MySql Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα παιδια ψάχνομαι αυτη την περιοδο για μια καρεκλα μεχρι 250 ευρώ και από όλα τα review που διαβαζω καταληγω στην markus του IKEA Είναι σωστη επιλογη ή έχεται να προτείνεται κατι καλύτερο; Ευχαριστώ
kogba Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα φίλε. Και εγώ ψάχνομαι για αγορά και μάλλον κατέληξα, αν και ανέβηκα κατηγορία τιμής. Είδα και την μάρκους και την jarfjallet του Ικεα, πήγα και Πράκτικερ, από υπερκαταστήματα. Προσωπικά, δεν έμεινα ικανοποιημένος με καμιά από εκεί (είμαι και ογκώδης, μεγάλο βάρος και γυμνάζομαι) ., είτε με την σκληρότητα του καθίσματος, με τις διαστάσεις του καθίσματος, υποστήριξη της μέσης χαμηλά, κ.λ.π. Συμβουλή: ΜΗΝ πάρεις κάτι αν δεν κάτσεις ο ΙΔΙΟΣ πάνω στην καρέκλα, δεν πάει να κάνει και 2000€, αν δεν βολεύει ΕΣΕΝΑ προσωπικά στην πλειοψηφία της χρήσης σου, να την βράσω την πριμιουμ καρέκλα.
MySql Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Στις 13/12/2018 στις 12:51 ΜΜ, kogba είπε Καλησπέρα φίλε. Και εγώ ψάχνομαι για αγορά και μάλλον κατέληξα, αν και ανέβηκα κατηγορία τιμής. Είδα και την μάρκους και την jarfjallet του Ικεα, πήγα και Πράκτικερ, από υπερκαταστήματα. Προσωπικά, δεν έμεινα ικανοποιημένος με καμιά από εκεί (είμαι και ογκώδης, μεγάλο βάρος και γυμνάζομαι) ., είτε με την σκληρότητα του καθίσματος, με τις διαστάσεις του καθίσματος, υποστήριξη της μέσης χαμηλά, κ.λ.π. Συμβουλή: ΜΗΝ πάρεις κάτι αν δεν κάτσεις ο ΙΔΙΟΣ πάνω στην καρέκλα, δεν πάει να κάνει και 2000€, αν δεν βολεύει ΕΣΕΝΑ προσωπικά στην πλειοψηφία της χρήσης σου, να την βράσω την πριμιουμ καρέκλα. Έχεις απόλυτο δίκιο και συμφωνώ απλά άνοιξα το ποστ μήπως υπάρχει κάποια καρέκλα που δεν γνωρίζω μέχρι 250 ευρω για να δοκιμάσω... 1
madnifestah Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 επειδή και εγώ ψάχνω για μία καλή καρέκλα γραφείου στα ίδια λεφτά.. γλυκοκοιτάζω αυτή https://eshop.dromeas.gr/διευθυντικά-καθίσματα/138-reflex-d.html αν και ξεφεύγει λίγο από το budget. στα καταστήματα μου είπαν ότι υπάρχει έκθεση οπότε μπορεί να δοκιμαστεί...
Kenichi Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Οταν εψαχνα και εγω καιρο για την Μαρκους διαβαζα εδω μεσα πηγα την δοκιμασα και για μενα ειναι ηταν πολυ ανετη. Λεω για μενα γιατι ισως για μεγαλόσωμους να μην ειναι τοσο ανετη.Εγω ειμαι 1.76 72 κιλα νομίζω οτι ενας πιο ψηλος με περισσοτερα κιλα ισως δεν θα του ταίριαζε. Ποιοτική ειναι σε αυτό δεν χωράει αμφιβολία. 1
captainmilo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Χρησιμοποιώ την Marcus του ΙΚΕΑ τον τελευταίο μισό χρόνο. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από τη ποιότητά της για τα χρήματα που έδωσα. Στηρίζει σωστά τη μέση (τουλάχιστον τη δική μου), η διάτρητη πλάτη βοηθάει πολύ στο να μην ιδρώνεις (ειδικά το καλοκαίρι) δίχως να έχει εμφανίσει χαλαρότητα"το mesh ύφασμα μέχρι στιγμής, η δε επιφάνεια καθίσματος είναι άνετη και ευρύχωρη. Μου κόστισε 180 ευρώ (αγόρασα την υφασμάτινη, όχι την δερμάτινη) και επίσης με κέρδισε το ότι συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση, οπότε είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αγορά μου σε αυτή τη κατηγορία τιμής. Σαν σημείο αναφοράς να αναφέρω πως είμαι 1.86 και ζυγίζω κοντά στα 105 κιλά, και η προηγούμενή μου καρέκλα ήταν τύπου gaming των $500 (Maxnomic office comfort). Επίσης να αναφέρω οτι συνηθίζω κάθε περίπου 1 ώρα να σηκώνομαι και να περπατάω οπότε δεν έχω παρατηρήσει μέχρι στιγμής φαινόμενο μουδιάσματος από μακροχρόνιο κάθισμα (σε περίπτωση που κάποιος την προορίζει για μακρόχρονες gaming συνδεδρίες). 1
kogba Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, captainmilo είπε Χρησιμοποιώ την Marcus του ΙΚΕΑ τον τελευταίο μισό χρόνο. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από τη ποιότητά της για τα χρήματα που έδωσα. Στηρίζει σωστά τη μέση (τουλάχιστον τη δική μου), η διάτρητη πλάτη βοηθάει πολύ στο να μην ιδρώνεις (ειδικά το καλοκαίρι) δίχως να έχει εμφανίσει χαλαρότητα"το mesh ύφασμα μέχρι στιγμής, η δε επιφάνεια καθίσματος είναι άνετη και ευρύχωρη. Μου κόστισε 180 ευρώ (αγόρασα την υφασμάτινη, όχι την δερμάτινη) και επίσης με κέρδισε το ότι συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση, οπότε είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αγορά μου σε αυτή τη κατηγορία τιμής. Σαν σημείο αναφοράς να αναφέρω πως είμαι 1.86 και ζυγίζω κοντά στα 105 κιλά, και η προηγούμενή μου καρέκλα ήταν τύπου gaming των $500 (Maxnomic office comfort). Επίσης να αναφέρω οτι συνηθίζω κάθε περίπου 1 ώρα να σηκώνομαι και να περπατάω οπότε δεν έχω παρατηρήσει μέχρι στιγμής φαινόμενο μουδιάσματος από μακροχρόνιο κάθισμα (σε περίπτωση που κάποιος την προορίζει για μακρόχρονες gaming συνδεδρίες). Μια χαρά, χαίρομαι που είσαι ευχαριστημένος, το παν είναι να αισθάνεσαι ωραία εκεί που κάθεσαι και να μην υποφέρεις από πιασίματα έπειτα από πολύωρη(ή... μαραθώνια) παραμονή. Κάτι ανατομικό και με σωστή υποστήριξη της σπονδυλικής στήλης είναι το ιδανικό. Ο κάθε τύπος σώματος είναι διαφορετικός και το λογικό είναι να δοκιμάζουμε κάτι ΠΡΙΝ την αγορά. Υ.Γ.: το είχα σκεφθεί για καρέκλα τύπου μπάκετ παλαιότερα, αλλά θυμήθηκα κάποτε που είχα μπει σε αυτοκίνητο σε τέτοιο κάθισμα και ήταν από τις χειρότερες εμπειρίες που είχα ποτέ από καρέκλα(βέβαια, αν είχα διαστάσεις μικρόσωμου κινέζου, ίσως μου άρεσε) .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα