NewUser1 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πολύ καλή τιμή για ένα από τα κορυφαία ANC headsets της Sony με εξαιρετικά reviews Σε Κωτσόβολο (ετοιμοπαράδοτα) https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/portable-audio/akoustika/179105-sony-wh1000xm2-black-ασύρματα https://www.mediamarkt.gr/el/product/_sony-wh1000xm2b-1206799.html [εξαντλήθηκε] Μέχρι χθές έπαιζαν στα 285€ στο σκρουτζ amazon uk 199 λίρες (σε προσφορά σήμερα, κανονικά παίζει ±240 λίρες) amazon de 289€ Η Sony έβγαλε πριν κανένα δίμηνο ένα πιο καινούργιο μοντέλο με κάποιες βελτιώσεις (τα XM3), ωστόσο τα XM2 παραμένουν κορυφαία τόσο σε Noise Cancelling όσο και σε ποιότητα ήχου. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από NewUser1 3
kostiger Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Πρεπει να ειναι καταπληκτικα αυτα τα ακουστικα. Δεν εχω καταφερει να τα ακουσω, αλλα διαβαζω τα καλυτερα. Η προσφορα ειναι πολυ καλη.
Ultron Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα έχω τα συγκεκριμένα ακουστικά. Είναι πολύ καλά, η μπαταρία τους κρατάει πάρα πολύ, έχουν μηδαμινή καθυστέρηση, το NC είναι απίστευτο Έχουν και Google Assistant κλπ. Το μόνο μειονέκτημα για εμένα είναι ότι τα control που έχουν είναι "touch" στην μεριά του ενός ακουστικού και είναι λιγο hit n' miss το αν θα πετύχεις το σωστό "gesture". Τα συνιστώ ανεπιφύλακτα!! Edit: επίσης έχουν σκληρή θήκη μεταφοράς καλώδιο, Micro Usb, καλώδιο για να τα συνδέεις ενσύρματα, και αντάπτορα για θύρες ακουστικών σε αεροπλάνα Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από Ultron infos 2
MacPhisto Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 αναμεσα σε αυτα και στα B&O...ποια θα προτιμουσατε? thanx
jmirko15 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Τα δοκίμασα εχθές στον Κώτσο (αν και δεν ήξερα ότι τα είχε προσφορά μιας και έλεγε 329.. -.-") μιλάμε τα φορούσες και ξαφνικά δεν γινότανε ο χαμός και ήταν λες και μεταφερόσουνα σε ένα ωραίο άδειο δωμάτιο.. Θα μπούμε μέσα λέμε!
NewUser1 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, MacPhisto είπε αναμεσα σε αυτα και στα B&O...ποια θα προτιμουσατε? thanx Συγκρίνεις εντελώς διαφορετικά είδη ακουστικών, καθώς τα SONY έχουν Noise Cancelling ενώ τα B&O όχι. Οπότε το βασικό ερώτημα είναι αν χρειάζεσαι ΑΝC. Όσον αφορά τα bluetooth audio codecs τα Sony υπερτερούν καθώς υποστηρίζουν πληθώρα από high-def codecs (AAC, aptX, aptX HD, LDAC) ενό τα H4 υποστηρίζουν μόνο το AAC. Τέλος χωρίς να θέλω να μειώσω την B&O, προσωπικά θεωρώ ότι είναι overpriced σε σχέση με τον ανταγωνισμό, και όπως και να το κάνουμε τα H4 είναι ένα entry-level μοντέλο.
KrisDs Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 25 λεπτά πριν, MacPhisto είπε αναμεσα σε αυτα και στα B&O...ποια θα προτιμουσατε? thanx Δεν υπάρχει σύγκριση τα XM2 και τα ΧΜ3 είναι οι βασιλιάδες της κατηγορίας. Οι διάφορες XM2 με XM3 είναι ελάχιστες και άνευ σημασίας. προσωπικα τα έχω ένα χρόνο κι έχω τα καλύτερα να πω. Η μπαταρία κρατάει δεν ξέρω κι εγώ ποσο σε σημείο που καταντάει γελοίο. Ήχος ο καλύτερος της κατηγορίας, εξαιρετικό ANC και η εφαρμογή σου επιτρέπει να ελέγχεις τα πάντα. Μόνο μειονέκτημα ότι θέλει να συνηθίσεις τα gestures γιατί δεν πιάνει 100% αλλά προσαρμοζεσαι με τον καιρό και όλα οκ.
Iamthagod Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν δεν κάνω λάθος τα μόνα ακουστικά που συγκρίνονται στο εύρος της τιμής με τα Sony είναι τα Bose Quiet Comfort 2. Φυσικά τα Bose δεν είναι σε προσφορά, εξού και η διαφορά στην τιμή. Edit: Τώρα θυμήθηκα πως από B&O είναι τα Beoplay h9i και H8i με ANC... Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από Iamthagod
KrisDs Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Τα Bose κάποτε ήταν τα καλύτερα της κατηγορίας αλλα τα XM2 και XM3 τα ξεπέρασαν. Για μένα οποιος θέλει ANC Bluetooth headphones τα Sony είναι μονόδρομος πλέον. 1
a8anas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Πολύ καλός ήχος , πολύ καλό noise cancelling αλλά προσωπικά δεν τα βρίσκω ιδιαίτερα άνετα. Το earpad του μετα από κάποια ώρα σου ζεσταίνει, πιέζει τ αυτιά.
screaming_trees Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Γιατί κάποιος να πληρώσει ένα κάρο χρήματα για ακριβά ακουστικά από τη στιγμή που η ποιότητα του ήχου μέσω Bluetooth είναι σκατα δε το καταλαβαίνω
overpower Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, screaming_trees είπε Γιατί κάποιος να πληρώσει ένα κάρο χρήματα για ακριβά ακουστικά από τη στιγμή που η ποιότητα του ήχου μέσω Bluetooth είναι σκατα δε το καταλαβαίνω λολ
Looter Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, screaming_trees είπε Γιατί κάποιος να πληρώσει ένα κάρο χρήματα για ακριβά ακουστικά από τη στιγμή που η ποιότητα του ήχου μέσω Bluetooth είναι σκατα δε το καταλαβαίνω Φίλε μου έχουν έξοδο και για καλώδιο. Μην τα πάρεις τα ακουστικά αν δεν έχεις δει αν έχουν ή όχι έξοδο , προφανώς και ΔΕΝ τα χρειάζεσαι. Εγω πάλι τα έχω τσιμπήσει από χθες το πρωί. 😂😂😂😂
Oakenfold_ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 VS Plantronics Backbeat Pro 2, ποια θα προτιμούσατε;
KrisDs Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 24 λεπτά πριν, screaming_trees είπε Γιατί κάποιος να πληρώσει ένα κάρο χρήματα για ακριβά ακουστικά από τη στιγμή που η ποιότητα του ήχου μέσω Bluetooth είναι σκατα δε το καταλαβαίνω Διάβασε καλύτερα τα specs τους, ψάξε και κανένα review και το ξανασυζητάμε. 1 λεπτό πριν, Oakenfold_ είπε VS Plantronics Backbeat Pro 2, ποια θα προτιμούσατε; Δεν υπάρχει σύγκριση τα Xm2 και XM3 είναι τα καλύτερα της κατηγορίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα