johnyb98 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Εάν υπάρχει πράγματι ένα mail address, και α. χωρίς να είσαι φυσικά ο χειριστής τού domain. β. χωρίς να ξέρεις πού νοικιάζεται το domain (π.χ. GoDaddy etc.) γ. το address δεν είναι από τα γνωστά (yahoo, gmail, hotmail, etc), που σε αυτά είναι γνωστά τα incoming / outgoing servers Το ερώτημα, λοιπόν είναι:μπορείς σε αυτό το address να βρεις τους incoming / outgoing servers; παράδειγμα:ας πούμε το mail address είναι g i a n n i s @ p r o n t o s . g r Δεν ξέρεις τίποτε άλλο σαν βοήθημα. Μπορείς να βρεις τα imap και smtp που δουλεύει το domain p r o n t o s . g r Ευχαριστώ ! Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από johnyb98
isay Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Αν λάβεις ένα email απο τον prontos.gr κοιτάς τα full headers του email και ελπιζεις ο admin να μην εχει κανει καλή αποκρυψη του smtp/imap server
johnyb98 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Ίσως έχω ένα νέο στοιχείο. Πρόκειται για www2.windbusiness.com.gr Τα imap και smtp με τις πόρτες;
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Το 95% των domains έχουν e-mail από τον hoster. Κατά τα λοιπά, επειδή αυτό που ρωτάς μυρίζει καφριλίκι δεν μας λες και γιατί το ψάχνεις;
kormos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, johnyb98 είπε Καλησπέρα. Εάν υπάρχει πράγματι ένα mail address, και α. χωρίς να είσαι φυσικά ο χειριστής τού domain. β. χωρίς να ξέρεις πού νοικιάζεται το domain (π.χ. GoDaddy etc.) γ. το address δεν είναι από τα γνωστά (yahoo, gmail, hotmail, etc), που σε αυτά είναι γνωστά τα incoming / outgoing servers Το ερώτημα, λοιπόν είναι:μπορείς σε αυτό το address να βρεις τους incoming / outgoing servers; παράδειγμα:ας πούμε το mail address είναι g i a n n i s @ p r o n t o s . g r Δεν ξέρεις τίποτε άλλο σαν βοήθημα. Μπορείς να βρεις τα imap και smtp που δουλεύει το domain p r o n t o s . g r Ευχαριστώ ! Ισχύει αυτό που αναφέρει ο @elorant, τι ακριβώς ψάχνεις να βρεις; Γίνε ποιό ξεκάθαρος. Επίσης ότι και να προσπαθείς να δημιουργήσεις ή όποια απορία και να έχεις επικοινώνησε με το Διαχειριστή της επιχείρησης να σου λύσει τις τυχόν απορίες ή να σου δώσει (συνήθως το setup τον κάνουν αυτόι...) πληροφορίες που θες.
johnyb98 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, kormos είπε Ισχύει αυτό που αναφέρει ο @elorant, τι ακριβώς ψάχνεις να βρεις; Γίνε ποιό ξεκάθαρος. Επίσης ότι και να προσπαθείς να δημιουργήσεις ή όποια απορία και να έχεις επικοινώνησε με το Διαχειριστή της επιχείρησης να σου λύσει τις τυχόν απορίες ή να σου δώσει (συνήθως το setup τον κάνουν αυτόι...) πληροφορίες που θες. Σωστοί είστε και ευχαριστώ. Προσπαθούσα χθες βράδυ να βρω τους imap & smtp μόνος μου. Σήμερα θα επικοινωνήσω με τον διαχειριστή της επιχείρισης. Για να γίνω και πιό συγκεκριμένος στο τί έψαχνα χθες, έχω το mail & password ενός χρήστη, αλλά δεν έχω imap & smtp. Οπότε, δεν μπορώ να φτιάξω τον λογαριασμό τους στο ms outlook. Χρησιμοποιούν τους λογαριασμούς τους σαν IMAP (όχι POP3), και σαν πόρτες τις 993 και 587, αλλά, εάν δεν έχεις τους servers, δεν μπορείς να τους φτιάξεις. Θα μιλήσω σήμερα, και εάν βγάλω άκρη θα ανεβάσω. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από johnyb98
johnyb98 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μίλησα με τον διαχειριστή. Ο λογαριασμός έχει φτιαχτεί στην windbusiness. Έχει IMAP & SMTP mail.windbusiness.com.gr αλλά δεν φτιάχνεται και πάλι. Κάποια ιδέα?
johnyb98 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ήταν αυτό που πήγαινε το μυαλό (αν όχι όλων) των περισσοτέρων μας. Λάθος password. Παίδες sorry, αλλά και μένα έτσι μου το έδιναν. Και το είπα πόσες φορές. Τα αφτιά είναι κλειστά σε πολλές περιπτώσεις. Δυστυχώς. . . Σας ευχαριστώ πολύ !! Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από johnyb98
kormos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, johnyb98 είπε Σωστοί είστε και ευχαριστώ. Προσπαθούσα χθες βράδυ να βρω τους imap & smtp μόνος μου. Σήμερα θα επικοινωνήσω με τον διαχειριστή της επιχείρισης. Για να γίνω και πιό συγκεκριμένος στο τί έψαχνα χθες, έχω το mail & password ενός χρήστη, αλλά δεν έχω imap & smtp. Οπότε, δεν μπορώ να φτιάξω τον λογαριασμό τους στο ms outlook. Χρησιμοποιούν τους λογαριασμούς τους σαν IMAP (όχι POP3), και σαν πόρτες τις 993 και 587, αλλά, εάν δεν έχεις τους servers, δεν μπορείς να τους φτιάξεις. Θα μιλήσω σήμερα, και εάν βγάλω άκρη θα ανεβάσω. Σε custom email πάντα τη λύση την έχει ο διαχειριστής... 2 ώρες πριν, johnyb98 είπε Μίλησα με τον διαχειριστή. Ο λογαριασμός έχει φτιαχτεί στην windbusiness. Έχει IMAP & SMTP mail.windbusiness.com.gr αλλά δεν φτιάχνεται και πάλι. Κάποια ιδέα? ... 17 λεπτά πριν, johnyb98 είπε Ήταν αυτό που πήγαινε το μυαλό (αν όχι όλων) των περισσοτέρων μας. Λάθος password. Παίδες sorry, αλλά και μένα έτσι μου το έδιναν. Και το είπα πόσες φορές. Τα αφτιά είναι κλειστά σε πολλές περιπτώσεις. Δυστυχώς. . . Σας ευχαριστώ πολύ !! Κλασική περίπτωση ο λάθος κωδικός... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα