Προς το περιεχόμενο

[ANC Headphones] Sony WH1000-XM2 Wireless noise-cancelling headphones 199€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να τα δοκιμάσεις οπωσδήποτε. 

Εμένα, όπως ανέφερε και άλλο μέλος, τα QC35ii μου προκαλούν αίσθηση πίεσης, σαν αυτό της απογείωσης.

Επίσης μου φαίνονται περισσότερο άνετα τα Sony, ενώ αρκετοί έχουν γράψει το αντίθετο.

Μην αγοράσεις χωρίς να δοκιμάσεις.

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, paniti είπε

Παιδιά, αυτο που με νοιάζει είναι το active noise cancelling και η άνεση στο αυτι γιατί τα θέλω για διάβασμα σε βιβλιοθήκες και αναγνωστήρια. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου audiophile level απόδοση σε μπάσα πρίμα κλπ.

Είμαι μεταξύ Sony xm2 (αφού τα xm3 εξαντλήθηκαν) και Bose qc35ii από Κωτσόβολο και τα 2. Αν είναι να μπορέσω επιτέλους να διαβάζω με την ησυχία μου, χαλάλι τους τα 73€ παραπάνω των Bose όποτε η τιμή δεν είναι πρόβλημα. 

Ποια προτείνετε όσοι τα έχετε δοκιμάσει/δουλέψει;

φιλε μου σε βιβλιοθηκες εχει και μια χ ησυχια, οποια και αν παρεις δεν θα ακους τιποτα απεξω, εγω κανω υπερατλαντικα ταξιδια και νομιζω οτι ειμαι μονος μου στο αεροπλανο.. αν σε νοιαζει περισσοτερο οπως λες η ανεση τοτε βουρ για τα bose. 
θα σου προτεινα ομως να πας να τα δοκιμασεις και τα 2 στα αυτια σου απο κοντα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, MacPhisto είπε

Μόνο σε εμένα μου φάνηκε η ένταση χαμηλή; 

Δοκίμασα και με άλλη πηγή (tablet) και πάλι δεν ενθουσιαστηκα.. 

Bose;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, MacPhisto είπε

Αναφέρομαι στα Sony XM2

Εμένα τα Bose που δοκίμασα στο κατάστημα μου φάνηκαν χαμηλά σε ένταση σε σύγκριση με τα XM2 :/ Ακόμα δεν άνοιξα τα XM2

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, MacPhisto είπε

Αναφέρομαι στα Sony XM2

Δοκίμασες να αυξήσεις την ένταση μέσω του touch gesture; Όταν τα έχει συνδεμένα με το κινητό, και το κινητό είναι στην φουλ ένταση τότε δεν σημαίνει ότι και τα ακουστικά ειναι επίσης φουλ. Δηλαδή παίζεις με δύο εντάσεις.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Dimral είπε

Δοκίμασες να αυξήσεις την ένταση μέσω του touch gesture; Όταν τα έχει συνδεμένα με το κινητό, και το κινητό είναι στην φουλ ένταση τότε δεν σημαίνει ότι και τα ακουστικά ειναι επίσης φουλ. Δηλαδή παίζεις με δύο εντάσεις.

ακομα και με τις 2 εντάσεις (κινητού και ακουστικών), το max τους δεν είναι και τόσο δυνατό. το nc κάνει θαύματά ΑΛΛΑ δεν παίζουν τόσο δυνατά "να σε παρουν τα αυτιά" 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να τα λέμε όλα. Η προηγούμενη εμπειρία ουσιαστικής αγοράς μου από Κωτσόβολο ήταν πολύ αρνητική (δοκίμασαν να μου δώσουν ανοιγμένο χαλασμένο notebook και το άλλαξαν την επόμενη ημέρα με καυγά. Αυτό πριν χρόνια, τους απέφευγα).

Αυτή όμως η εμπειρία αγοράς ήταν άριστη. Πολύ καλός πωλητής μου παρήγγειλε τα ακουστικά Τετάρτη απόγευμα και μου λέει έλα Παρασκευή στις 10:00 να πάρεις. Εν μέσω Black Friday τα ακουστικά μου ήταν εκεί την ώρα που μου είπε και τα πήρα.

Πρακτικά τώρα μου είπε ότι τα Bose και τα XM3 εχουν εξαντληθεί από όλα τα καταστήματα αλλά ότι τα XM2 δεν κινήθηκαν, υπάρχει stock και αν κάποιος πάει σε κατάστημα, μπορούν να του τα παραγγείλουν.

Επεξ/σία από imvrios
Δημοσ.
10 ώρες πριν, paularas είπε

ακομα και με τις 2 εντάσεις (κινητού και ακουστικών), το max τους δεν είναι και τόσο δυνατό. το nc κάνει θαύματά ΑΛΛΑ δεν παίζουν τόσο δυνατά "να σε παρουν τα αυτιά" 

Ναι εγώ που τα δοκίμασα όλα, κανένα δεν είναι τόσο δυνατό. Νομίζω είναι balance ποιότητας/έντασης που πρέπει να κρατηθεί, δεδομένης και της τεχνολογίας που πρέπει να έχουν για το ANC. Πάντως είναι ικανοποιητικά στο 80-90% ακόμα και για τους πιο "βαρήκοους" από εμάς για συνεχή χρήση.

Δημοσ.

τα πήρα σήμερα τα xm3 απο τα mm στην τιμή της προσφοράς. είχαν μόνο τα "χρυσά" και όχι τα μαύρα. κώτσος και οι άλλοι είτε έχουν μόνο εκθεσιακά xm2 ή τίποτα. για xm3 ούτε για δείγμα

Δημοσ.

Τελικά πήρα τα Bose και όχι τα Sony. Αυτό που μέτρησε για μένα είναι ότι τα Bose τα ένιωσα πιο ευρύχωρα για τα αυτιά μου. Σαφώς πιο άνετα. 

Φυσικα, όπως πρότειναν και παραπάνω, πρέπει οποίος είναι σε δίλημμα να τα δοκιμάσει και τα δυο από κοντά. Απλώς αναφέρω και την εμπειρία μου για όποιον δεν μπορεί ίσως να τα βρει και τα δυο μοντέλα σε έκθεση να τα δοκιμάσει. 

Δημοσ.

Κάποια πράγματα είναι υποκειμενικά αλλά έχοντας δοκιμάσει τα ΧM2 στο κατάσστημα και ακούγοντας σήμερα ώρες ολόκληρες μουσική από τα Bose, δε γίνεται να θεωρήσει κάποιος πιο άνετα τα Sony. Απλά δε γίνεται. Μια μικρή  ενόχληση μόνο μου δημιούργησαν κάποια στιγμή με ενεργοποιημένο το noise cancellation στο full. Μιας και είναι κάτι που έτσι κι αλλιώς δε μου χρειάζεται, μέσω του app το όρισα στη μέση τιμή και όλα καλά. Πολύ ευχαριστημένος από την αγορά τους. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...