mmmpii Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Καλησπερα, παω να κανω μια αγορα απο ξενο σαιτ με την mastercard της εθνικης, βαζω τα στοιχεία που ζητάει (αριθμό, ημερομηνια, 3ψηφιο) και μετα με πεταει στο παραθυρο για την πιστοποιηση της καρτας. Παταω να μου στειλει sms, παταω submit και μου λεει η πιστοποιηση απετυχε, μιληστε με την τραπεζα κλπ. Τα λεφτα αρκουν γιατι πηγα και το κοιταξα, εχει κανείς ιδεα τι μπορει να ειναι?
maroulini91 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 21 λεπτά πριν, mmmpii είπε Καλησπερα, παω να κανω μια αγορα απο ξενο σαιτ με την mastercard της εθνικης, βαζω τα στοιχεία που ζητάει (αριθμό, ημερομηνια, 3ψηφιο) και μετα με πεταει στο παραθυρο για την πιστοποιηση της καρτας. Παταω να μου στειλει sms, παταω submit και μου λεει η πιστοποιηση απετυχε, μιληστε με την τραπεζα κλπ. Τα λεφτα αρκουν γιατι πηγα και το κοιταξα, εχει κανείς ιδεα τι μπορει να ειναι? Capital controls λεγετε και δε μπορεις να χρησιμοποιησεις την καρτα πλεον για να παρεις κατι στο εξωτερικο μαλλον στο σιτε που κοιτας..και εγω προσπαθησα προχθες να παρω κτι εισιτηρια απο λονδρεζικο σιτε και δε μ αφηνε ουτε με βιζα ουτε μαστερκαρντ
spartak1 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 32 λεπτά πριν, mmmpii είπε Καλησπερα, παω να κανω μια αγορα απο ξενο σαιτ με την mastercard της εθνικης, βαζω τα στοιχεία που ζητάει (αριθμό, ημερομηνια, 3ψηφιο) και μετα με πεταει στο παραθυρο για την πιστοποιηση της καρτας. Παταω να μου στειλει sms, παταω submit και μου λεει η πιστοποιηση απετυχε, μιληστε με την τραπεζα κλπ. Τα λεφτα αρκουν γιατι πηγα και το κοιταξα, εχει κανείς ιδεα τι μπορει να ειναι? Μίλα αύριο μα την τράπεζα να σου πουν τι έφταιξε
mmmpii Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, maroulini91 είπε Capital controls λεγετε και δε μπορεις να χρησιμοποιησεις την καρτα πλεον για να παρεις κατι στο εξωτερικο μαλλον στο σιτε που κοιτας..και εγω προσπαθησα προχθες να παρω κτι εισιτηρια απο λονδρεζικο σιτε και δε μ αφηνε ουτε με βιζα ουτε μαστερκαρντ Ticketmaster ειναι και το ποσο ειναι πολυ μικρο.. και εχω ξαναπαρει απο ticketmaster περσι και δεν ειχα προβλημα
maroulini91 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, mmmpii είπε Ticketmaster ειναι και το ποσο ειναι πολυ μικρο.. και εχω ξαναπαρει απο ticketmaster περσι και δεν ειχα προβλημα Δεν νομιζω οτι εχει να κανει σχεση με το ποσο..τοτε μηπως ειναι μπλοκαρισμενη η καρτα σου για ονλινε αογρες,μιλα με την τραπεζα σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα