Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. 

Προσπάθησα να πληρώσω τη δόση του φόρου μέσω ebanking (Πειραιώς) και ενώ η συναλλαγή από τη πλευρά της Τράπεζας ολοκληρώθηκε επιτυχώς, και μου τράβηξαν το ποσό κανονικά, μετά από λίγο έλαβα αυτό το μήνυμα από το TAXIS.

Αποτυχημένη προσπάθεια online πληρωμής οφειλής εκτός ρύθμισης μέσω ΔΙΑΣ

Η πληρωμή σας στις ... απέτυχε και ο λόγος ήταν: Απόρριψη συναλλαγής.

Το έχει συναντήσει κανείς; 

Σημείωση: Τη συναλλαγή την έκανα Κυριακή και στις λεπτομέρειες συναλλαγής από τη Πειραιώς έγραφε ότι η συναλλαγή θα εκτελεστεί την επόμενη, Δευτέρα δηλαδή.

Από τη Πειραιώς μου είπαν ότι η μεταφορά έχει προχωρήσει κανονικά (από τη πλευρά τους).

Δημοσ.

Καλησπερα... Ναι αυτο  σου δειχνει... Απλα κοιταξε δεις στην εφορια να δεις οτι εχει πληρωθει;;;

Δημοσ.

Καλησπέρα. Τη πληρωμή την έκανα σήμερα. Μετά από λίγο μου ήρθε το μήνυμα από το TAXIS. 

Δε ξέρω αν φταίει το ότι την έκανα Κυριακή ή κάτι άλλο.

Δημοσ.

Οχι δεν φταιει... Θα το διαπιστωσεις αυριο η μεθαυριο που θα μπεις στην εφορια... Θα εχει πληρωθει..

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Κρύβουν πολλές εκπλήξεις οι συναλλαγές με το δημόσιο και δε μας παίρνει... 

Πήρα και στη Πειραιώς και μου είπαν ότι η συναλλαγή δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί από τη πλευρά τους, παρόλο που στη κατάσταση λέει "ολοκληρωμένη".

Δημοσ.

Πληρωνω μεσω εφαρμογης.  winbank τον ενφια και φορο και δε μου εχει ερθει τετοιο μηνυμα

Εσυ πηγες να πληρωσεις μεσα απο το taxis κι οχι απο το site/app της πειραιως;

Δημοσ.

Καλησπερα... Τι εγινε με την πληρωμη; Γιατι και σε εμενα δεν εχει φανει ακομα η πληρωμη ενω εχει γινει εδω και δεκα μερες..

Δημοσ.

Καλησπέρα. Πέρασε τελικά κανονικά. Κοιτάξτε και στα "στοιχεία πληρωμών" στη προσωποποιημένη πληροφόρηση.

Εκεί φαίνεται πότε η ΑΑΔΕ έλαβε τη πληρωμή που έχετε κάνει. Αν υπάρχει εκεί τότε κάποια στιγμή θα μπουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...