djuan1988 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Να τα δοκιμάσεις οπωσδήποτε. Εμένα, όπως ανέφερε και άλλο μέλος, τα QC35ii μου προκαλούν αίσθηση πίεσης, σαν αυτό της απογείωσης. Επίσης μου φαίνονται περισσότερο άνετα τα Sony, ενώ αρκετοί έχουν γράψει το αντίθετο. Μην αγοράσεις χωρίς να δοκιμάσεις.
Aprosarmostos7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 28 λεπτά πριν, paniti είπε Παιδιά, αυτο που με νοιάζει είναι το active noise cancelling και η άνεση στο αυτι γιατί τα θέλω για διάβασμα σε βιβλιοθήκες και αναγνωστήρια. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου audiophile level απόδοση σε μπάσα πρίμα κλπ. Είμαι μεταξύ Sony xm2 (αφού τα xm3 εξαντλήθηκαν) και Bose qc35ii από Κωτσόβολο και τα 2. Αν είναι να μπορέσω επιτέλους να διαβάζω με την ησυχία μου, χαλάλι τους τα 73€ παραπάνω των Bose όποτε η τιμή δεν είναι πρόβλημα. Ποια προτείνετε όσοι τα έχετε δοκιμάσει/δουλέψει; φιλε μου σε βιβλιοθηκες εχει και μια χ ησυχια, οποια και αν παρεις δεν θα ακους τιποτα απεξω, εγω κανω υπερατλαντικα ταξιδια και νομιζω οτι ειμαι μονος μου στο αεροπλανο.. αν σε νοιαζει περισσοτερο οπως λες η ανεση τοτε βουρ για τα bose. θα σου προτεινα ομως να πας να τα δοκιμασεις και τα 2 στα αυτια σου απο κοντα.
MacPhisto Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μόνο σε εμένα μου φάνηκε η ένταση χαμηλή; Δοκίμασα και με άλλη πηγή (tablet) και πάλι δεν ενθουσιαστηκα..
jmirko15 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, MacPhisto είπε Μόνο σε εμένα μου φάνηκε η ένταση χαμηλή; Δοκίμασα και με άλλη πηγή (tablet) και πάλι δεν ενθουσιαστηκα.. Bose;
jmirko15 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, MacPhisto είπε Αναφέρομαι στα Sony XM2 Εμένα τα Bose που δοκίμασα στο κατάστημα μου φάνηκαν χαμηλά σε ένταση σε σύγκριση με τα XM2 :/ Ακόμα δεν άνοιξα τα XM2
Dimral Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 30 λεπτά πριν, MacPhisto είπε Αναφέρομαι στα Sony XM2 Δοκίμασες να αυξήσεις την ένταση μέσω του touch gesture; Όταν τα έχει συνδεμένα με το κινητό, και το κινητό είναι στην φουλ ένταση τότε δεν σημαίνει ότι και τα ακουστικά ειναι επίσης φουλ. Δηλαδή παίζεις με δύο εντάσεις.
paularas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Dimral είπε Δοκίμασες να αυξήσεις την ένταση μέσω του touch gesture; Όταν τα έχει συνδεμένα με το κινητό, και το κινητό είναι στην φουλ ένταση τότε δεν σημαίνει ότι και τα ακουστικά ειναι επίσης φουλ. Δηλαδή παίζεις με δύο εντάσεις. ακομα και με τις 2 εντάσεις (κινητού και ακουστικών), το max τους δεν είναι και τόσο δυνατό. το nc κάνει θαύματά ΑΛΛΑ δεν παίζουν τόσο δυνατά "να σε παρουν τα αυτιά"
imvrios Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για να τα λέμε όλα. Η προηγούμενη εμπειρία ουσιαστικής αγοράς μου από Κωτσόβολο ήταν πολύ αρνητική (δοκίμασαν να μου δώσουν ανοιγμένο χαλασμένο notebook και το άλλαξαν την επόμενη ημέρα με καυγά. Αυτό πριν χρόνια, τους απέφευγα). Αυτή όμως η εμπειρία αγοράς ήταν άριστη. Πολύ καλός πωλητής μου παρήγγειλε τα ακουστικά Τετάρτη απόγευμα και μου λέει έλα Παρασκευή στις 10:00 να πάρεις. Εν μέσω Black Friday τα ακουστικά μου ήταν εκεί την ώρα που μου είπε και τα πήρα. Πρακτικά τώρα μου είπε ότι τα Bose και τα XM3 εχουν εξαντληθεί από όλα τα καταστήματα αλλά ότι τα XM2 δεν κινήθηκαν, υπάρχει stock και αν κάποιος πάει σε κατάστημα, μπορούν να του τα παραγγείλουν. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από imvrios
mxa055 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, paularas είπε ακομα και με τις 2 εντάσεις (κινητού και ακουστικών), το max τους δεν είναι και τόσο δυνατό. το nc κάνει θαύματά ΑΛΛΑ δεν παίζουν τόσο δυνατά "να σε παρουν τα αυτιά" Ναι εγώ που τα δοκίμασα όλα, κανένα δεν είναι τόσο δυνατό. Νομίζω είναι balance ποιότητας/έντασης που πρέπει να κρατηθεί, δεδομένης και της τεχνολογίας που πρέπει να έχουν για το ANC. Πάντως είναι ικανοποιητικά στο 80-90% ακόμα και για τους πιο "βαρήκοους" από εμάς για συνεχή χρήση.
Castiel Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Υπάρχει κανένας που να παρήγγειλε τα XM3 και να έχει ενημερωθει για πιθανή ημερομηνία παράδοσης;
paularas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 τα πήρα σήμερα τα xm3 απο τα mm στην τιμή της προσφοράς. είχαν μόνο τα "χρυσά" και όχι τα μαύρα. κώτσος και οι άλλοι είτε έχουν μόνο εκθεσιακά xm2 ή τίποτα. για xm3 ούτε για δείγμα
cpetro Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Τα bose qc35 δε τα προλαβα σημερα. Ξερετε αν θα παιξει παλι στην ιδια τιμη καποια στιγμη;
paniti Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Τελικά πήρα τα Bose και όχι τα Sony. Αυτό που μέτρησε για μένα είναι ότι τα Bose τα ένιωσα πιο ευρύχωρα για τα αυτιά μου. Σαφώς πιο άνετα. Φυσικα, όπως πρότειναν και παραπάνω, πρέπει οποίος είναι σε δίλημμα να τα δοκιμάσει και τα δυο από κοντά. Απλώς αναφέρω και την εμπειρία μου για όποιον δεν μπορεί ίσως να τα βρει και τα δυο μοντέλα σε έκθεση να τα δοκιμάσει.
imvrios Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Κάποια πράγματα είναι υποκειμενικά αλλά έχοντας δοκιμάσει τα ΧM2 στο κατάσστημα και ακούγοντας σήμερα ώρες ολόκληρες μουσική από τα Bose, δε γίνεται να θεωρήσει κάποιος πιο άνετα τα Sony. Απλά δε γίνεται. Μια μικρή ενόχληση μόνο μου δημιούργησαν κάποια στιγμή με ενεργοποιημένο το noise cancellation στο full. Μιας και είναι κάτι που έτσι κι αλλιώς δε μου χρειάζεται, μέσω του app το όρισα στη μέση τιμή και όλα καλά. Πολύ ευχαριστημένος από την αγορά τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα