Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα , εχεις κανεις γνωσεις για σωματα καλοριφερ ?

Θελω 2 τεμαχια 22-900-600

2 τεμαχια 22-900-400

1 τεμαχιο 33-900-400

1 τεμαχιο 11-600-500

1 τεμαχιο 11-600-400

Μεχρι τωρα εχω μια προσφορα απο μαρκα Korado αλλα δεν ξερω αν αξιζει και αν μπορω να βρω κατι καλυτερο χωρις να ειναι πανακριβα 

Επεξ/σία από themis_81
Δημοσ.

ανοιξε το σκρουτζ και δες τιμες ( πχ 22/900/600), τα korado απο οσο ξερω ειναι καπου γυρω στη μεση απο ποιοτητα. Αντιστοιχα σε τιμη/ποιοτητα ειναι ειναι τα delonghi, καλυτερα ειναι τα purmo και τα buderus, φθηνοτερα τα τουρκικα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, fredd0 είπε

ανοιξε το σκρουτζ και δες τιμες ( πχ 22/900/600), τα korado απο οσο ξερω ειναι καπου γυρω στη μεση απο ποιοτητα. Αντιστοιχα σε τιμη/ποιοτητα ειναι ειναι τα delonghi, καλυτερα ειναι τα purmo και τα buderus, φθηνοτερα τα τουρκικα.

Τιμες εχω δει πανω κατω τι παιζει ... απλα δεν μπορω να αξιολογησω αν αξιζει την διαφορα τιμης κλπ 

Δημοσ.

αν δεν ψαχνεις κατι ιδιαιτερο σε design τοτε αυτα της 'μεσης' κατηγοριας ειναι μια χαρα. Στην αναγκη και τα φτηνα τουρκικα μια χαρα ειναι, μη νομιζεις οτι η buderus βαζει παρθενες να χαιδευουν τον χαλυβα ξερωγω και δε χαλαει ποτε. Το πανελ δεν ειναι κατι ιδιαιτερα πολυπλοκο στην κατασκευη του για να το αξιολογησεις. Καλυτερα πληρωσε καλες θερμοστατικες παρα ακριβοτερα πανελ.

εκει που θα σου ελεγα μη κανεις καμια οικονομια ειναι στην εγκατασταση, σωληνες κλπ, αυτα που δεν αλλαζουν ευκολα ειδικα αν  μιλαμε για καινουργια κατασκευη που ειναι θαμμενα στο πατωμα, εκει ναι βαλε οτι καλυτερο μπορεις. Σωματα, σε 10 χρονια τα αλλαζεις σ'ενα απογευμα.

Δημοσ.

φτηνες καλες brass form (ειναι και ελληνικες) . Far παρομοιως, ιταλικες.

danfoss σε πιο ακριβες/ομορφες

netatmo αν εισαι γκατζετακιας (εγω ομολογω στις πετσετοκρεματστρες που ειναι τα μονα σωματα που εχω σπιτι netatmo εβαλα ... αλλα ειναι πανακριβες)

Δημοσ.

Περα απο το σχεδιασμό και την φίρμα που πληρωνεις, οι ουσιαστικες διαφορές στα σώματα, που εχει να κανει την τιμή ειναι, πρώτον αν είναι εσωτερικού ή εξωτερικού βρόγχου(στην ουσία όμως δεν παίζει ρολο γιατί πληρώνεις μετά τον εξωτερικό βρόχο), δεύτερον το πάχος του μετάλλου, Τρίτον τι μέταλλο είναι, αν είναι αλουμίνιο η τιμη εκτοξεύεται, αν και δεν το προτιμά πλεον κανείς.

• Like 1
Δημοσ.

Οι κορυφες ειναι δυο πλεον: vogel & noot και dianorm, φυσικα αν σε παιρνει η τσεπη σου. Value fo money φυσικα delonghi και μακρια απο τουρκικα οποια κι αν ειναι. Buderus βαλτε αλλαμη μου πειτε μετα απο το πρωτο καθαρισμα οτι δεν κουμπωνουν παλι (ασε που υπαρχουν κρουσματα με τρυπηματα αρκετα και αστοχιες) οπως και σε πολλους λεβητες τους. Θερμοστατικες και διακοπτες θα ελεγα brass form και ειναι ομορφιες και ειναι ελληνικα. Προσωπικα εχω απο την εταιρια σωματων, βρυσων ενα μειωτη κι ενα πληρωτη και ειμαι πολυ ευχαριστημένος

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...