Cyber_Spartacus Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Τα εχω και εγώ σχεδον χρονο τα πηρα στα mediamarkt Γερμανία στα 199 ευρω σε προσφορα τοτε και απλα ειναι απίστευταααααα ανέβενεις αεροπλάνο και ακούς ελάχιστα της μηχανές κατεβαίνεις κύριος το ιδιο και στα τραίνα.... Η καλύτερη αγορά που εχω κανει... Προσοχή μονο θελουν στο πλαστικο στηριγμα σπαει σκετικα ευκολα απο τα XM3 ζηλεύω μονο το usb c τιποτα αλλο
KrisDs Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Cyber_Spartacus είπε Τα εχω και εγώ σχεδον χρονο τα πηρα στα mediamarkt Γερμανία στα 199 ευρω σε προσφορα τοτε και απλα ειναι απίστευταααααα ανέβενεις αεροπλάνο και ακούς ελάχιστα της μηχανές κατεβαίνεις κύριος το ιδιο και στα τραίνα.... Η καλύτερη αγορά που εχω κανει... Προσοχή μονο θελουν στο πλαστικο στηριγμα σπαει σκετικα ευκολα απο τα XM3 ζηλεύω μονο το usb c τιποτα αλλο είσαι σίγουρος ότι πήρες τα XM2 και όχι την πρώτη γενιά? Η πρώτη γενιά είχε αυτό το θέμα, στο XM2 το διόρθωσαν από όσο γνωρίζω.
Cyber_Spartacus Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 11 minutes ago, KrisDs said: είσαι σίγουρος ότι πήρες τα XM2 και όχι την πρώτη γενιά? Η πρώτη γενιά είχε αυτό το θέμα, στο XM2 το διόρθωσαν από όσο γνωρίζω. Θελει προσοχή και η δεύτερη γενιά η πρώτη ειχε πολύ σοβαρα θεματα με πολλα σπασμενα αλλα εν μέρη εχω διαβάσει και για δεύτερη γενια αλλα σε πολύ μικρότερο βαθμό.... Αλλα τα υπερλατρευω τα άτιμα.... Βέβαια εχω για τέσσερα χρόνια εγγύηση οτι και να παθουν η τα χάσω η μου τα κλέψουν και δεν με νοιάζει 1
mxa055 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Ωραία τα Sony, αλλά το ότι δεν συνδέονται με 2 συσκευές ταυτόχρονα με σκοτώνει. Σκέφτομαι να πάρω τα Sennheiser PXC 550 στα 167.
KrisDs Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 αν έχεις iPhone τσάμπα θα τα πάρεις δεν υποστηρίζουν AAC.
jmirko15 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, KrisDs είπε Ένα ένα παιδιά γιατί τα έχετε μπλέξει τα πράγματα. Πρώτον έχω ένα χρόνο τα XM2 με χαμηλές θερμοκρασίες δεν έχω δει κάποιο θέμα. Για τα XM3 δεν γνωρίζω. Δευτερον οι διαφορές XM2 με XM3 είναι το usb-c, λίγο καλύτερο ANC και έχουν πειράξει επίσης λίγο τις κούρμπες στην στέκα. Τρίτον τα Bose σε καμία περίπτωση δεν αξίζουν πλέον αγορά, έμειναν πίσω τεχνολογικά συγκριτικά με XM2 και XM3. Τέταρτον εδώ μιλάμε για bluetooth. Επειδή βλέπω ρωτάνε μερικά παιδιά για wired headphones καλύτερα να ανοιχτεί άλλο θέμα γιατι εκεί οι επιλογές σε αυτές τις τιμές είναι πολλαπλάσιες και δεν περιορίζονται σε ένα ή δυο μοντέλα. Για PC/Gaming δεν έχει κανένα νόημα να αγοράσει κάποιος bluetooth ακουστικά. Άμα θες να τα συνδυάσεις όλα μαζί είναι το θέμα ποια είναι η πιο decent επιλογή.. Επίσης η πρώτη φουρνιά XM2 ήταν με τα υλικά από το 1 γι'αυτό είχε θέματα, μετά το φτιάξανε..
KrisDs Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Όλα μαζί πας σε XM2 - XM3, είναι η καλύτερη επιλογή στην κατηγορία. Τώρα αν κάποιος θέλει πχ να πάρει δύο ακουστικά ένα bluetooth και ένα wired εκεί αλλάζει το θέμα.
jmirko15 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, KrisDs είπε Όλα μαζί πας σε XM2 - XM3, είναι η καλύτερη επιλογή στην κατηγορία. Τώρα αν κάποιος θέλει πχ να πάρει δύο ακουστικά ένα bluetooth και ένα wired εκεί αλλάζει το θέμα. Χμμ οκ thanks! Κάτι τελευταίο αξίζει να δώσω πίσω τα ΧΜ2 να πάρω τα XM3 ή αράζω εδώ που είμαι;
KrisDs Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν δεν σε ενδιαφέρει το usb-c και οι αλλαγές στην εφαρμογή τότε μην τα αλλάξεις. Αλλα αν η διαφορά δεν είναι μεγάλη σαν τιμή και μπορείς να την καλύψεις γιατί να μην πας στο πιο καινούργιο μοντέλο? Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από KrisDs
jmirko15 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 279 τα έχει και πήρα τα ΧΜ2 στα 199 (80eu δηλαδή). Usb-c δεν με νοιάζει tbh..
KrisDs Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ωραία αν δεν σε νοιάζει το usb-c αράζεις με τα XM2. Οι διαφορές είναι μικρές στην πράξη γι'αυτο κι εγώ δεν κουνήθηκα να πουλήσω τα δικά μου για να παρω τα XM3. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από KrisDs 1
Cyberbob Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 22 λεπτά πριν, KrisDs είπε αν έχεις iPhone τσάμπα θα τα πάρεις δεν υποστηρίζουν AAC. Μια χαρά υποστηρίζουν AAC. Που το βασίζεις αυτό που λές;;
mxa055 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 29 λεπτά πριν, Cyberbob είπε Μια χαρά υποστηρίζουν AAC. Που το βασίζεις αυτό που λές;; Για τα Sennheiser που ρώτησα εγώ λέει, που όντως δεν υποστηρίζουν AAC. Αλλά δεν έχω iPhone οπότε δεν με πειράζει.
Castiel Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Μία μεγάλη διαφορά επίσης με τα Bose, που αναφέρεται αρκετά συχνά, αλλά δεν δίνεται αρκετή σημασία, είναι η αίσθηση πίεσης που σου προκαλούν τα QC35 με το ANC. Τα δοκίμασα κιόλας σήμερα από κοντά και το επιβεβαίωσα, είναι αρκετά περίεργη και ενοχλητική αίσθηση. Είναι σαν την πίεση που νιώθεις κατα την απογείωση αεροπλάνου. Αντιθέτως με τα Sony δεν υπήρχε αυτή η αίσθηση ούτε στο ελάχιστο
sansara Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Τι σημαινει οτι δεν συνδεονται με 2 συσκευες? Αν θελω το πρωι να τσ χρησιμοποιω στο κινητο και το βραδυ στο pc για gaming με καλυπτουν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα