Fountgio Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Θέλω παρακαλώ πολύ την συμβουλή σας στο αν όλα αυτά που βάζω τρέχουν καλά μεταξύ τους και συγχρονίζουν άψογα . Επίσης θα χρειαστώ να μου προτείνετε κάποιο CASE που να ενδεικνύεται για την MOBO αυτήν όπως και έναν κάλο HDD 1T MOBO- Z390 Aorus pro CPU- Intel Core i7-8700K Cooler- Cooler Master Hyper 212 EVO Η CRYORIG H7 RAM- Patriot Viper 4 Series 16GB DDR4 Η Corsair Vengeance LPX 16GB 130E PSU- EVGA Supernova 550 G3 Η EVGA 600 B1, 80+ BRONZE 600W SSD- Samsung 850 Evo + HDD ??? GPU- MSI GeForce GTX 1070 Gaming X Case- ??? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας :)
3DJIN Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ανεβα σε καρτα γραφικων πεσε σε επεξεργαστη,οχι οτι δεν ειναι αξιολογο το συστημα που εφτιαξες.Αλλα 500 για cpu ....ενω σε καρτα πας χαμηλα ενω μπορεις 1080/2070/vega64,μια γνωμη.. Για ssd με την μια στον mx500 1TB Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από 3DJIN
Fountgio Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, 3DJIN είπε ανεβα σε καρτα γραφικων πεσε σε επεξεργαστη,οχι οτι δεν ειναι αξιολογο το συστημα που εφτιαξες.Αλλα 500 για cpu ....ενω σε καρτα πας χαμηλα ενω μπορεις 1080/2070/vega64,μια γνωμη.. Ευχαριστω θα το σκεφτω απλα θεωρησα οτι η 1070 αρκει
tanasen01 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Ποσό που διαθέτουμε : Χρήση υπολογιστή : Ειδικά προγράμματα (και παιχνίδια) που θα χρησιμοποιήσουμε: Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα 1
Fountgio Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 45 λεπτά πριν, tanasen01 είπε Ποσό που διαθέτουμε : Χρήση υπολογιστή : Ειδικά προγράμματα (και παιχνίδια) που θα χρησιμοποιήσουμε: Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα Ποσο: 1500 Χρηση: Gaming , ταινιες κτλπ και απο προγραμματα Autocad .Δεν θα κανω και την βαρεια χρηση περαν του gaming αλλα θελω να εχω καλο build για μια 6ετια Οθονη: οχι (Εχω μια LG 21' 1980με 1080 ανάλυση αλλα θα την αλλάξω μεταγενεστερα ) Περιφεριακα: θα παρω ποντικι και πληκτρολογια αλλα δεν με καιει αυτο αυτην την στιγμη . Ηχεια μολις πηρα τ logitech z906 θα τον συναρμολογησω μονος μου και για καταστήματα δεν εχω θεμα παραλαμβάνω απ ολη την Ελλαδα αρκει να ειναι στην καταληλη τιμη Λειτουργικο θα βαλω windows 10
tanasen01 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Mε 1550€ φτιάχνεις μηχανηματάρα. (τιμές skroutz) μετά θες και μια ανάλογη οθόνη βέβαια (1440p IPS 100+Hz)
Fountgio Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, tanasen01 είπε Mε 1550€ φτιάχνεις μηχανηματάρα. (τιμές skroutz) μετά θες και μια ανάλογη οθόνη βέβαια (1440p IPS 100+Hz) Σ ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα