Προς το περιεχόμενο

[Gaming Monitor] MSI Optix MAG27C Curved 144Hz 1080p @ 279 Kotsovolos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το gaming monitor του τίτλου στα 279 ευρώ κατόπιν παραγγελίας στον Κωτσόβολο.

27" VA Panel, 144hz, 1ms στα 1080p και Curved.

https://www.kotsovolos.gr/site/computing/monitors/190942-msi-optix-mag27c-curved-144hz-27-gaming

Επόμενη τιμή απο 345€ + όποια μεταφορικά:

https://www.skroutz.gr/s/15870988/MSI-Optix-MAG27C.html

Το σκέφτομαι σοβαρά μετά την φόλα που έφαγα με την Lenovo Y27G την οποία και επέστρεψα.

Πάντως φαίνεται καλό deal για gaming monitor, αν την έχει κανείς ας πεί μερικά πράγματα θα βοηθήσει εμάς τους αναποφάσιστους. :) 

20180920110739_msi_optix_mag27c.jpeg

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εφόσον δεν είναι άμεσα διαθέσιμο ποιο το όφελος ; 🤔

Δυνατό μεν,δεν υπάρχει δε...

Αυτοί δεν έχουν μπέσα σε κάτι τέτοια που είναι κατόπιν παραγγελίας.....😉

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.
Μόλις τώρα, stelios18120 είπε

Εφόσον δεν είναι άμεσα διαθέσιμο ποιο το όφελος ; 🤔

Δυνατό μεν,δεν υπάρχει δε...

Αυτοί δεν έχουν μπέσα σε κάτι τέτοια που είναι κατόπιν παραγγελίας.....😉

Δεν υπάρχει θέμα νομίζω, η οθόνη είναι κατόπιν παραγγελίας για παράδοση στο σπίτι.

Όσες φορές παρήγγειλα κάτι απο Kotso για παράδοση σπίτι πάντα ήρθε έστω και με αναμονή κάποιων ημερών. ;) 

Δημοσ.

Μου φάνηκε περίεργο που γράφει ips 1ms, δεν είναι Ips, είναι VA panel, από αυτές που έβγαλε η MSI αμέσως μετά την Samsung με Va και 1ms response time. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια, αλλά για 27άρα 1080p οθόνη πρέπει να την έχεις αρκετά μακριά σου. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι σωστά VA είναι, το αντέγραψα από το site του kotsou αλλά κακώς έπρεπε να το ψάξω όπως κάνω πάντα. Όπως και να χει όμως δεν μας χαλάει αρκεί να μην είναι TN. Το μόνο που με φοβίζει είναι να μην έχει ghosting. Αν το έχει κάποιος ξαναλέω ας γράψει δύο λόγια. Λίγο που την έψαξα έχει πολύ καλά σχόλια το monitor και το σκέφτομαι σοβαρά αν και ήθελα qhd σε αυτή την διάσταση.

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Ναι σωστά VA είναι, το αντέγραψα από το site του kotsou αλλά κακώς έπρεπε να το ψάξω όπως κάνω πάντα. Όπως και να χει όμως δεν μας χαλάει αρκεί να μην είναι TN. Το μόνο που με φοβίζει είναι να μην έχει ghosting. Αν το έχει κάποιος ξαναλέω ας γράψει δύο λόγια. Λίγο που την έψαξα έχει πολύ καλά σχόλια το monitor και το σκέφτομαι σοβαρά αν και ήθελα qhd σε αυτή την διάσταση.

Ενα review που διαβασα,λεει για κακες γωνιες αλλα δεν εχει ghosting.Δηλαδη τα αντιθετα απο το λενοβο.

Εγω θα περιμενω BF να σου πω την αληθεια.Εδω ακομα περιμενω τα λεφτα της 1ης οθονης,μη γυρναω και 2η :P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, music_lover είπε

Θέλουμε 1440p 144hrz στα 300 ευρω 😜

Μακάρι, απ' το στόμα σου ...! :)

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
Δημοσ.

Επίσης στην επίσημη σελίδα της msi τρέχει ένα promo που δίνει δωρεάν το Assassin’s Creed Odyssey

Buy MSI Selected Intel Z390 / AMD X470 GAMING MOTHERBOARD or GAMING MONITOR, Get the Assassin’s Creed® Odyssey Standard Edition PC Digital For Free.
Promotion Period: Oct 16th to Dec 31st, 2018 or while stocks last.

Monitor Promotion :Optix MPG27CQOptix MPG27C Optix MAG341CQOptix MAG27CQ Optix MAG27COptix MAG271CR Optix MAG271C

Αν κάνω κάπου λάθος διορθώστε με..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ curved δε θα έπαιρνα ούτε εάν μου τη χαρίζανε ειδικά 27αρα. Από εκεί και πέρα πρέπει να μας πεις τι χρήση πρόκειται να κάνεις.

Επεξ/σία από flytz88
  • Confused 1
Δημοσ.

Η χρήση θα είναι (εκτός φυσικά από σερφάρισμα/διάβασμα γι'αυτό θα ήθελα να είναι και ξεκούραστη για τα μάτια) για pc και ps3/ps4 gaming.

Το σύστημα που έχω (φυσικά στο μέλλον θα αναβαθμιστεί) είναι το παρακάτω.

Intel core i5 2500k 3.30ghz 3.70ghz

8gb ram

AMD Radeon HD 6770

EDIT: Γιατί δεν θα έπαιρνες Curved? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...