Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω παρακαλώ πολύ την συμβουλή σας στο αν όλα αυτά που βάζω τρέχουν καλά μεταξύ τους και συγχρονίζουν άψογα . Επίσης θα χρειαστώ να μου προτείνετε κάποιο CASE που να ενδεικνύεται για την MOBO αυτήν  όπως και έναν κάλο HDD 1T 

MOBO- Z390 Aorus pro
CPU-  Intel Core i7-8700K 
Cooler- Cooler Master Hyper 212 EVO   Η     CRYORIG H7 
RAM- Patriot Viper 4 Series 16GB DDR4     Η    Corsair Vengeance LPX 16GB 130E
PSU- EVGA Supernova 550 G3    Η   EVGA 600 B1, 80+ BRONZE 600W 
SSD- Samsung 850 Evo + HDD ???
GPU- MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 
Case- ???

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ανεβα σε καρτα γραφικων πεσε σε επεξεργαστη,οχι οτι δεν ειναι αξιολογο το συστημα που εφτιαξες.Αλλα 500 για cpu ....ενω σε καρτα πας χαμηλα ενω μπορεις 1080/2070/vega64,μια γνωμη..

Για ssd με την μια στον mx500 1TB

Επεξ/σία από 3DJIN
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 3DJIN είπε

ανεβα σε καρτα γραφικων πεσε σε επεξεργαστη,οχι οτι δεν ειναι αξιολογο το συστημα που εφτιαξες.Αλλα 500 για cpu ....ενω σε καρτα πας χαμηλα ενω μπορεις 1080/2070/vega64,μια γνωμη..

Ευχαριστω θα το σκεφτω απλα θεωρησα οτι η 1070 αρκει :)

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :

Χρήση υπολογιστή :

Ειδικά προγράμματα (και παιχνίδια) που θα χρησιμοποιήσουμε:

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα

• Like 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, tanasen01 είπε

Ποσό που διαθέτουμε :

Χρήση υπολογιστή :

Ειδικά προγράμματα (και παιχνίδια) που θα χρησιμοποιήσουμε:

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα

Ποσο: 1500

Χρηση: Gaming , ταινιες κτλπ και απο προγραμματα Autocad .Δεν θα κανω και την βαρεια χρηση περαν του gaming αλλα θελω να εχω καλο build για μια 6ετια

Οθονη: οχι (Εχω μια LG 21' 1980με 1080 ανάλυση αλλα θα την αλλάξω μεταγενεστερα )

Περιφεριακα: θα παρω ποντικι και πληκτρολογια αλλα δεν με καιει αυτο αυτην την στιγμη :) . Ηχεια μολις πηρα τ logitech z906

θα τον συναρμολογησω μονος μου και για καταστήματα δεν εχω θεμα παραλαμβάνω  απ ολη την Ελλαδα αρκει να ειναι στην καταληλη τιμη 

Λειτουργικο θα βαλω windows 10

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, tanasen01 είπε

Mε 1550€ φτιάχνεις μηχανηματάρα. (τιμές skroutz)

Untitled2.jpg

μετά θες και μια ανάλογη οθόνη βέβαια (1440p IPS 100+Hz)

Σ ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...