Προς το περιεχόμενο

[ANC Headphones] Sony WH1000-XM2 Wireless noise-cancelling headphones 199€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα πρέπει να τα συνδέσεις ξανά στην κάθε συσκευή αυτό σημαίνει. Επίσης μην τα αγοράσετε για gaming, το bluetooth για ήχο είναι, για εικόνα ταινίες και τα συναφή υπάρχει lag.

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είχα υπολογισμένη τέτοια αγορά. 

Βλέπω όμως το νήμα, ψήνομαι, βλέπω διαθεσιμότητα στο κατάστημα Συγγρού και φεύγω σφαίρα για να τα αγοράσω.

Καταρχήν, γμ τις διαθεσιμότητες του Κωτσόβολου. Το μόνο κομμάτι που είχε μείνει ήταν το εκθεσιακό στο Soundstation που είναι για δοκιμές από τους πελάτες. Κοινώς, το έχει χρησιμοποιήσει τουλάχιστον ένα σύνταγμα πεζικού αυτιών. Άκουσα για πέντε λεπτά και με πίεζε στα αυτιά, με κούρασε σχεδόν αμέσως, είμαι ευαίσθητος σε αυτό. 

Μετά όμως δοκίμασα τα Quiet Comfort 35II, τα οποία τα λάτρεψα γιατί κλείνουν περιμετρικά το αυτί και δε το πιέζουν καθόλου. Μου έδωσε και ένας πωλητής το κινητό του, όπου έχει κάποια audiofile quality αρχεία και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Τα αγόρασα στα 279 με παραλαβή Παρασκευή από το κατάστημα. Αυτό το τελευταίο ξέρω από τώρα ότι θα το μετανιώσω.

Οκ, το noise cancelling των Sony είναι μάλλον καλύτερα αλλά εκεί που θα τα χρησιμοποιήσω εγώ ο θόρυβος είναι normal. Στις δοκιμές με τα bose τον απομόνωνε τελείως με ανενεργό το noise cancelling. Με δεδομένη την εξαιρετική ποιότητα ήχου αυτό που μέτρησε για εμένα και με κέρδισε ήταν η άνεση.

Δημοσ.
5 hours ago, Castiel said:

Μία μεγάλη διαφορά επίσης με τα Bose, που αναφέρεται αρκετά συχνά, αλλά δεν δίνεται αρκετή σημασία, είναι η αίσθηση πίεσης που σου προκαλούν τα QC35 με το ANC. Τα δοκίμασα κιόλας σήμερα από κοντά και το επιβεβαίωσα, είναι αρκετά περίεργη και ενοχλητική αίσθηση. Είναι σαν την πίεση που νιώθεις κατα την απογείωση αεροπλάνου. Αντιθέτως με τα Sony δεν υπήρχε αυτή η αίσθηση ούτε στο ελάχιστο

Η Sony εχει απο την εφαρμογή ενα τεστ για την πίεση αν και στην αρχή το θεώρησα οτι θα ειναι καμιά μ@λ@κια αλλα κανει δουλειά... 

Sony-WH-1000XM2_8-1220x813.jpg

Δημοσ.

Γενικά το ΧΜ3 έχει πολλές μικρές η μεγάλες βελτιώσεις.  Δεν είναι μόνο η type c για γρηγορότερη φόρτιση.  Καλύτερο  anc, καλύτερο ήχο στα σημεία,  πιο άνετο μετά από ώρα.  Τα 199 του ΧΜ2 και στην αρχική τιμή των ΧΜ3 φυσικά τα ΧΜ2 είναι πιο valeu..Στα 270 όμως των ΧΜ3 η επιλογή δυσκολεύει..

Δημοσ.

Τα 1000XM2 έχουν εξαντληθεί πάντως σήμερα που ξανατσέκαρα, μόνο κάνα εκθεσιακό αν έχει μείνει. Πήρα τα Sennheiser 550 τλκ.

Άσχετο, αλλά τραγικό που τα ακουστικά για να τα ακούσεις τα έχουν αφόρτιστα, με κουμπωμένο audio jack στον Κώτσο που πέρασα σήμερα.

Δημοσ.

Εγω πηγα χθες στον Κωτσοβολο Ηρακλειου Κρητης για να επιστρεψω κατι ασυρματα  Sony του αλλου θεματος και υπαρχαν αρχετα XM2 .

Aν θελει καποιος δηλαδη , προλαβαινει 😛 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειμαι κατοχος  των sony xm2 , bose qc35 και sennheiser pxc 550 

Επειδη υπαρχουν ακομα και τα sennheiser σας λεω τα εξης.

Τα bose ειναι τα πιο ανετα για καθε κεφαλι, συνδεονται με 2+ συσκευες χωρις να χρειαζεται να κανεις κατι το ιδιο και τα sennheiser.
Τα sonys εχουν καλυτερο optimize στο noise cancelling και ειναι λιγο πιο ανετα απο τα sennheiser pxc 550 αλλα αν θες να τα δουλευεις σε πανω απο 1 συσκευη θα σου σπασουν τα νευρα.
Τα sennheiser μεσα απο την εφαρμογη εχουν την καλυτερη παραμετροποιηση του ηχου και σε τελικη αναλυση βγαζουν καλυτερο ηχο, οχι ψεφτικο μπουμι αλλα δεν ειναι τοσο ανετα οσο τα αλλα 2.

Επεξ/σία από Aprosarmostos7
  • Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασα τα Bose QC35 ii σήμερα και είναι όντως πιο άνετα από τα Sony xm2. Κατά τα άλλα μου άρεσε λίγο παραπάνω ο ήχος στα Sony.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, mxa055 είπε

Τα 1000XM2 έχουν εξαντληθεί πάντως σήμερα που ξανατσέκαρα, μόνο κάνα εκθεσιακό αν έχει μείνει. Πήρα τα Sennheiser 550 τλκ.

Άσχετο, αλλά τραγικό που τα ακουστικά για να τα ακούσεις τα έχουν αφόρτιστα, με κουμπωμένο audio jack στον Κώτσο που πέρασα σήμερα.

Στον Κωτσόβολο που πήγα εγώ (Τσιμισκή Θεσσαλονίκη), ανάμεσα στα πολλά audio jack, πήρε το μάτι μου και ένα usb και φορτισα αυτά που ήθελα να δοκιμάσω. Μήπως δεν το πρόσεξες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά, αυτο που με νοιάζει είναι το active noise cancelling και η άνεση στο αυτι γιατί τα θέλω για διάβασμα σε βιβλιοθήκες και αναγνωστήρια. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου audiophile level απόδοση σε μπάσα πρίμα κλπ.

Είμαι μεταξύ Sony xm2 (αφού τα xm3 εξαντλήθηκαν) και Bose qc35ii από Κωτσόβολο και τα 2. Αν είναι να μπορέσω επιτέλους να διαβάζω με την ησυχία μου, χαλάλι τους τα 73€ παραπάνω των Bose όποτε η τιμή δεν είναι πρόβλημα. 

Ποια προτείνετε όσοι τα έχετε δοκιμάσει/δουλέψει;

Επεξ/σία από paniti
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοίταξε από άποψη ANC τα Sony είναι αποδεδειγμένα καλύτερα μπορείς να βρείς πολλά συγκριτικά για το συγκεκριμένο ζήτημα. Επίσης στα Sony αν κάποιος σου μιλάει μπορείς να τον ακούσεις χωρίς να τα βγάλεις, απλά ακουμπάς με το χέρι σου το ear cup και τα μικρόφωνα επιτρέπουν να περάσει ήχος. Από θέμα άνεσης είναι υποκειμενικό πρέπει να τα δοκιμάσεις αν γίνεται. Άλλους τους βολεύουν άλλους όχι.

Επεξ/σία από KrisDs
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...