opcorsa Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Καλημερες Λεω φετος το καλοκαιρι να αξιοποιησω ενα χωραφι με πηγαδι που εχω, να βαλω κατι λεμονιες που το καλοκαιρι ειναι σε ελλειψη να βγαζω κανενα χαρτζηλικι και απο εκει... θα τις φυτεψω (περιπου 30 δεντρακια) και θα βαλω ποτισμα με σταλες λαστιχα να μην ειμαι καθε μερα εκει μιας και δεν προλαβαινω.. το θεμα ειναι οτι ψαχνομαι για μια αντλια αναρροφησης νερου βενζηνης και σκεφτομαι διαφορα.. εχω μια διχρονη σπιτι πολυ παλια, την οποια καταφερα και την εβαλα να δουλευει αλλα σου βγαζει την πιστη..πολυ θορυβο, ασυνεπες ρελαντι, καιει πολυ, καπνος, μπουκωνει κλπ.. λεω να παρω μια 4χρονη μα δεν ειναι ακριβες... το ζητημα ειναι οτι βλεπω πως ολες ερχονται πλεον κομπλε ενωμενο το μοτερ με την αντλια και νομιζω θα ηθελα να βρω αν υπαρχει καπου καποια προταση αντλιας που να κινειται με λουρι και να μην ειναι κομπλε το μοτερ/αντλια μαζι... εχω σπιτι 2 4χρονες που καθονται ηδη οποτε ειναι κριμα να παρω και μια τριτη ...τσαμπα λεφτα.. πχ σκεφτομαι να βγαλω την μηχανη απο γεννητρια ραβδιστικου και να την βαζω στην αντλια το καλοκαιρι και τον χειμωνα την ξεβιδωνω και την βαζω παλι στην γεννητρια... παρολα αυτα μετα απο ψαξιμο δεν βρηκα κατι αναλογο, και σε οσα μαγαζια πηγα και ρωτησα προφανως δεν θελουν να ασχοληθουν με εμενα που κοιταω το συμφερον μου αλλα θελουν να μου πουλησουν ολοκληρο το μηχανημα της αντλιας.... υποψιν ψαχνω κατι σε 1/μιση 2 ιντσες νερο. Θενκς!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα