Προς το περιεχόμενο

LG Monitor 29" 29UM59

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.plaisio.gr/desktop-laptop/periferiaka/othones/LG-Monitor-29-29um59-29UM59.htm

Εχει μεινει ενα τελευταιο κομματι και πρεπει να παρω μια αποφαση γρηγορα μπορει καποιος να μου πει αν αξιζει για gaming στα 1440p (pubg)

εχω την rx580 και θα βαλω 16gb 3200 ram  και ryzen 2600

Δημοσ.

Το συγκεκριμενο αξιζει, αλλα αναλογα με το παιχνιδι μπορεις να παιξεις και σε 1440p. Η αποφαση δικη σου. Εγω με την 580 μεταγενεστερο μοντελο με ιδιο πανελ μονιτορ εχω και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, Anonymousx είπε

https://www.plaisio.gr/desktop-laptop/periferiaka/othones/LG-Monitor-29-29um59-29UM59.htm

Εχει μεινει ενα τελευταιο κομματι και πρεπει να παρω μια αποφαση γρηγορα μπορει καποιος να μου πει αν αξιζει για gaming στα 1440p (pubg)

εχω την rx580 και θα βαλω 16gb 3200 ram  και ryzen 2600

Με αυτό το setup πάρ'την. Άν πάς σε άλλη οθόνη 1440p, δεν θα σηκώνει καλά.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

H οθόνη έχει το ίδιο ύψος με 23” οπότε αν πριν είχες 27” ή 24” 16:10 θα σου φανεί μικρή λόγο ύψους, η ανάλυση είναι 2560 x 1080 και όχι 1440p, για το μέγεθος της είναι μια χαρά, δεν χρειάζεται και μεγαλύτερη ανάλυση, είναι μοντέλο του 2017, στην ίδια τιμή έπαιζε και το 29wk500 που είναι το φετινό, σε αυτή την τιμή 160€ δεν πουλάνε ούτε τα μεταχειρισμένα εδώ, το ultra wide κομμάτι σίγουρα αξίζει, 34” ίσως να ήταν καλύτερα αλλά θες 350€ (3 φορές περισσότερα χρήματα) και θα είναι 2560 x 1080p με Pixel size ίδιο με μια 27” 16:9 1080p, προσωπικά δεν με χαλάει, για 34” 1440p uw θες 500€+

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, kostiger είπε

Το συγκεκριμενο αξιζει, αλλα αναλογα με το παιχνιδι μπορεις να παιξεις και σε 1440p. Η αποφαση δικη σου. Εγω με την 580 μεταγενεστερο μοντελο με ιδιο πανελ μονιτορ εχω και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.

Παιζεις pubg ή καποιο αλλο first person  για να μου πεις αν ενοχλουν τα 5ms χρόνος απόκρισης ? Ειναι το μονο που με φρεναρει απο το να την παραγγειλω.

Επεξ/σία από Anonymousx
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Anonymousx είπε

Παιζεις pubg ή καποιο αλλο first person  για να μου πεις αν ενοχλουν τα 5ms χρόνος απόκρισης ? Ειναι το μονο που με φρεναρει απο το να την παραγγειλω.

Δεν παιζω μουλτι επομενως οχι σε αυτο δεν μπορω να σε βοηθησω δυστυχώς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...