andreasece Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Δεν εχουν μεσα.Αγοραζεις. Σίγουρος; Έχω τα z625 και είχαν μέσα, είναι δυνατόν καλύτερο προϊόν και να μην έχουν;
bill7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Ναι, ενσυρματα ολα. BTW παντως κατα την ταπεινη μου αποψη ενα καλο all in one home cinema, σου δινει περισσοτερα πραγματα εφοσον θες να το χρησιμοποιησεις με τηλεοραση και οχι με pc.
Pleo Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ξεπερασμένα πολύ σε αποκωδικοποίηση, αν και με αυτήν την ποιότητα που έχει στα ηχεία σιγά μην μπορούσαν να αποδώσουν κάτι παραπάνω από απλό DTS και DD. Για ηχεία PC καλά είναι. Κάνει και βαβούρα το sub. Όσο θα έπρεπε να έχει όλο το χρόνο σε σχέση με την ποιότητά του κάνει τώρα. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από Pleo 1
Mr_Terror Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, andreasece είπε Σίγουρος; Έχω τα z625 και είχαν μέσα, είναι δυνατόν καλύτερο προϊόν και να μην έχουν; Σιγουρος φιλε μου.
amplaxoublis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Eμενα παιδια που τα εχω αρκετο καιρο μου καηκε μια υποδοχη ενος ηχειου και δεν ξερω τι να κανω...
mythoc Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 40 λεπτά πριν, amplaxoublis είπε Eμενα παιδια που τα εχω αρκετο καιρο μου καηκε μια υποδοχη ενος ηχειου και δεν ξερω τι να κανω... Μίλησες με Logitech για επισκευή-κόστος?
amplaxoublis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, mythoc είπε Μίλησες με Logitech για επισκευή-κόστος? Οχι . ειναι η αληθεια δεν εψαξα καν τηλ κλπ γτ δεν εχω εγγυηση. Σκεφτομουν να το παω σε κανα μαστορα με ηλεκτρονικα κλπ . Εχουμε κανα τηλ απο αντιπροσωπια logitech?
mythoc Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, amplaxoublis είπε Οχι . ειναι η αληθεια δεν εψαξα καν τηλ κλπ γτ δεν εχω εγγυηση. Σκεφτομουν να το παω σε κανα μαστορα με ηλεκτρονικα κλπ . Εχουμε κανα τηλ απο αντιπροσωπια logitech? https://support.logitech.com/el_gr/contact
avacan23 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 4 χρονια δεν εχουν παθει τιποτα. με 200 ευρώ δεν υπαρχει ανταγωνισμός πιο κοντα σε αποδοση σε κοντινή τιμή υπάρχει εναλλακτικά https://www.skroutz.gr/s/11772604/Creative-Sound-BlasterX-Katana.html#specs Αν θες home cinema κοιτάς για Dolby Atmos και ARC οποτε δε σε ενδιαφέρουν αυτά https://www.skroutz.gr/s/16481910/Sony-HT-XF9000.html παίρνεις κατι τετοιο σε ηχόμπαρα που τα χει ολα και θα σε καλύψει για τα επομενα 5 χρόνια Αλλα για σοβαρό home cinema θες ενισχυτη +sub+5 ηχεία...
DsLmAnIaC Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Στις 18/11/2018 στις 3:02 ΜΜ, speedman_26 είπε Να το ακυρώσω να κοιτάξω σε ηχομπαρα Η Katana είναι κορυφαία για gaming, εκτός αν πας σε κάτι καλύτερο. Τα z906 πάντως σε αυτή την τιμή μετράνε άσχημα και έχεις πραγματικό surround. Η προσφορά πρέπει να τελείωσε.
speedman_26 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 4 hours ago, DsLmAnIaC said: Η Katana είναι κορυφαία για gaming, εκτός αν πας σε κάτι καλύτερο. Τα z906 πάντως σε αυτή την τιμή μετράνε άσχημα και έχεις πραγματικό surround. Η προσφορά πρέπει να τελείωσε. εχω παρει ηχομπαρα την sony που ειχε προσφορα στα 300
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα