Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Shineboy είπε

Έχω πάρει τον DIGOO DG-TH8868 έχει σωστές ενδείξεις αλλά δεν έχει μεγάλη εμβέλεια ο εξωτερικός αισθητήρας στα 6 μέτρα περίπου που τον έχω τώρα είναι οκ αλλά σε παραπάνω απόσταση χάνει το σήμα μερικές φορές μ΄ αρεσει όμως η οθόνη του είναι μεγάλη και αρκετά φωτεινή. 

digoo.jpg

Τι ειναι αυτο το γραφημα κατω απο το 28.15? 

τι ειναι ο αξονας Χ ,Υ; Κατι λεει με bar. Τι διχνει;

5 ώρες πριν, tornado είπε

εγω θα σου προτεινα να παρεις αυτον

https://www.aliexpress.com/item/Digoo-DG-TH8380-TH8380-Wireless-Touch-Screen-Thermometer-Hygrometer-Weather-Station-Thermometer-Outdoor-Forecast-Sensor-Clock/32845944387.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dFMqh4p

φτηνη αλλα καλη επιλογη, τωρα τα 5 days forecastδεν καταλαβαινω πως τα βρισκει αλλα οκ.

Εγω ηθελα επειδη εκανα ανακαινιση να ξερω την διαφορα εσωτερικης - εξωτερικης θερμοκρασιας σε αυτο το επιπεδο ειμαι οκ.

Απο τους πιο ωραιους μαυροασπρους. Ειχα φτιαξει ενα thread δυστηχως μου το διαγραψαν γιατι δεν ηταν προσφορα.

Δημοσ.
Στις 17/11/2018 στις 10:16 ΜΜ, mitskitsamal είπε

Εγω ειχα παρει απο το eshop της konig για την υγρασια και θερμοκρασια και εχω μεινει αρκετα ικανοποιημενος και σχετικα ακριβεις στις μετρησεις με αποκλισεις 4-5 βαθμους στην υγρασια, η θερμοκρασια ακριβης. Εχουν και ξυπνητηρι, και κανουν μια υποτυπωδη προγνωση ημερας. Και ηταν και φθηνοι.

Αυτο εδω λες;

https://www.e-shop.gr/konig-kn-ws100n-thermo-hygrometer-weather-station-p-PER.506538

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, mindreader είπε

Καλημερα ναι ειχα παρει το παλαιοτερο μοντελο γιατι πριν δυο χρονια, για την υγρασια στο σπιτι αλλα εχω μεινει ευχαριστημενος αρκετα 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, mindreader είπε

Aυτο το έχω πάρει εγώ πριν 3 χρόνια. Πολυ καλό και αξιόπιστο. Το μόνο μειονέκτημα οτι δεν έχει δέκατα της θερμοκρασίας.

Ξέρει κανείς για κάποια οικονομικά ασύρματα στα 10-15€, που έχει το e-shop, αν είναι αξιόπιστα κυρίως για την εξωτερική θερμοκρασία;

Επεξ/σία από thant
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να επαναφέρω το θέμα, να ρωτήσω αν έχει καποιος να προτείνει μετεωρολογικό σταθμό που

• να δείχνει δεδομένα στο κινητό, ιδανικά να μπορεί να ενταχθεί σε smart home, που μπορεί να στήσω αργότερα
  • να παίρνει τροφοδοσία από πρίζα
  • να έχει σαφή εικονίδια, χωρίς πολλά πολλά που γεμίζουν την οθόνη και δεν ξέρεις τι να πρωτοκοιτάξεις
  • να έχει σχετική ακρίβεια, μην λέει ότι νά'ναι

Κάτι σαν αυτό δηλαδή, αν υπάρχει πιο φτηνό.

Δημοσ.
Στις 17/11/2018 στις 11:31 ΜΜ, Zerg13 είπε

Μην εισαι απολυτος. Μονο davis... κατι αγροτες τα παιρνουν αυτα ή επαγγελματιες

Kαι Pessl. Aλλά όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε είναι μόνο για επαγγελματικούς σκοπούς καθώς η τιμή τους κυμαίνεται σε 4ψήφια νούμερα. Αυτό άμα θέλεις ακριβή πρόβλεψη για την περιοχή σου.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για να μη κανω νεο θεμα μιας και ειναι καινουριο αυτο, ψαχνω να αγορασω κατι απο Ελλαδα χωρις να εχει προγνωση να δινει μονο ακριβεις ενδειξεις σε θερμομρασια υγρασια και οτι ειναι σχετικο με τον καιρο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, therock είπε

Για να μη κανω νεο θεμα μιας και ειναι καινουριο αυτο, ψαχνω να αγορασω κατι απο Ελλαδα χωρις να εχει προγνωση να δινει μονο ακριβεις ενδειξεις σε θερμομρασια υγρασια και οτι ειναι σχετικο με τον καιρο

Απο Ελλαδα δεν ξερω απο εξωτερικο αν θες να σε βοηθησω. Απλα θα περιμενεις 1 μηνα.

