Προς το περιεχόμενο

ΜΙ8 6/64 black -- 336

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, antonisKl είπε

@Billator Προσπάθησες να ακυρώσεις μήπως την παραγγελία και να σου επιστραφούν τα λεφτά πίσω? Και αν ναι, τι σου απάντησε το μαγαζί?

Πάντως το Mi Mix 2S το μάυρο που παρήγγειλα εγώ από το kinito365, σε gearbest και bangood απ' ότι βλέπω είναι πολύ πιο ακριβό οπότε ούτως ή άλλως δεν άξιζε να το πάρω από εκεί.

310 έχει τώρα το 64άρι με κωδικό στο gearbest, ενώ skroutz έχει 345.

Είπαμε καλό το σκρουτζ, αλλά τιμές Κίνας δεν θα πιάσουν ποτέ.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, antonisKl είπε

@kallair Μου ειπαν οτι η αντιπροσωπεια ειναι η επισημη αντιπροσωπεια της συσκευης και οτι η εγγυηση ειναι 2 χρονια.

καλο θα ηταν να το επιβεβαιωσεις με IMEI αυτό... εγω δεν εχω εμπιστοσυνη σε τετοια μαγαζακια. τοσα κ τοσα εχουμε διαβασει εδω μεσα.

Δημοσ.
Στις 17/11/2018 στις 2:45 ΜΜ, dimosss είπε

Φαίνεται οτι μερικά ελληνικά μαγαζια τσίμπησαν και εκείνα τα mi 8 στα 285€ και τα πουλάνε εδώ ένα 50αρικο πανω. Καλη φάση

Γιατί τα άλλα αντικείμενα που πουλάνε τα μαγαζιά νομίζεις ότι τα αγοράζουν πιο ακριβά από ότι τα πουλάνε ?

3 ώρες πριν, andreasece είπε

310 έχει τώρα το 64άρι με κωδικό στο gearbest, ενώ skroutz έχει 345.

Είπαμε καλό το σκρουτζ, αλλά τιμές Κίνας δεν θα πιάσουν ποτέ.

Καλός ο Έλληνας εργαζόμενος αλλά μεροκάματο του Πακιστανού δε θα το βρεις ποτέ 

Το γράφω για τον τρόπο σκεψης που υπάρχει εδώ μέσα 

Να συγκρίνει κάποιος τιμή από Κίνα και τιμή μαγαζιού που έχει στοκ το αντικείμενο για άμεση παραλαβή συν βέβαια φπα κλπ 

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τραγικο καταστημα και μιλαω απο προσωπικη πειρα.

Παρηγγειλα ενα iphοne xs max 64gb πριν απο περιπου 20 μερες.  Ποτε δεν με πηραν ουτε ενα τηλ. Για να βγαλω γραμμη ματωνα ενω αλλες φορες δεν απαντουσαν καν. Και οταν καταφερνα να τους πετυχω με πηγαιναν απο Δευτερα σε Τεταρτη, απο Τεταρτη σε Παρασκευη και απο Παρασκευη σε Δευτερα και παρτο παλι απο την αρχη. Ολες τις φορεσ μου ανεφεραν ως καταλυκτικη ημερομηνια για να παραλαβω τηνημερομηνια που μου ανεφεραν.

Η ιδια δικαιολογια παντα. Οτι τους καθυστερει ο προμηθευτης. Ολο δικαιολογιες και ολο αναβλητικοτητα ωσπου τελικα ακυρωσα τη παραγγελια και ζητησα επιστρογη χρηματων. 

Επεξ/σία από AggTs
  • Like 1
Δημοσ.

Γενικά από ότι βλέπω όλα τα μαγαζιά που βγαίνουν πρώτα στο Σκρουτζ δεν έχουν διαθεσιμότητα 

Αλλά λένε 5 μέχρι 10 εργάσιμες 

Καλά κρασιά δηλαδή 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά παρέλαβα σήμερα το Mi Mix 2S το οποίο παρήγγειλα από το μαγαζί kinito365 οπότε για ενημέρωσή σας αναφέρω και τη δική μου εμπειρία:

Την παραγγελία την έκανα τη Δευτέρα 10/12/2018, τα χρήματα τα μετέφερα στο λογαριασμό τράπεζάς τους την ίδια μέρα. Με ενημέρωσαν την Τρίτη ότι έλαβαν τα χρήματα και ότι η παραγγελία είναι σε διεκπεραίωση. Την Τετάρτη μετά από τηλέφωνο που τους έκανα, μου έστειλαν mail για το ότι η παραγγελία ολοκληρώθηκε από μέρος τους και παραδόθηκε στην εταιρεία courier (ACS). Τους ζήτησα κωδικό αποστολής την Πέμπτη 13/12/2018 για να μπορώ να παρακολουθώ τα στάδια της αποστολής της παραγγελίας και μου έδωσαν. Είδα ότι την Πέμπτη 13/12/2018 κατά τις 12 τα μεσάνυχτα το κινητό είχε φτάσει στο τοπικό μου κατάστημα ACS και ήταν προς παράδοση. Τελικά, επειδή ο courierάς δεν πρόλαβε να μου το παραδώσει την Πέμπτη (χθες), πήγα σήμερα (Παρασκευή 14/12/2018) για να το παραλάβω από το τοπικό κατάστημα ACS. Τώρα που σας μιλάω έχω το κινητό στα χέρια μου. Οπότε με βάση την εμπειρία μου έχω να πω τα εξής:

Η εξυπηρέτηση ήταν πολύ καλή. Κάθε φορά που τους έπαιρνα τηλέφωνο το σήκωναν σχεδόν αμέσως και μίλαγα με κάποιον υπάλληλο. Οι υπάλληλοι ήταν ευγενικοί. Το site του μαγαζιού μάλιστα έχει και live chat το οποίο χρησιμοποίησα για να ζητήσω τον κωδικό αποστολής της παραγγελίας και μου απάντησαν άμεσα και τις 2 φορές που ξεκίνησα συζήτηση στο live chat τους.

Έχω δει αρκετές κακές κριτικές για το μαγαζί kinito365 αλλά στην περίπτωσή μου όπως αναφέρω και από πάνω όλα πήγαν καλά και το κινητό έφτασε πολύ γρήγορα.

Ίσως, επειδή το μαγαζί είναι καινούργιο, στην αρχή της λειτουργίας του να μην ήταν οργανωμένο και τώρα να οργανώθηκε επειδή είδε και τις κακές κριτικές κλπ.

Επίσης μπορεί απλά να ήμουν τυχερός.

Όπως και να χει, αυτή ήταν η εμπειρία μου και είμαι πλήρως ευχαριστημένος με αυτό το μαγαζί.

Επεξ/σία από antonisKl
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, antonisKl είπε

Παιδιά παρέλαβα σήμερα το Mi Mix 2S το οποίο παρήγγειλα από το μαγαζί kinito365 οπότε για ενημέρωσή σας αναφέρω και τη δική μου εμπειρία:

Την παραγγελία την έκανα τη Δευτέρα 10/12/2018, τα χρήματα τα μετέφερα στο λογαριασμό τράπεζάς τους την ίδια μέρα. Με ενημέρωσαν την Τρίτη ότι έλαβαν τα χρήματα και ότι η παραγγελία είναι σε διεκπεραίωση. Την Τετάρτη μετά από τηλέφωνο που τους έκανα, μου έστειλαν mail για το ότι η παραγγελία ολοκληρώθηκε από μέρος τους και παραδόθηκε στην εταιρεία courier (ACS). Τους ζήτησα κωδικό αποστολής την Πέμπτη 13/12/2018 για να μπορώ να παρακολουθώ τα στάδια της αποστολής της παραγγελίας και μου έδωσαν. Είδα ότι την Πέμπτη 13/12/2018 κατά τις 12 τα μεσάνυχτα το κινητό είχε φτάσει στο τοπικό μου κατάστημα ACS και ήταν προς παράδοση. Τελικά, επειδή ο courierάς δεν πρόλαβε να μου το παραδώσει την Πέμπτη (χθες), πήγα σήμερα (Παρασκευή 14/12/2018) για να το παραλάβω από το τοπικό κατάστημα ACS. Τώρα που σας μιλάω έχω το κινητό στα χέρια μου. Οπότε με βάση την εμπειρία μου έχω να πω τα εξής:

Η εξυπηρέτηση ήταν πολύ καλή. Κάθε φορά που τους έπαιρνα τηλέφωνο το σήκωναν σχεδόν αμέσως και μίλαγα με κάποιον υπάλληλο. Οι υπάλληλοι ήταν ευγενικοί. Το site του μαγαζιού μάλιστα έχει και live chat το οποίο χρησιμοποίησα για να ζητήσω τον κωδικό αποστολής της παραγγελίας και μου απάντησαν άμεσα και τις 2 φορές που ξεκίνησα συζήτηση στο live chat τους.

Έχω δει αρκετές κακές κριτικές για το μαγαζί kinito365 αλλά στην περίπτωσή μου όπως αναφέρω και από πάνω όλα πήγαν καλά και το κινητό έφτασε πολύ γρήγορα.

Ίσως, επειδή το μαγαζί είναι καινούργιο, στην αρχή της λειτουργίας του να μην ήταν οργανωμένο και τώρα να οργανώθηκε επειδή είδε και τις κακές κριτικές κλπ.

Επίσης μπορεί απλά να ήμουν τυχερός.

Όπως και να χει, αυτή ήταν η εμπειρία μου και είμαι πλήρως ευχαριστημένος με αυτό το μαγαζί.

Στο εγραψα και πιο πανω, τωρα που εχεις το κινητό στα χερια σου, παρε τηλεφωνο την αντιπροσωπεια κ ρωτα βαση imei αν εχουν αυτοι το σερβις ή ειναι παραεισαγωγης. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...