screaming_trees Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, KrisDs είπε Διάβασε καλύτερα τα specs τους, ψάξε και κανένα review και το ξανασυζητάμε. Δεν υπάρχει σύγκριση τα Xm2 και XM3 είναι τα καλύτερα της κατηγορίας. Αν η πηγή ή το μέσο μεταφοράς του ήχου είναι μάπα βάλε και τα καλύτερα ηχεία... Μάπα θα ακούς Ότι παίζουν καλύτερα από άλλα δε διαφωνώ. Ψάξε κι εσύ κάνα άρθρο για τη ποιότητα του ήχου μέσω Bluetooth και τα ξαναλέμε
musicbill84 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επειδή πήρα αρκετά ασύρματα ακουστικά να δοκιμάσω, μεταξύ αυτών τα: Sennheiser PXC 550 Sony WH-1000XM2 Sony MDR-XB950N1B Skullcandy Crusher Τα ΧΜ2 είχαν τον πιο ποιοτικό ήχο σε όλα τα είδη μουσικής, σαν άνεση όντως δεν ήταν τα καλύτερα, το NC ήταν απίστευτο. Το μόνο μειονέκτημα για μένα που με ενοχλούσε πάρα πολύ γιατί δεν ήθελα να ενοχλώ σε δημόσιους χώρους ήταν το sound leakage που ήταν αρκετά έντονο ακόμη και σε μεσαίες εντάσεις. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από musicbill84
KrisDs Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, screaming_trees είπε Αν η πηγή ή το μέσο μεταφοράς του ήχου είναι μάπα βάλε και τα καλύτερα ηχεία... Μάπα θα ακούς Ότι παίζουν καλύτερα από άλλα δε διαφωνώ. Ψάξε κι εσύ κάνα άρθρο για τη ποιότητα του ήχου μέσω Bluetooth και τα ξαναλέμε Καταρχήν μια χαρά γνωρίζω από ποιότητα ήχου μέσω bluetooth και όχι μόνο. Σε μουσικό μιλάς έχω δοκιμάσει πολλά ακουστικά κι έχουν περάσει από τα χέρια μου από in ear μέχρι ακριβά on ear και over ear από Sennheiser, AKG, Beyerdynamic για monitoring, mixing και critical listening. Τα XM2 και XM3 υποστηρίζουν τα καλύτερα πρωτόκολα που υπάρχουν αυτή την στιγμή. Και από την στιγμή που δεν τα έχεις στην κατοχή σου για να κάνεις συγκρίσεις καλό θα ήταν να μην σχολιάζεις γενικολογίες. Τα 3/4 του κόσμου ούτε που θα ακούσουν διαφορά και ακόμα και το υπόλοιπο 1/4 που έχει την απαιτούμενη γνώση και κρίση θα μείνει το λιγότερο ευχαριστημένο από την απόδοση. Τώρα αν θέλεις να πιάσουμε συγκρισεις με audiophile καταστάσεις, ποιότητες καλώδιων, ενισχυτών και τα συναφή ή έχεις τόσο ευαισθητο αυτί που σε "ενοχλεί" τότε αυτό είναι συζήτηση για άλλη φορά και θα βγούμε εκτός θέματος. Εδώ μιλάμε καθαρά για bluetooth απόδοση. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από KrisDs
jmirko15 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δεν ξέρω τι λέτε αλλά εγώ θα κάνω μήνυση στον op γιατί γύρισα όλη την Θεσ/νίκη σήμερα και βρήκα 1 τελευταίο και το πήρα. Φαληρίσαμε πριν έρθει η Black Friday..
screaming_trees Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 32 λεπτά πριν, KrisDs είπε Καταρχήν μια χαρά γνωρίζω από ποιότητα ήχου μέσω bluetooth και όχι μόνο. Σε μουσικό μιλάς έχω δοκιμάσει πολλά ακουστικά κι έχουν περάσει από τα χέρια μου από in ear μέχρι ακριβά on ear και over ear από Sennheiser, AKG, Beyerdynamic για monitoring, mixing και critical listening. Τα XM2 και XM3 υποστηρίζουν τα καλύτερα πρωτόκολα που υπάρχουν αυτή την στιγμή. Και από την στιγμή που δεν τα έχεις στην κατοχή σου για να κάνεις συγκρίσεις καλό θα ήταν να μην σχολιάζεις γενικολογίες. Τα 3/4 του κόσμου ούτε που θα ακούσουν διαφορά και ακόμα και το υπόλοιπο 1/4 που έχει την απαιτούμενη γνώση και κρίση θα μείνει το λιγότερο ευχαριστημένο από την απόδοση. Τώρα αν θέλεις να πιάσουμε συγκρισεις με audiophile καταστάσεις, ποιότητες καλώδιων, ενισχυτών και τα συναφή ή έχεις τόσο ευαισθητο αυτί που σε "ενοχλεί" τότε αυτό είναι συζήτηση για άλλη φορά και θα βγούμε εκτός θέματος. Εδώ μιλάμε καθαρά για bluetooth απόδοση. Το ότι είσαι μουσικός δε μου λέει κάτι. Και είναι άσχετο με το θέμα. Δε χρειάζεται να έχεις ευαίσθητο αυτό για να καταλάβεις τη διαφορά μεταξύ Bluetooth και ενσύρματων ακουστικών, κάνει μπαμ. Εγώ ήμουν ξεκάθαρος, είπα ότι σε σχέση με άλλα παίζουν καλύτερα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι παίζουν καλά.