θες με μπαταριες ή στο ρευμα; budjet;

Στις 12/12/2018 στις 9:56 ΠΜ, 1988panos2171 είπε

Kαι Pessl. Aλλά όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε είναι μόνο για επαγγελματικούς σκοπούς καθώς η τιμή τους κυμαίνεται σε 4ψήφια νούμερα. Αυτό άμα θέλεις ακριβή πρόβλεψη για την περιοχή σου.

Λαθος αναφερθηκε. Βρισκεις και υπερ αξιοπιστους Davis που μετρανε 1002 πραγματα απο ακτινοβολια ταχυτητα αερα, βροχοπτωση, και δεν κανουν ΜΟΝΟ προγνωση καιρου, με 550€.

https://www.davisinstruments.com/solution/vantage-pro2/#features

παρολα αυτα δεν μας νοιαζουν αυτα, μην τα ισοπωνεται ολα μονο χωρις να γνωριζεται τις τιμες καν.

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.
3 ώρες πριν, therock είπε

Αγορασε απο το eshop της konig ειναι αρκετα αξιοπιστα σε υγρασια και θερμοκρασια χωρις προβλεψη και λειτουργουν και ως ξυπνητηρια. Εγω τα εχω δυο χρονια και ειμαι ευχαριστημενος βεβαια με μικρες αποκλισεις 

Δημοσ.
Στις 21/11/2018 στις 11:45 ΠΜ, thant είπε

Ξέρει κανείς για κάποια οικονομικά ασύρματα στα 10-15€, που έχει το e-shop, αν είναι αξιόπιστα κυρίως για την εξωτερική θερμοκρασία;

Από αυτό είμαι αρκετά ευχαριστημένος κάνα χρόνο και τώρα που το έχω (το είχα πάρει κάνα 13άρι σε crazy sunday αν θυμάμαι καλά)

• Like 2
Δημοσ.

Εγω παντως 2 τετοια ειχα και δουλευω τοσο καιρο. Δε ξερω αν ειναι ακριβειας αλλα ειναι μικρα ολικα και με μπαταριουλα που βγαζει 1-2 χρονια

https://www.praktiker.gr/p/thermometro-ygrometro-avidsen-lulea-107240-24013

Απλα θελει τωρα ενα 3ο, που να ναι σιγουρα ακριβειας, να μετραει και εξωτερικο χωρο (να βλεπω διαφορα με εσωτερικο) και να ειναι μαζεμενεο οσο γινεται, οχι σαν tablet που ειναι καποια. Με μπαταρια θα το προτιμουσα 99 στις 100 φορες.

Πχ το Life απο εσοπ δε ξερω τι μεγεθος εχει αλλα αν κανει ολα τα αλλα που βλεπω και εχει και ακριβεια ισως μου κανει

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, therock είπε

Πχ το Life απο εσοπ δε ξερω τι μεγεθος εχει αλλα αν κανει ολα τα αλλα που βλεπω και εχει και ακριβεια ισως μου κανει

Διαστάσεις (ΜxΠxΥ): 82 x 137 x 21 mm

Δημοσ.
12 ώρες πριν, AristidisZ είπε

Από αυτό είμαι αρκετά ευχαριστημένος κάνα χρόνο και τώρα που το έχω (το είχα πάρει κάνα 13άρι σε crazy sunday αν θυμάμαι καλά)

Καλό φαίνεται κι αυτό για τα λεφτά που έδωσες.

Εγω τελικά πήρα πριν ένα μήνα το BRESSER. Ειναι αρκετά αξιόπιστο (εννοείται με μια πολλή μικρή απόκλιση) και με ευανάγνωστη οθόνη.

Το εχω μετανιώσει ομως γιατι θα ήθελα να εχει και ένδειξη υγρασίας.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα

αγορασα αυτον life wes-301va

πιος θα με βοηθησει να τον ρυθμισω?

δεν καταλαβαινω μια

καταφερα να συνδεσω τον εξωτερικο αισθητηρα

πως θα το κανω να βλεπει αυτοματα τον καιρο εξω?

εχει κατι για βαρομετρικες πιεσεις και κατι με forecast για τι καιρο εχει εξω ηλιο συνεφιά βροχη

πως θα το κανω να βρισκει αυτοματα τι καιρο εχει εξω?

περνει ενημερωση απο wifi απο καποια εφαρμογη οπως τον 401?

Επεξ/σία από postfire

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...