billakossss Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Παιδιά έχω κάποιες ερωτήσεις.... Πρώτο θέλω να κάνω livestreaming ένα νέο παιχνίδι που έχει βγει και θα κυκλοφορήσει στις 28 του μήνα το Artifact Δεύτερον οποίος έχει γνώσεις σχετικά Μ αυτό το θέμα ας με βοηθήσει για παράδειγμα εγώ κατέβασα το streamlab obc είναι καλό πρόγραμμα?? Και τρίτον το Artifact είναι card game όπως το heartstone... Με απλή adsl 24αρα μπορώ να κάνω livestreaming?? Και σε περίπτωση που δεν γίνεται υπάρχουν εναλλακτικές??Γιατι δεν έχουν περαστεί οπτικές ίνες στο σπίτι Μ και δεν γίνεται να βάλω καλύτερη ταχύτητα.. Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!
gioiliop7 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, billakossss είπε Παιδιά έχω κάποιες ερωτήσεις.... Πρώτο θέλω να κάνω livestreaming ένα νέο παιχνίδι που έχει βγει και θα κυκλοφορήσει στις 28 του μήνα το Artifact Δεύτερον οποίος έχει γνώσεις σχετικά Μ αυτό το θέμα ας με βοηθήσει για παράδειγμα εγώ κατέβασα το streamlab obc είναι καλό πρόγραμμα?? Και τρίτον το Artifact είναι card game όπως το heartstone... Με απλή adsl 24αρα μπορώ να κάνω livestreaming?? Και σε περίπτωση που δεν γίνεται υπάρχουν εναλλακτικές??Γιατι δεν έχουν περαστεί οπτικές ίνες στο σπίτι Μ και δεν γίνεται να βάλω καλύτερη ταχύτητα.. Ευχαριστώ πολύ παιδιά!! ναι το OBC ειναι απο τα πιο γνωστα προγραμματα για Live. Τωρα με 24αρα δεν ξερω κατα ποσο θα μπορεις να κανεις streaming,κανε τις δοκιμες σου και βλεπεις. Το θεωρω παντως λιγο δυσκολο.
billakossss Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Ευχαριστώ παντως...Σκέφτηκα να κάνω hotspot με το κινητό Μ και ασυρματα να συνδέσω το κινητό Μ με τον υπολογιστή...Γιατί είδα ότι η ταχύτητα από τα mb του κινητού είναι 50mbs dowbload kai 40mbs upload
Salvation81 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, billakossss είπε Ευχαριστώ παντως...Σκέφτηκα να κάνω hotspot με το κινητό Μ και ασυρματα να συνδέσω το κινητό Μ με τον υπολογιστή...Γιατί είδα ότι η ταχύτητα από τα mb του κινητού είναι 50mbs dowbload kai 40mbs upload Εχεις απεριοριστα GB στο κινητο σου δλδ; Γιατι με LiveStreaming δεν νομιζω πως συμφερει.
billakossss Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μου δίνει με 15 ευρώ για 1μηνα απεριόριστα MB
ManFromEarth Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 προσεξε στα απεριοριστα ΜΒ μηπως εχει πολιτικη ορθης χρησης (δλδ ενα - μεγαλο μεν, υπαρκτο δε - οριο)
Salvation81 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 15 ώρες πριν, billakossss είπε Μου δίνει με 15 ευρώ για 1μηνα απεριόριστα MB Δλδ με 15ε μπορεις εσυ να "ανεβασεις" 100GB πχ; Προτεινω να το κοιταξεις (εξαλλου αλλο το κατεβασμα και αλλο το ανεβασμα, τσεκαρε το λοιπον).
jay_D Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Καλημέρα φίλε μου! Επειδή κάνω 2χρόνια και κάτι Livestreams θα σου έλεγα επειδή είναι παιχνίδι με στατικές εικόνες να το δοκιμάσεις με την 24αρα. Εγω για τους πρώτους μήνες ήμουν με adsl. Απλά δες οδηγίες στο ιντερνετ για το πως να βάλεις τις ρυθμίσεις στο OBS. Επίσης το Obs/streamlabs obs είναι ότι καλύτερο σε free. Εγω ακόμα με αυτό είμαι. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα απο τι στιγμή που θα κάνεις σωστές ρυθμίσεις. Μια ερώτηση το upload σου πόσο είναι? (κάτι μου είχαν πει για τα adsl οτι μπορείς να ζητήσεις fast path? κάπως έτσι και σου ανεβάζει το upload...αλλά δεν το δοκίμασα ποτέ) Με κινητό θα σου έλεγα να μην δοκιμάσεις δν θα το σηκώσει σωστά.
billakossss Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Η αλήθεια είναι ότι με το obs τα έχω παίξει λίγο γιατί δεν καταλαβαίνω Χριστό ...
infin1tyGR Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 hours ago, jay_D said: (κάτι μου είχαν πει για τα adsl οτι μπορείς να ζητήσεις fast path? κάπως έτσι και σου ανεβάζει το upload...αλλά δεν το δοκίμασα ποτέ) Το fast path δεν ανεβάζει το upload. Μάλλον λες για το Annex M, το οποίο το δίνει δωρεάν η Vodafone και με πληρωμή (θέλει να έχεις Static IP) η Forthnet. 4 minutes ago, billakossss said: Η αλήθεια είναι ότι με το obs τα έχω παίξει λίγο γιατί δεν καταλαβαίνω Χριστό ... Θέλει λίγο ψάξιμο αν είσαι αρχάριος, αλλά υπάρχουν άπειροι οδηγοί να σε βοηθήσουν. Σε ποιο σημείο δυσκολεύεσαι; Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από infin1tyGR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα