Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Καλησπερα .Ενω εχω πολυ καλη ταχυτητα vdsl και κατεβαζω μεχρι και με 6 ΜΒ/sec στο σερφαρισμα ανεξαρτητα απο browser η ταχυτητα ειναι ...εως τραγικη .Για να φορτωσει η εδω σελιδα ή και αλλες "κομπιαζει" πολλες φορες. Εσβησα cookies κλπ κλπ αλλα βελτιωση δεν ειδα.
techartware Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δοκιμή με άλλο browser, μήπως κάποιο antivirus επεμβαίνει (να απενεργοποιηθεί δοκιμαστικά), δοκιμή με πχ opera και το vpn ενεργοποιημένο (κανονικά θα έπρεπε να πηγαίνει πιο αργά), δοκιμή με safe mode with networking support, το cpu μήπως ανεβάζει πολύ λόγω κάποιου προβλήματος, δοκιμή με άλλο dns πχ 8.8.8.8, cmd -> ping google.gr μήπως είναι πολύ μεγάλο, Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από techartware 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, techartware είπε Δοκιμή με άλλο browser, μήπως κάποιο antivirus επεμβαίνει (να απενεργοποιηθεί δοκιμαστικά), δοκιμή με πχ opera και το vpn ενεργοποιημένο (κανονικά θα έπρεπε να πηγαίνει πιο αργά), δοκιμή με safe mode with networking support, το cpu μήπως ανεβάζει πολύ λόγω κάποιου προβλήματος, δοκιμή με άλλο dns πχ 8.8.8.8, cmd -> ping google.gr μήπως είναι πολύ μεγάλο, Καλημερα .Με ολους τους browser το κανει .Εχω το nod32 αλλα δεν επηρεαζει .Το δοκιμασα.Αλλο dns τι ενοεις ? Στο αυτοματο το εχω. 8 ώρες πριν, jmirko15 είπε Μήπως άλλαξες DNS στο speedport; Οχι δεν εχω αλλαξει κατι .
jmirko15 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Καλημερα .Με ολους τους browser το κανει .Εχω το nod32 αλλα δεν επηρεαζει .Το δοκιμασα.Αλλο dns τι ενοεις ? Στο αυτοματο το εχω. Οχι δεν εχω αλλαξει κατι . Χμμ γιατί εγώ έκανα αυτή την αλλαγή και τις τελευταίες μέρες είχα τα ίδια χάλια..
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, jmirko15 είπε Χμμ γιατί εγώ έκανα αυτή την αλλαγή και τις τελευταίες μέρες είχα τα ίδια χάλια.. Τι αλλαγή έκανες;
jmirko15 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Τι αλλαγή έκανες; Έβαλα στο speedport plus DNS από cloudflare και μιλάμε έκανε ώρες να loadarei σελίδες κτλ. Στο down/up ήταν όλα κομπλέ αλλά για browsing θάνατος. Το γύρισα πίσω στα δικά του και έστρωσε.. 1
techartware Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 20/11/2018 στις 8:44 ΠΜ, Γιάννης Platano είπε Καλημερα .Με ολους τους browser το κανει .Εχω το nod32 αλλα δεν επηρεαζει .Το δοκιμασα.Αλλο dns τι ενοεις ? Στο αυτοματο το εχω. Οχι δεν εχω αλλαξει κατι . και στο στις διευθύνσεις διακομιστή DNS βάζεις πχ 8.8.8.8 Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από techartware
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, techartware είπε Ευχαριστω.Εχω 7αρια windows αλλα ετσι στο αυτοματο τα εχω .Εχω συνδεση ΟΤΕ .
techartware Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) edit: το άλλαξα το link για να φανεί ότι δεν αφήνουμε το αυτόματο αλλά το αλλάζουμε χειροκίνητα για δοκιμή στο 1:19, επίσης απενεργοποίησε το ipv6 Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από techartware
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Ευχαριστω.Ειχα καναι και αυτη τη ρυθμιση που υποτεθεται ξεμπλοκαρει τα κομενα τορεντ αλλα ουτε τα τορεντ ξεμλποκαρε ουτε διαφορα σε ταχυτητα ειδα.
techartware Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Τότε μπορείς την στιγμή που ανοίγεις τον υπολογιστή σου, να πατήσεις πολλές φορές το f8 για να έρθει το μενού που θα επιλέξεις ασφαλή λειτουργία με χρήση δικτύου για να δεις τι γίνεται. Εναλλακτικά το επιλέγεις και από το msconfig. Το κινητό σου έχει και αυτό αργό σερφάρισμα αν το συνδέσεις στο wifi ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, techartware είπε Τότε μπορείς την στιγμή που ανοίγεις τον υπολογιστή σου, να πατήσεις πολλές φορές το f8 για να έρθει το μενού που θα επιλέξεις ασφαλή λειτουργία με χρήση δικτύου για να δεις τι γίνεται. Εναλλακτικά το επιλέγεις και από το msconfig. Το κινητό σου έχει και αυτό αργό σερφάρισμα αν το συνδέσεις στο wifi ? Σε ευχαριστω.Θα το δοκιμασω .Ναι και το κινητο εχει αργο σερφαρισμα με wifi.
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Μιας και δεν ειχα δουλεια περασα σε αλλο δισκο αλλη εγκατασταση windows 7 με μονο τα update και χωρις κανενα προγραμμα . Το σερφαρισμα παλι το ιδιο αργο . Ισως και πιο αργο . Τα εσβησα και περασα windows 10 και το σερφαρισμα ...πεταει !! Μπορει να εχει σχεση το λειτουργικο ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα