reddragon_ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Γεια σας. Έχω μια απορία, δεν έχω δουλέψει ξανά (με ένσημα τουλάχιστον 🙄 ) αλλά παρόλα αυτά έχω μια βεβαίωση απογραφής στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και λέει το ΑΜΑ μου. Αν τώρα θέλουν να με κάνουν κάπου πρόσληψη πρέπει να βγάλω βεβαίωση απογραφής άμεσα ασφαλισμένου επειδή δουλεύω " πρώτη φορά " (ενώ έχω ΑΜΑ); Και αν πρέπει να βγάλω τελικά χρειάζεται βεβαίωση εργοδότη; Ευχαριστω εκ των προτέρων.
chsam Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Αφου εχεις ΑΜΑ αυτο θα δωσεις στον εργοδοτη και τελος.Με το ΙΚΑ για εκδοση ατομικου βιβλιαριου υγειας, θα ασχοληθεις αφου συγκεντρωσεις 100 ενσημα. 1
reddragon_ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, chsam είπε Αφου εχεις ΑΜΑ αυτο θα δωσεις στον εργοδοτη και τελος.Με το ΙΚΑ για εκδοση ατομικου βιβλιαριου υγειας, θα ασχοληθεις αφου συγκεντρωσεις 100 ενσημα. Αλλά στο Ίντερνετ λέει πως αν δουλεύεις πρώτη φορά πρέπει να βγαλεις από το ΙΚΑ βεβαίωση απογραφή άμεσα ασφαλισμένου..Δεν πρέπει να το βγάλω αυτό;
chsam Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Οτι χρειαστει θα στο πει ο εκαστοτε εργοδοτης, μην αγχωνεσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα