Προς το περιεχόμενο

ΜΙ8 6/64 black -- 336

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φαίνεται οτι μερικά ελληνικά μαγαζια τσίμπησαν και εκείνα τα mi 8 στα 285€ και τα πουλάνε εδώ ένα 50αρικο πανω. Καλη φάση

Επεξ/σία από dimosss
  • Like 2
Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Καλη τιμη για Ελλαδα

Για το υπο-θρεντ κ την τσεπη μας οχι

17 λεπτά πριν, dimosss είπε

Φαίνεται οτι μερικά ελληνικά μαγαζια τσίμπησαν και εκείνα τα mi 8 στα 285€ και τα πουλάνε εδώ ένα 50αρικο πανω. Κάτι φάση

This^

Δημοσ.

Εμενα καλη τιμη μου φαινεται δεν εχεις τελωνειο σιγουρα, το εχεις σε 1 μερα τωρα ποτε το πηραν και από που … δικο τους θεμα. 

• Like 5
  • Confused 1
Δημοσ.

Το κοιτούσα κι εγώ, το κακό είναι ότι είναι πολύ καινούργιο κατάστημα, χωρίς καμία κριτική. Πάντως πιστεύω ότι θα παιχτεί καλή τιμή στη μαύρη Παρασκευή και από τα άλλα κατάστημα,6 μέρες μας έμειναν. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, dimosss είπε

Φαίνεται οτι μερικά ελληνικά μαγαζια τσίμπησαν και εκείνα τα mi 8 στα 285€ και τα πουλάνε εδώ ένα 50αρικο πανω. Καλη φάση

μονο που πρεπει να σου δωσουν και εγγυηση μαζι

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
9 hours ago, antonisKl said:

Εχει ψωνισει κανεις απο αυτο το μαγαζι? Και αν ναι, πηγαν ολα καλα? Το προιον ηρθε στην ωρα του κλπ?

Πήρα μια φορά και επί 15 μέρες μου έλεγαν θα φτάσει αύριο. Ούτε το είχαν στείλει και έλεγαν ότι είναι στην courier.

Σύνολο 22-23 μέρες πέρασαν μέχρι να φτασει.

Ωραία προσφορά 😂😂

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Billator είπε

Πήρα μια φορά και επί 15 μέρες μου έλεγαν θα φτάσει αύριο. Ούτε το είχαν στείλει και έλεγαν ότι είναι στην courier.

Σύνολο 22-23 μέρες πέρασαν μέχρι να φτασει.

Ωραία προσφορά 😂😂

Το έφεραν από Κινα προφανώς και τσαμπα πλήρωσες το ενδιάμεσο φεσι

Δημοσ.

Απο οτι φαινεται, μαλλον ειναι μαγαζακι με μηδενικό στοκ που δουλευει με "παραγγελνω κ στο φερνω" και ελπιζει στην υπομονη του πελατη.. Εξου και οι χαμηλες τιμες για να σε δελεασει... Εχω παρει ρολόι από μαγαζι με παρομοια τακτικη στο σκρουτζ σε μιση τιμη σχεδον απο τον επομενο. Βεβαια αλλο ρολόι και αλλο κινητό. Κινητό δεν θα επαιρνα ετσι παρα μονο αν ειχα επισημη εγγυηση απο την αντιπροσωπεια. Αν περιμενω από το μαγαζακι που μεθαυριο θα εχει κλεισει... αστο καλυτερα. καλυτερα απευθειας απο Κινα.

• Like 1
Δημοσ.

@Billator Προσπάθησες να ακυρώσεις μήπως την παραγγελία και να σου επιστραφούν τα λεφτά πίσω? Και αν ναι, τι σου απάντησε το μαγαζί?

Πάντως το Mi Mix 2S το μάυρο που παρήγγειλα εγώ από το kinito365, σε gearbest και bangood απ' ότι βλέπω είναι πολύ πιο ακριβό οπότε ούτως ή άλλως δεν άξιζε να το πάρω από εκεί.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, antonisKl είπε

@Billator Προσπάθησες να ακυρώσεις μήπως την παραγγελία και να σου επιστραφούν τα λεφτά πίσω? Και αν ναι, τι σου απάντησε το μαγαζί?

Πάντως το Mi Mix 2S το μάυρο που παρήγγειλα εγώ από το kinito365, σε gearbest και bangood απ' ότι βλέπω είναι πολύ πιο ακριβό οπότε ούτως ή άλλως δεν άξιζε να το πάρω από εκεί.

Για ρωτα τους σε περιπτωση βλαβης ποιος ειναι ο εισαγωγεας και τι εγγυηση εχει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...