Προς το περιεχόμενο

Τη δωρεάν προβολή κινηματογραφικών ταινιών με διαφημίσεις, ξεκίνησε το YouTube


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 19/11/2018 στις 1:10 ΜΜ, BorrowedTime είπε

Ε ναι γιατι μεχρι το 2009 ειχαμε μηδέν πειρατεία και ξαφνικα λογω κρισης αυξηθηκε. Οτι ναναι. Και κοψτε επιτέλους αυτη την γελοιοτητα με τον μπαμπα. Δουλευω οπως ολοι περισσοτερες ωρες και πληρωνομαι πολυ λιγοτερα. Αυτο ομως δεν δικαιολογει να κλέβω. Εχω την τυχη τα λεφτά μου να μου φτανουν και ξοδευω ενα 25αρh το μηνα για την διασκεδασή μου (Netflix, Amazon Prime και Google Music). Πριν 3 χρόνια ήμουν ανεργος για 8 μηνες. Μαντεψε. Ειχα μονο την δωρεάν εκδοση του Spotify. Οποτε αφηστε τις μαλακιες λες και μονο εσεις δυσκολευτεστε σε αυτη την ζωη.

Χωρις να θελω να υπερασπιστω την πειρατεια γιατι οντως δεν θα επρεπε να υπαρχει αλλα γιατι υπαρχει και πως κτλ.  ειναι μια μεγαλη κουβεντα.  Θελω να επισημανω καποια πραγματα. 

Πρωτον: Πριν το 2009 οι ταχυτητες ηταν τετοιες που δεν επετρεπαν στους περισσοτερους Ελληνες να κατεβασουν οποτε αντεγραφαν τα dvd απο τα videoclub. 

Δευτερον: Αν στην ζωη σου εστω και μια φορα εχεις χρησιμοποιησει σπασμενο προγραμμα,  windows,  word,  μουσικης εστω και για φιλο να εχεις αντιγραψει cd μουσικης ή ταινια εισαι πειρατης για τον νομο. Ακομα και να εχεις τυπωσει μερος ενος βιβλιου εχεις καταπατησει αυτοματως τα πνευματικα δικαιωματα. 

Τριτον: Αυτο που λεει ενα παιδι παραπανω νομιζω ισχυει αν ο Γερμανκς μπαινει απο vpn  και δειχνει Πολωνια τοτε μετριεται ετσι οποτε η Γερμανια πλασματικα εχει την λιγοτερη πειρατεια. 

Τεταρτον: Και να μην ισχυει το παραπανω επειδη εχω πολλους γνωστους απο το εξωτερικο και στην Γερμανια σε πληροφωρω οτι ολοι βλεπουν παρανομο streaming και εχουν και netflix ταυτοχρονα. 

Πεμπτον: Και τελευταιο.  Δεν ειναι μονο το χρημα που σε κανει πειρατη.  Ειναι πια και η αναγκη των ανθρωπων που θελουν να βλεπουν συνεχως κατι,  δεν αντεχουν οποτε εχουν και netflix κατεβαζουν να δουν και αλλα διακοσια γιατι δεν χορταινουν. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μετά το κλείσιμο του MEGA το χάος.Τίποτα δεν είναι ούτε και θα είναι όπως πρίν.Αναζητώ το κανάλι 1 ακόμα και στον ύπνο μου.Πχοιότητα τέλος...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...