Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 ώρες πριν, opcorsa είπε

απαραδεκτος οντως...

εξκιουζμι για το χιουμορακι, αλλα τωρα στο Black friday θα μπορεις να βρεις καλες ευκαιριες για πληκτρολογιο απο το πλαισιο :P

στην καλυτερη να σου παρουν το πληκτρολογιο γι'αλλαγη και να το βγαλουν ως προσφορα μετα απο λιγες ωρες εκει χτυπα το θα'χεις και ανταλλακτικα  θινκ αμπαουτ ιτ 🤣:)🤣   Γενικα θα θεωρηθει κακη χρηση προιοντος και οχι πταισμα δικο τους οποτε απευθειας με ΓΓΚ  και τελειωσε το πανηγυρι τζαμπα χαλιεσαι.

• Απαντ. 173
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε

Aκομα δεν εχω καταλαβει ποιο ειναι το προβλημα.

Το πλαισιο δεχεται να του αντικαταστησει το πληκτρολογιο με διαδικασια RMA. Κατα γραμμα δηλαδη οτι προβλεπεται σε τετοιες περιπτωσεις. Ο ts ομως δεν ικανοποιειται με αυτην την αντιμετωπιση ( ; ), απαιτωντας απο το πλαισιο να του κανει επι τοπου αλλαγη/επισκευη. Δικαιωμα του να ζηταει οτι θελει, αλλα αυτο δε συνεπαγεται και υποχρεωση του καταστηματος να κανει κατι περισσοτερο απ'οσα προβλεπονται στην συμφωνια εγγυησης. Και καπως ετσι φτασαμε στις 8 περιττες σελιδες, συν το αρχικο ποστ που γραφτηκε μια εκθεση ιδεων για να καταληξουμε οτι το πλαισιο προσεφερε RMA, αλλα δεν το δεχτηκε ο πελατης...

Αυθαιρετα υποθετω οτι απλως δεν αρεσε η συμπεριφορα του υπαλληλου με τον οποιο μιλησε. Ή η φατσα του. Η εναλλακτικη ειναι ο πελατης-ts να μην εχει ιδεα απο το πώς δουλευει το RMA/εγγυησεις και γενικοτερα η αγορα και να νομιζει οτι ετυχε κακης αντιμετωπισης, ενω πρακτικα ειχε την προβλεπομενη τυπικη αντιμετωπιση (RMA) που εχουν ολοι.

That being said τον τιτλο του τοπικ τον λες και clickbait.

Γράφω έχοντας ως δεδομένο ό,τι τα πράγματα συνέβησαν όπως ακριβώς τα περιγράφει ο ts.

Γενικά συμφωνώ εν μέρη μαζί σου, αλλά όπως ανέφερε κι ο ts τον πίκρανε ιδιαιτέρως η αντιμετώπιση του καταστήματος πάρα το γεγονός ό,τι δεν δόθηκε άμεση λύση στο πρόβλημα.

Ερωτώ όμως αξίζει να δυσαρεστήσεις τόσο ένα πελάτη σου για ένα πληκτρολόγιο; πόσο μάλλον όταν η ίδια η ελληνική αντιπροσωπεία σου λέει να προχωρήσεις την αλλαγή;
Τι κατάφερε λοιπόν το κατάστημα;
-Έχασε έναν πελάτη 
-Έχασε από πελάτες τον στενό κύκλο του δυσαρεστημένου πελάτη
-Το περιστατικό κοινοποιήθηκε στο μεγαλύτερο τεχνολογικό φόρουμ της χώρας.

Τι να πω; Not that bad για ένα πληκτρολόγιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 minutes ago, paoad said:

Γράφω έχοντας ως δεδομένο ό,τι τα πράγματα συνέβησαν όπως ακριβώς τα περιγράφει ο ts.

Γενικά συμφωνώ εν μέρη μαζί σου, αλλά όπως ανέφερε κι ο ts τον πίκρανε ιδιαιτέρως η αντιμετώπιση του καταστήματος πάρα το γεγονός ό,τι δεν δόθηκε άμεση λύση στο πρόβλημα.

