Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λίγα ευρώ, πως ξέρεις ότι είναι σπάνια;

Επεξ/σία από opera
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν νομιζω οτι εχουν μεγαλη αξια, εγω πηρα ενα χαρτονομισμα ελληνικο απο το 1930 και εδωσα 1€ φαντασου (και παρα πολυ ηταν αλλα τελως παντων). Βεβαια δεν ξερω και πολυ καλα απο αυτα, ισως εχεις καποιο συλλεκτικο. Ρωτα καποιον ειδικο :) .

Επεξ/σία από Comic maniak
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, opera είπε

Λίγα ευρώ, πως ξέρεις ότι είναι σπάνια;

Έχεις πολλά εσύ; αν όχι τότε είναι σπάνια :)

7 λεπτά πριν, Comic maniak είπε

Δεν νομιζω οτι εχουν μεγαλη αξια, εγω πηρα ενα χαρτονομισμα ελληνικο απο το 1930 και εδωσα 1€ φαντασου (και παρα πολυ ηταν αλλα τελως παντων). Βεβαια δεν ξερω και πολυ καλα απο αυτα, ισως εχεις καποιο συλλεκτικο. Ρωτα καποιον ειδικο :) .

Ε γιαυτό ρώτησα.. Δεν ξέρω τι παίζει 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, moure είπε

Η αξία τους είναι μηδαμινή.

Κατι για 5.000 ευρώ λένε στο ίντερνετ 

• Like 1
Δημοσ.

Για να είναι ένα νόμισμα σπάνιο- συλλεκτικό θα πρέπει να είναι πολύ παλιό και σε άριστη κατάσταση ή να έχουν κοπεί πολύ λίγα και να είναι δύσκολο να τα βρεις.Τα νομίσματα των 100 και των 500 δεν πληρούν κανένα από τα 2 κριτήρια.

Δημοσ.

Τα κέρματα των 500 δραχμών ήταν αναμνηστικά των Ολυμπιακών κατά κάποιο τρόπο, παρότι κυκλοφόρησαν πριν το 2004.
Πάντως δεν είναι πολύ σπάνια, κυκλοφορούσαν στις συναλλαγές.Εγώ έχω καμιά δεκαριά.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε

Έγω και εγώ. Είχα φτιάξει κασετίνα όταν ήμουν στο Γυμνάσιο. Πάω να τα πουλήσω πρώτος πριν ρίξεις τις τιμές.😋

Χάχα καλο... Πάντως εγώ έχω καμία 10 και μερικά του 1982 δεκαρικα και πενήντα του 1975-1978...

Όποιος θέλει ας μου στείλει προσφορά. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, YourTrueLegend είπε

Μη  το παρεις και κατακαρδα ε.

Οχι ρε... Θα βρεθεί λύση... Ebay rulez... :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...