eidikos33 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα τα ένσημα που έχουν χρησιμοποιηθεί για το βοήθημα τρίμηνης αναμονής μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το ταμείο ανεργίας ? Επειδή τα ένσημα που έχουν χρησιμοποιηθεί για ταμείο ανεργίας δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για επόμενο ταμείο Γνωρίζει κανείς?
teddy71 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα ένσημα δεν είναι σαν τα κουπόνια που είναι μιας χρήσης. Αν ο χρόνος κτήσης των ενσήμων είναι εντός των χρονικών διαστημάτων που ορίζει ο ΟΑΕΔ για τη χορήγηση ταμείου ανεργιας φυσικά και ισχύουν. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από teddy71 1
eidikos33 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, teddy71 είπε Τα ένσημα δεν είναι σαν τα κουπόνια που είναι μιας χρήσης. Αν ο χρόνος κτήσης των ενσήμων είναι εντός των χρονικών διαστημάτων που ορίζει ο ΟΑΕΔ για τη χορήγηση ταμείου ανεργιας φυσικά και ισχύουν. Ευχαριστώ πολύ απλά μου είπαν στον ΟΑΕΔ ότι ένσημα που έχουν χρησιμοποιηθεί για να πάρει κάποιος ταμείο δεν μπορεί να τα χρησιμοποιήσει για να ξαναπαρει ταμείο με τα ίδια ένσημα που είχε χρησιμοποιήσει για να πάρει το προηγουμενο ταμείο Εγώ δεν είχα πάρει ταμείο με αυτά τα ένσημα είχα πάρει ένα βοήθημα τρίμηνης αναμονής δεν ξέρω άμα το γνωρίζεις αυτό το επίδομα Ευχαριστώ πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα