιστα με bitcoin ATM στην Ελλαδα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, wiowia είπε

Αφού κάνεις κατάθεση στην Coinbase μπορείς να κάνεις συναλλαγές στο Coinbase pro (GDAX).

ΓΙΑ το Kraken δεν κατάλαβα τι εννοείς.

Με τον ίδιο τρόπο λειτουργεί και αυτό.κανεις κατάθεση από λογαριασμό σου αγοράζεις Bitcoin ή όποιο άλλο νόμισμα θέλεις και τα μεταφέρεις όπου θες.

Το κρακεν δηλαδη λειτουργει και σαν πορτοφολι? Μπορω να κανω αγορα 50 euro btc , να μεταφερω στον πωλητη τα 40 με την μια απο εκει μεσα?και να μου μεινουν τα 10 για αλλη μεταφορα?

Διοτι νομιζα στο κρακεν αγοραζεις btc μετα μεταφερεις το ποσο σε δ ικο σου wallet και επειτα πληρωνεις αυτο που θες.

4 λεπτά πριν, Bspus είπε

Στο insomnia στη σελιδα με τα clubs θα βρεις οτι υπαρχει και ενα για το bitcoin.

Μπορεις να ψαξεις εκει μηπως σου πουλησει καποιος και νομιζω ειδα και λιστα με bitcoin ATM στην Ελλαδα.

Ευχαριστω θα το κοιταξω. εχει 7% προμηθεια!τρομερα υψηλη.

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

Το κρακεν δηλαδη λειτουργει και σαν πορτοφολι? Μπορω να κανω αγορα 50 euro btc , να μεταφερω στον πωλητη τα 40 με την μια απο εκει μεσα?και να μου μεινουν τα 10 για αλλη μεταφορα?

Διοτι νομιζα στο κρακεν αγοραζεις btc μετα μεταφερεις το ποσο σε δ ικο σου wallet και επειτα πληρωνεις αυτο που θες.

Ευχαριστω θα το κοιταξω. εχει 7% προμηθεια!τρομερα υψηλη.

Μπορεις να αγορασεις απο το κρακεν και να τα μεταφερεις (οσα θες) σε οποιαδηποτε διευθυνση θες. Οποτε φυσικα και στον πωλητη απευθειας. Αλλα τα ανταλλακτηρια χρεωνουν τις μεταφορες αρκετα πιο ψηλα απο το κανονικο btc fee.

Ενα flat ποσο ειναι αλλα για τετοια μικροποσα δεν ειναι ασημαντο. Αν δηλαδη σου πει 0.001 btc η καθε μεταφορα, μαζι με οτι καπελο πληρωσες για την αρχικη αγορα, για 50 ευρω συνολικο ποσο, μετρανε.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alexakos89 είπε

Παντα μα παντα θα μεταφερεις τα χρηματα σε δικο σου πορτοφολι..Αυτο ειναι νομος..

Υπαρχει μεγαλος κινδυνος να χαθουν τα χρηματα σου απο ενα πολυ απλο λαθος.

Το πορτοφολι εξαλλου ειναι δωρεαν,πληρωνεις μονο τα mining fees κατα τη μεταφορα,τα οποια ειναι απειροελαχιστα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...