Ερωτώ όμως αξίζει να δυσαρεστήσεις τόσο ένα πελάτη σου για ένα πληκτρολόγιο; πόσο μάλλον όταν η ίδια η ελληνική αντιπροσωπεία σου λέει να προχωρήσεις την αλλαγή;
Τι κατάφερε λοιπόν το κατάστημα;
-Έχασε έναν πελάτη 
-Έχασε από πελάτες τον στενό κύκλο του δυσαρεστημένου πελάτη
-Το περιστατικό κοινοποιήθηκε στο μεγαλύτερο τεχνολογικό φόρουμ της χώρας.

Τι να πω; Not that bad για ένα πληκτρολόγιο.

Επειδη στη δουλεια μου συναναστρεφομαι με πελατες, πιστεψε με, θα ΠΛΗΡΩΝΑ για να ξεφορτωθω τετοιους πελατες που οχι μονο δεν ειναι ευχαριστημενοι με τιποτα αλλα ψαχνουν και τροπο να σε καταγγειλουν (ειτε στον κυκλο τους, ειτε σε φορουμ, ειτε σε fb, ειτε σε ΓΓΚ κλπ) ενω εισαι τυπικος σε ολα σου, επειδη απλα αυτοι αυθαιρετα πιστευουν οτι δικαιουνται ακομα περισσοτερα (και τα απαιτουν). Προηγουμενος εργοδοτης μου, ξεφορτωνε (και ξεφορτωνει) σε ανταγωνιστες του τετοιους πελατες. Οποτε το πλαισιο δε το θεωρω ιδιαιτερα ζημιωμενο με το να χασει εναν πελατη που δυσφημει την επιχειρηση επειδη δε του ικανοποιει χατιρια περα απο τα προβλεπομενα.

Αν εξαιρεσουμε λοιπον τον εναν πελατη που εχασε το πλαισιο (που ξαναλεω, για μενα κερδος ειναι να διωχνεις τετοιους πελατες), αντε και εναν στενο κυκλο (αμφιβαλλω πολυ), το περι φορουμ, δεν λεει κατι, καθως απο τη στιγμη που το πλαισιο εχει προσφερει το option του RMA με την πρωτη επισκεψη του πελατη στο καταστημα, δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι αλλο να πουμε.

Αν τωρα ο πελατης αισθανεται πικρια απο τη συμπεριφορα ενος συγκεκριμενου υπαλληλου, τοτε οταν μιλησε με τον προισταμενο επρεπε να ξερει για ποιο πραγμα θα διαμαρτυρηθει. Απ'οτι φαινεται ομως, δεν τον ενδιεφερε τοσο η συμπεριφορα/τροπος του υπαλληλου οσο το οτι δε του εκαναν το χατηρι να του το επισκευασουν ή να του δωσουν νεο πληκτρολογιο επι τοπου.

Επεξ/σία από YourTrueLegend
  • Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε

Το πλαισιο δεχεται να του αντικαταστησει το πληκτρολογιο με διαδικασια RMA. Κατα γραμμα δηλαδη οτι προβλεπεται σε τετοιες περιπτωσεις. Ο ts ομως δεν ικανοποιειται με αυτην την αντιμετωπιση ( ; ), απαιτωντας απο το πλαισιο να του κανει επι τοπου αλλαγη/επισκευη. Δικαιωμα του να ζηταει οτι θελει, αλλα αυτο δε συνεπαγεται και υποχρεωση του καταστηματος να κανει κατι περισσοτερο απ'οσα προβλεπονται στην συμφωνια εγγυησης. Και καπως ετσι φτασαμε στις 8 περιττες σελιδες, συν το αρχικο ποστ που γραφτηκε μια εκθεση ιδεων για να καταληξουμε οτι το πλαισιο προσεφερε RMA, αλλα δεν το δεχτηκε ο πελατης...

Αυθαιρετα υποθετω οτι απλως δεν αρεσε η συμπεριφορα του υπαλληλου με τον οποιο μιλησε. Ή η φατσα του. Η εναλλακτικη ειναι ο πελατης-ts να μην εχει ιδεα απο το πώς δουλευει το RMA/εγγυησεις και γενικοτερα η αγορα και να νομιζει οτι ετυχε κακης αντιμετωπισης, ενω πρακτικα ειχε την προβλεπομενη τυπικη αντιμετωπιση (RMA) που εχουν ολοι.

That being said τον τιτλο του τοπικ τον λες και clickbait. Οπως και την χειραγωγηση που γινεται στο πρωτο ποστ (ο τροπος περιγραφης των γεγονοτων οδηγει ευκολα στο συμπερασμα οτι το πλαισιο εχει κανει κατι λαθος, ενω η προταση που αποδεικνυει οτι ηταν τυπικο που ειναι και η ουσια, αναφερθηκε μεσα σε μιση σειρα, ενω σπαταληθηκαν ολοκληρες παραγραφοι για να μαθουμε τους ανουσιους διαλογους με το μισο προσωπικο του καταστηματος και της αντιπροσωπειας).

η αληθεια ειναι και γω εχω μπερδευτει.. του προτειναν εξ αρχης να κανει διαδικασια rma μεσω αυτων ή οχι?

οπως και να χει, απο τη στιγμη που πας και διαφημιζεις 2 χρονια δικια σου εγγυηση και εν τελη προσφερεις χειροτερη εγγυηση απο τον κατασκευαστη ειναι χαζο.. και αμα ισχυει οτι του το χαλασαν χειροτερα επρεπε να το φτιαξουν και ας εφταιγε ο ΤΣ

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε

That being said τον τιτλο του τοπικ τον λες και clickbait. Οπως και την χειραγωγηση που γινεται στο πρωτο ποστ (ο τροπος περιγραφης των γεγονοτων οδηγει ευκολα στο συμπερασμα οτι το πλαισιο εχει κανει κατι λαθος, ενω η προταση που αποδεικνυει οτι ηταν τυπικο που ειναι και η ουσια, αναφερθηκε μεσα σε μιση σειρα, ενω σπαταληθηκαν ολοκληρες παραγραφοι για να μαθουμε τους ανουσιους διαλογους με το μισο προσωπικο του καταστηματος και της αντιπροσωπειας).

Άλλη όρεξη δεν είχα να γράψω clickbait topic. Από τη στιγμή που η Logitech Ελλάς έδωσε οκ για αλλαγή, το Πλαίσιο έπρεπε να την κάνει. Και όχι να ψάχνει δικαιολογίες για να μην την κάνει.

Αλλά από εσένα δεν περίμενα καλύτερη απάντηση. Και μόνο που παίρνεις το μέρος του Πλαισίου και με κατηγορείς ότι είμαι παράλογος και ότι έχω γράψει clickbait άρθρο φαίνεται τι τύπος είσαι. 

Btw, αποφάσισες να άρεις το ignore ; Πως και έτσι; :D

5 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

η αληθεια ειναι και γω εχω μπερδευτει.. του προτειναν εξ αρχης να κανει διαδικασια rma μεσω αυτων ή οχι?

οπως και να χει, απο τη στιγμη που πας και διαφημιζεις 2 χρονια δικια σου εγγυηση και εν τελη προσφερεις χειροτερη εγγυηση απο τον κατασκευαστη ειναι χαζο.. και αμα ισχυει οτι του το χαλασαν χειροτερα επρεπε να το φτιαξουν και ας εφταιγε ο ΤΣ

Όχι. RMA πρότειναν μετά από όλη τη φασαρία που είχε γίνει, ως τελευταία λύση και παρόλο που η Logitech είχε πει ότι χρήζει αλλαγής.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, _Theo_ said:

Άλλη όρεξη δεν είχα να γράψω clickbait topic. Από τη στιγμή που η Logitech Ελλάς έδωσε οκ για αλλαγή, το Πλαίσιο έπρεπε να την κάνει. Και όχι να ψάχνει δικαιολογίες για να μην την κάνει.

Αλλά από εσένα δεν περίμενα καλύτερη απάντηση. Και μόνο που παίρνεις το μέρος του Πλαισίου και με κατηγορείς ότι είμαι παράλογος και ότι έχω γράψει clickbait άρθρο φαίνεται τι τύπος είσαι. 

Btw, αποφάσισες να άρεις το ignore ; Πως και έτσι; :D

Το τι επρεπε να κανει το πλαισιο και τι οχι, το κρινει η συμφωνια εγγυησης που εχεις συναψει μαζι τους και οχι εσυ εκ των υστερων.

Δεν παιρνω κανενος το μερος πλην της κοινης λογικης, σε αντιθεση με εσενα που για καποιο λογο πιστευεις οτι ακομα κι αν εχεις αδικο δεν πρεπει να παρουμε το μερος αυτου που εχει δικιο, επειδη ειναι επιχειρηση.

Ομολογω παντως οτι η προσπαθεια χειραγωγησης που εκανες στο αρχικο σου τοπικ ηταν καλη, γιατι μεχρι να φτασω στη φραση που εγραψες για RMA (παλι καλα που την προσεξα αναμεσα στην υπολοιπη γλωσσοδιαρροια) ημουν πεπεισμενος οτι σου την φερανε για ενα πληκτρολογιο. Τελικα ομως, το μονο προβλημα ειναι οτι δε σου καναν ενα χατηρι περα απο την συμφωνια εγγυησης. Το οποιο, σαφως, ειναι δικο σου προβλημα και οχι του πλαισιου.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, YourTrueLegend είπε

Το τι επρεπε να κανει το πλαισιο και τι οχι, το κρινει η συμφωνια εγγυησης που εχεις συναψει μαζι τους και οχι εσυ.

Δεν παιρνω κανενος το μερος πλην της κοινης λογικης, σε αντιθεση με εσενα που για καποιο λογο πιστευεις οτι ακομα κι αν εχεις αδικο δεν πρεπει να παρουμε το μερος αυτου που εχει δικιο, επειδη ειναι επιχειρηση.

Η κοινή λογική δηλαδή λέει ότι παρόλο που μίλησα με Logitech και έκριναν ότι πρέπει να γίνει αλλαγή για δικούς τους λόγους, το Πλαίσιο δεν πρέπει να τη κάνει γιατί...έτσι κρίνει αυτό.

Μάλιστα...

Δημοσ.
1 minute ago, _Theo_ said:

Η κοινή λογική δηλαδή λέει ότι παρόλο που μίλησα με Logitech και έκριναν ότι πρέπει να γίνει αλλαγή για δικούς τους λόγους, το Πλαίσιο δεν πρέπει να τη κάνει γιατί...έτσι κρίνει αυτό.

Μάλιστα...

Η κοινη λογικη λεει οτι πρεπει να εφαρμοστει οτι προβλεπεται, δηλαδη RMA. Αυτο σου προτειναν, αυτο δε δεχθηκες.

Το οτι μιλησες εσυ αυτοβουλως με την logitech δεν συνεπαγεται επιπλεον υποχρεωσεις για το πλαισιο περαν οσων εχεις συμφωνησει κατα την αγορα. Κοινη λογικη.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε

Συμφωνώ μαζί σου

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε

"Αποφάσισα να πάω το πληκτρολόγιο για επισκευή. Αφού το πήγα μου είπαν ότι το πλήκτρο Ctrl δεν επισκευάζεται και ότι θα πρέπει να δώσω 15 € επιπλέον αν θέλω να επισκευαστεί. Τους είπα λοιπόν να μου αλλάξουν το πληκτρολόγιο με ένα ίδιο. Τότε αρνήθηκαν πεισματικά να το αλλάξουν λέγοντας ότι είναι φθορά από το χρήστη και ότι δεν το καλύπτει η εγγύηση, επίσης είπαν ότι μόνο το πλήκτρο με το βελάκι επισκευάζεται καθώς πιθανόν να έχει μπει μέσα σκόνη.  Τους εξήγησα ευγενικά, ότι δεν φταίω εγώ και ότι πιθανόν το πρόβλημα να παρουσιάστηκε λόγω της συχνής χρήσης. Συνέχισαν να επιμένουν αρνούμενοι να το αλλάξουν. "

Το bold είναι η προβλεπόμενη διαδικασία RMA? Είναι εντός εγγύησης το προϊόν ή δεν είναι; Τι πάει να πει φθορά απο χρήστη; Μπορεί κάλιστα κάποιος να τα πεί ότι όλα είναι φθορά από χρήστη και να μην αλλάζει τίποτα; Εφόσον ο ίδιος ο προμηθευτής δίνει τη δυνατότητα το πλαίσιο γιατί μαλακίζεται;

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, De@th L0rd είπε

"Αποφάσισα να πάω το πληκτρολόγιο για επισκευή. Αφού το πήγα μου είπαν ότι το πλήκτρο Ctrl δεν επισκευάζεται και ότι θα πρέπει να δώσω 15 € επιπλέον αν θέλω να επισκευαστεί. Τους είπα λοιπόν να μου αλλάξουν το πληκτρολόγιο με ένα ίδιο. Τότε αρνήθηκαν πεισματικά να το αλλάξουν λέγοντας ότι είναι φθορά από το χρήστη και ότι δεν το καλύπτει η εγγύηση, επίσης είπαν ότι μόνο το πλήκτρο με το βελάκι επισκευάζεται καθώς πιθανόν να έχει μπει μέσα σκόνη.  Τους εξήγησα ευγενικά, ότι δεν φταίω εγώ και ότι πιθανόν το πρόβλημα να παρουσιάστηκε λόγω της συχνής χρήσης. Συνέχισαν να επιμένουν αρνούμενοι να το αλλάξουν. "

Το bold είναι η προβλεπόμενη διαδικασία RMA? Είναι εντός εγγύησης το προϊόν ή δεν είναι; Τι πάει να πει φθορά απο χρήστη; Μπορεί κάλιστα κάποιος να τα πεί ότι όλα είναι φθορά από χρήστη και να μην αλλάζει τίποτα; Εφόσον ο ίδιος ο προμηθευτής δίνει τη δυνατότητα το πλαίσιο γιατί μαλακίζεται;

Αυτό ακριβώς φίλε μου.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε

Η κοινη λογικη λεει οτι πρεπει να εφαρμοστει οτι προβλεπεται, δηλαδη RMA. Αυτο σου προτειναν, αυτο δε δεχθηκες.

Το οτι μιλησες εσυ αυτοβουλως με την logitech δεν συνεπαγεται επιπλεον υποχρεωσεις για το πλαισιο περαν οσων εχεις συμφωνησει κατα την αγορα. Κοινη λογικη.

Νομίζω πως κάνεις λάθος.

Η επιπρόσθητη εμπορίκη εγγύηση (δλδ του Πλαισίου) δεν αντικαθιστά την νόμιμη εγγύηση του προϊόντος (της logitech)

O πελάτης έχει κάθε δικαίωμα να ζητήσει την αντικατάσταση του προιόντος. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε

Λάθος. Το Πλαίσιο οφείλει να ακούσει την εντολή του προμηθευτή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ηθικό δίδαγμα, να αποφεύγετε τις εγγυήσεις καταστημάτων όταν αγοράζετε προϊόντα με εξαιρετικό rma σέρβις, όπως είναι η Logitech.

Επεξ/σία από Vassilis_24
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, De@th L0rd said:

Αυτη η απαντηση αφορουσε την επι τοπου αλλαγη που απαιτησε ο πελατης με την εισοδο του στο καταστημα. Διοτι λιγες παραγραφους πιο κατω διαβαζουμς πως ο ιδιος υπαλληλος του ειπε οτι μπορει να παει για RMA και να αποφασισει η αντιπροσωπεια για τα περαιτερω. Οπως δηλαδη γινεται στο 90% των αντιστοιχων περιπτωσεων, τιποτα καινουργιο.

Να προσθεσω κατι ακομα. Ο λογος που το πλαισιο και το καθε πλαισιο δεν κανει τετοια χατηρια πλεον, περαν της οικονομικης καταστασης, ειναι και οτι  οταν τα εκανε, διαπιστωσε πως ηταν δυσαναλογα πολλοι οι "πονηροι" που διναν πισω κατι που δεν το καλυπτε εγγυηση/RMA, το μαγαζι τους εκανε αμεσα την αντικατασταση, αλλα μετα η αντιπροσωπεια δεν δεχοταν RMA επειδη πχ εβρισκε την πονηρια που ειχε γινει. Για να ειναι καλυμενοι λοιπον και με τους πελατες και με τις αντιπροσωπειες, αποφασισαν να κανουν αυτο που πραγματικα ειναι: Τους ενδιαμεσους.

3 minutes ago, _Theo_ said:

Λάθος. Το Πλαίσιο οφείλει να ακούσει την εντολή του προμηθευτή.

Και ποια ηταν αυτη; Την ειχε γραπτως το πλαισιο κατα τη διαρκεια του "περιστατικου" για το οποιο διαμαρτυρεσαι;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...