Looter Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Εγω που τα πήρα από χθες το πρωί δεν άνοιξα επίτηδες το θέμα για να μην διαβάζω πάλι αυτά τα ποστ από ανθρώπους πρου προφανώς δεν έχουν ιδεά. Ας ΜΗΝ τα πάρουν μπας και μείνει απόθεμα για όσους τα θέλουν και τα χρειάζονται..
MacPhisto Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Τα πήρα τελικά κι εγώ.. Τελευταίο κομμάτι στον κωτσοβολο στην Καλαμάτα Ένα κλικ πιο δυνατό ήχο θα ήθελα..ισως φυσικά να φταίει και η πηγή (Samsung s8+)
Looter Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, screaming_trees είπε Το ότι είσαι μουσικός δε μου λέει κάτι. Και είναι άσχετο με το θέμα. Δε χρειάζεται να έχεις ευαίσθητο αυτό για να καταλάβεις τη διαφορά μεταξύ Bluetooth και ενσύρματων ακουστικών, κάνει μπαμ. Εγώ ήμουν ξεκάθαρος, είπα ότι σε σχέση με άλλα παίζουν καλύτερα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι παίζουν καλά. Εμένα το ότι δε σου λέει κάτι μου λέει πολλά. Γιατί δεν μας αφήνεις στην ησυχία μας ρε φίλε; Θα σου πρότεινα να πάρεις κανένα ΠΑΛΤΟ , τώρα που πιάνουν και τα κρύα. ΔΕΝ τα χρειάζεσαι τα ακουστικά... 😂😂 Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από Looter
KrisDs Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, screaming_trees είπε Το ότι είσαι μουσικός δε μου λέει κάτι. Και είναι άσχετο με το θέμα. Δε χρειάζεται να έχεις ευαίσθητο αυτό για να καταλάβεις τη διαφορά μεταξύ Bluetooth και ενσύρματων ακουστικών, κάνει μπαμ. Εγώ ήμουν ξεκάθαρος, είπα ότι σε σχέση με άλλα παίζουν καλύτερα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι παίζουν καλά. Το περίεργο θα ήταν να σου έλεγε. Κι εγώ ξεκάθαρος ήμουν για bluetooth μιλάμε και στην κατηγορία τους είναι τα καλύτερα, οποιαδήποτε σύγκριση με wired είναι χωρίς νόημα και άλλη εντελώς συζήτηση. Ελληνικά γράφω όποιος έχει την διάθεση να καταλάβει καταλαβαίνει, δεν χρειάζεται να σχολιάσω κάτι άλλο. Καλορίζικα σε όσα παιδιά τα πήραν! Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από KrisDs
mxa055 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Και ένα εκτενές review για όσους το σκέφτονται ακόμα. https://www.rtings.com/headphones/reviews/sony/wh-1000xm2
Petros24ath Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Επίσης πολύ καλά ακουστικά σε ήχο και απίστευτα ελαφριά και βολικά στο κεφάλι και τα αυτιά, είναι τα sennheiser pxc 550. Δυστυχώς δεν τα έχουν βάλει σε προσφορά ακόμα. Αν τα κατεβάσουν τις επόμενες μέρες αξίζουν της προσοχής σας.
gbras Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Σε σχεση με το προηγουμενο μοντελο που εχει μετριο NC αυτα ειναι αρκετα καλυτερα? Εχει κανενας αποψη?
jmirko15 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, gbras είπε Σε σχεση με το προηγουμενο μοντελο που εχει μετριο NC αυτα ειναι αρκετα καλυτερα? Εχει κανενας αποψη? Από ότι διάβασα σε reviews κτλ λένε πως είναι πολύ καλύτερο!
KrisDs Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, Petros24ath είπε Επίσης πολύ καλά ακουστικά σε ήχο και απίστευτα ελαφριά και βολικά στο κεφάλι και τα αυτιά, είναι τα sennheiser pxc 550. Δυστυχώς δεν τα έχουν βάλει σε προσφορά ακόμα. Αν τα κατεβάσουν τις επόμενες μέρες αξίζουν της προσοχής σας. Εϊναι πολύ καλά αλλά πρώτον δεν έχουν την ίδια ποιότητα ANC και δευτερον δεν έχουν AAC που είναι απαραίτητα για τα iPhone.
achilles_g_ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Για 70 ευρώ γιατί να μη πάρετε τα ΧΜ3???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα