Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Mi Wifi Repeater 2 πρόβλημα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Προσπαθώ να συνδεθώ με το repeater αλλά δεν μπορώ. Ενώ στην εφαρμογή το ανιχνεύει κανονικά, δεν μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυο και άρα να κάνει pair. Δείτε και το βιντεάκι για να δείτε που ακριβώς κολλάει.

- Router, Repeater και κινητό είναι όλα σε απόσταση 10 cm μεταξύ τους.

- Region είναι σε China (mainland). Έχω απενεγοποιήσει και το firewall μου μπας και.

Καμιά ιδέα;

Δημοσ.

Πηγαινε ακομα πιο κοντα. Εμενα αν δεν πηγαινα στα 3-4 μετρα δεν εκανε συζευξη με τπτ, μου χε σπασει τα νευρα. Τωρα ειναι στα 15 μετρα και παιζει κανονικα, μονο στο σεταρισμα ηθελε τοσο κοντα αν και εβλεπε και απο τα 15 κανονικα το router.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, basilis5 είπε

Πηγαινε ακομα πιο κοντα. Εμενα αν δεν πηγαινα στα 3-4 μετρα δεν εκανε συζευξη με τπτ, μου χε σπασει τα νευρα. Τωρα ειναι στα 15 μετρα και παιζει κανονικα, μονο στο σεταρισμα ηθελε τοσο κοντα αν και εβλεπε και απο τα 15 κανονικα το router.

Νομίζω μπερδεύτηκες κάπου

1 ώρα πριν, Hommer είπε

Router, Repeater και κινητό είναι όλα σε απόσταση 10 cm μεταξύ τους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά βρήκα τη λύση. Την αναφέρω στην περίπτωση που κάποιος έχει το ίδιο πρόβλημα.

Πρέπει να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ασφαλείας του δικτύου (από το router) ώστε να είναι WP2.

Αν δε δουλέψει κάντε ένα reset το μηχανάκι (xiaomi) και ξαναπροσπαθήστε να συνδεθείτε.

Επεξ/σία από Hommer
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

να σαι καλά, το είχα πάρει εδώ και κανα χρόνο και τώρα μου λειτούργησε με την ασφάλεια του ρουτερ που ανέφερες!

μετά κάνουμε κάποια άλλη ενέργεια ? εκεί που λέει wi-fi roaming το ενεργοποιούμε ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Silenzio είπε

εκεί που λέει wi-fi roaming το ενεργοποιούμε ?

Δε χρειάζεται, παρά μόνο αν θες να κάνεις roaming. Αν δεν το ενεργοποιήσεις στην ουσία θα έχεις 2 "διαφορετικά" WiFi (το original WiFi σου και το WiFi που θα βγαίνει από το Xiaomi, το οποίο για όνομα θα έχει ότι όνομα έχεις το original WiFi σου συν ένα "_plus" στο τέλος) στα οποία θα μπορείς να συνδεθείς, χειροκίνητα. Με το roaming ενεργοποιημένο θα το κάνει αυτόματα μόνο του το κινητό/λάπτοπ κτλ ανάλογα το σήμα.

Επεξ/σία από Hommer
  • Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 24/11/2018 στις 12:00 ΠΜ, Hommer είπε

Τελικά βρήκα τη λύση. Την αναφέρω στην περίπτωση που κάποιος έχει το ίδιο πρόβλημα.

Πρέπει να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ασφαλείας του δικτύου (από το router) ώστε να είναι WP2.

Αν δε δουλέψει κάντε ένα reset το μηχανάκι (xiaomi) και ξαναπροσπαθήστε να συνδεθείτε.

μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πώς γίνονται αυτές οι ρυθμίσεις? ευχαριστώ/

Δημοσ.
2 ώρες πριν, spiritclay είπε

μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πώς γίνονται αυτές οι ρυθμίσεις? ευχαριστώ/

Εξαρτάται από το router σου. Ξέρεις ποιο έχεις;

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στο φορουμ, πήρα και εγώ ένα mi repeater το πρόβλημα μου είναι το εξής, ενώ έχω κάνει όλη την διαδικασία κτλ άλλαξα server κτλ όλα ωραία όλα καλά το πρόβλημα είναι όμως ότι ενώ με το που τελειώνω το σετάρισμα δουλεύει όλα καλά αν κλείσω το wifi στα τηλ του σπιτιού ή στο λαπτοπ την επόμενη φορά που πάει να συνδεθεί αργεί να συνδεθεί ή  και καλά κάνει ανάκτηση της ip αλλά μένει εκεί, είδα ότι αν το βγάλω από το ρεύμα και το ξανά βάλω δουλεύει, έχετε να προτείνετε κάτι?

Επίσης ένα πρόβλημα ακόμα είναι ότι μου ζητάει να κάνει update αλλά σταματάει στο 92%!

Επεξ/σία από Duck Dodgers
Δημοσ.
Στις 20/1/2020 στις 4:17 ΜΜ, Duck Dodgers είπε

Καλησπέρα στο φορουμ, πήρα και εγώ ένα mi repeater το πρόβλημα μου είναι το εξής, ενώ έχω κάνει όλη την διαδικασία κτλ άλλαξα server κτλ όλα ωραία όλα καλά το πρόβλημα είναι όμως ότι ενώ με το που τελειώνω το σετάρισμα δουλεύει όλα καλά αν κλείσω το wifi στα τηλ του σπιτιού ή στο λαπτοπ την επόμενη φορά που πάει να συνδεθεί αργεί να συνδεθεί ή  και καλά κάνει ανάκτηση της ip αλλά μένει εκεί, είδα ότι αν το βγάλω από το ρεύμα και το ξανά βάλω δουλεύει, έχετε να προτείνετε κάτι?

Επίσης ένα πρόβλημα ακόμα είναι ότι μου ζητάει να κάνει update αλλά σταματάει στο 92%!

Δεν έχω συναντήσει κανένα από τα 2 προβλήματα.

Ως προς το update, υπάρχει περίπτωση η ασφάλεια του κινητού σου να το θεωρεί κακόβουλο λογισμικό; Με το mihome δεν είχα θέμα ποτέ, αλλά με ένα άλλο app της Xiaomi είχα. Τι έκδοση της εφαρμογής έχεις;  Αν δεν κάνει update με τίποτα τότε κατέβασε το apk από κάπου και καντο install. 

Όσο για τη σύνδεση δοκίμασε κάτι απ αυτά :

Αν το έχεις σε πρίζα βεβαιώσου ότι είναι καλά μέσα. 

Αν το έχεις σε υπολογιστή δοκίμασε να το βάλεις σε πρίζα στον τοίχο. 

Βεβαιώσου ότι η ασφάλεια του router είναι WP2 μόνο. 

Αν το έχεις σε roaming δοκίμασέ το χωρίς roaming και τ' ανάποδο. 

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση, update δεν λέω για το mi home για το ίδιο το repeater εννοούσα! Τα άλλα που λες με το wp2 και το roaming τα έχω δοκιμάσει αλλά ακόμα δεν είναι οκ. 

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 24/11/2018 στις 12:00 ΠΜ, Hommer είπε

Καλησπέρα. Έχω το ίδιο θέμα αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Έβαλα China mainland, και πάλι τίποτα. 824 resets και πάλι τίποτα! Απεγκατάσταση και εγκατάσταση και πάλι τίποτα. Δοκίμασε και ο σύζυγος στο κινητό του να κατεβάσει την εφαρμογή, να δημιουργήσει λογαριασμό mi και να κάνει την εγκατάσταση, αλλά τίποτα...

Έχω thomson router από forthnet. Με το WP2, εννοείς το WPA2? Γιατί WP2 δεν υπάρχει στο thomson. Αν ναι, τι βάζω παρακάτω; Πήρα και 2 τμχ. Ένα για μένα και ένα για το πατρικό μου και δεν ξερω τι να τα κάνω τώρα! (Το κανάλι το είχα βάλει στο 1 γιατί είχα πρόβλημα με τις συνδέσεις των κινητών παλιότερα.) Αν μπορείς να βοηθήσεις, θα το εκτιμούσα! Ευχαριστώ!

Screenshot_4.png.f7f4adac82a6bd2c9180485f87cf701c.png

Screenshot_4.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...