Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα https://www.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/heaters/oil-heaters/191686-kerosun-lc-33-inverter σημερα, ενω σε αποδοση ειναι πολυ καλη... βρωμισε ο τοπος, λεω δεν μπορει κατι θα γινεται, βγαζω το ντεποζιτο επειδη (ειναι αφαιρουμενο) και γεμισαν απ την πανω πλευρα οπως το αναποδογύρισα τα χερια μου πετρέλαιο,  την Δευτερα το παω πισω, η πλακα ειναι οτι επεστρεψα ενα αφυγραντηρα που δεν ειχε αποδοση και το δεχτηκαν να παρω την κεροσαν, ετσι δεν επεμενα να μην μου δωσουν το εκθεσιακο κοματι επειδη ειδα ως εξυπηρετηση απο μερος του την  επιστροφη αλλου ειδους πραγμα (αφυγραντηρα) σε σομπα, διαφορετικα θα τους ελεγα δωστε σφραγισμένο και οχι εκθεσιακο. Επισης οταν ανοιξα να γεμισω το ντεποζιτο μυριζε πετρελαιο, δλδ ειχε χρησιμοποιηθει, πηρα την εξυπηρετηση πελατων και μου ειπαν οτι δεν θα επρεπε να μυριζει διοτι ειναι καινουριο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα έπρεπε να ξέρεις ότι τις σόμπες κεροζαν τις ανάβουμε έξω από το σπίτι και περιμένουμε 5 λεπτά πριν ξαναμπούν. Όταν τις σβήνουμε πάλι εκτός σπιτιού. Οι αναθυμιάσεις βγαίνουν κατα το αναμα και στο σβήσιμο

Όσο για το πετρέλαιο που μύριζε, θα έπρεπε να την επιστρέψεις πριν την χρησιμοποιήσεις. Τώρα πως θα το αποδείξεις;

Edit:Τώρα που είδα το λινκ δεν είμαι σίγουρος αν αυτή η κεροζαν δουλεύει σαν τις κλασικές κεροζαν που αναφέρω παραπάνω.

Επεξ/σία από thant
  • Like 1
Δημοσ.

Ειχες προβλημα με Κωτσοβολο?? Δεν σε πιστευω! 

Θα παει περιποιημενη στον επομενο κ στον επομενο κ στον επομενο, μεχρι να μεινει σε καποιον!! 

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τελικα την ειχαν δοκιμασει με το απλο πετρελαιο και οχι με το άοσμο το clean extra, μωλις έκαψε μια ωρα και ειχε το παλιο πετρέλαιο απ τα σωληνακια και πηρε το αοσμο σταμάτησε να μυριζει, το καταλαβα οτι ηταν αυτο επειδη μια μερα δεν βρηκα το αοσμο και πηρα το απλο, μωλις την ξεκινησα μετα απο λιγο μυριζε οπως την πρωτη φορα που την εβαλα σπιτι.

Ειναι πολυ καλη σομπα με πολυ μεγάλη απόδοση, άλλα το kerosun το αοσμο ο κλεφτης ο κοτσοβολος το πουλαει 39,90€, μιλαμε για 2,10€ το λιτρο, μιλαμε για κλεψια, βεβαια δεν πεφτει η τιμη οταν πεφτει το πετρέλαιο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...