zaxoys Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2004 Εμένα πάντως το intelli mouse explorer 2 μου έχει κρατήσει 2.5 μήνες ήδη και συνεχίζει...έχει κανείς το ίδιο μοντέλο να μου πει πόσο κρατάει το δικό του?
MadSurfer Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2004 Emena me epanafortizomenes 1300mah krataei kana 2 mines peripou (mporei kai parapano), me aytes pou eixe sthn syskevasia eixe kratisei 2,5 mines kai meta apo tote tou eixa valei tis epanafortizomenes kai pote den exei kratisei ligotero PS: Exo to ms wireles optical (special edition black)
karib Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2004 Παιδιά κι εγώ επαναφορτιζόμενες έχω. Εννοειται. Δεν διανοούμαι να έβαζα απλες αλκαλικές. Αλλά ακόμη και με αυτές πάνω από 3 βδομάδες δεν βγάζω. Εχω της πρωτηε γενιάς το ασύρματο, τωρα νομιζω λένε ότι οι μπαταρίες κρατάνε μήνες.
darkwing Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2004 Ο υπολογιστής ακόμα και κλειστός βρίσκεται υπό τάση (μικρή). Έτσι είναι σχεδιασμένο το ΑΤΧ εκτός αν το κουτί έχει διακόπτη on/off από πίσω οπότε και κλείνει πραγματικά η κατανάλωση. Γι' αυτό το λόγο το ποντίκι καταναλώνει και αυτό ενέργεια. Για την ιστορία πάντως αγόρασα σετάκι ασύρματο Microsoft και τη δεύτερη εβδομάδα τα τίναξε το πληκτρολόγιο. Και μου έλεγε η συνείδηση μου πάρε logitech... αλλά της είπα να σκάσει. Ας πρόσεχα.
karib Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2004 Mπερδεμένες ιστορίες. Τελικά εμείς κοιμόμαστε και το ποντίκι μας αδειάζει τις μπαταρίες.
wert Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2004 Εμένα πάντως το intelli mouse explorer 2 μου έχει κρατήσει 2.5 μήνες ήδη και συνεχίζει...έχει κανείς το ίδιο μοντέλο να μου πει πόσο κρατάει το δικό του?΄Αυτό έχω και εγώ. Το έχω όμως δύο εβδομάδες μόνο. Δεν νομίζω να κάνει κατανάλωση μεγάλη. Οι μπαταρίες από ότι βλέπω είναι ακόμα στο φούλ. Το φωτάκι αναβοσβήνει μόνο όταν το σηκώσεις. Όταν είναι κάτω σε επιφάνεια είναι σταθερό και ίσως να κλείνει κιόλας δεν το έχω παρατηρήσει καλά. Το πρόβλημα με αυτό είναι ότι δεν έχει καθόλου καλή αίσθηση του μεσαίου πλήκτρου. Αυτό τουλάχιστον στο δικό μου. Πρέπει να το πατήσω 5-6 φορές για να πιάσει σε μια σελίδα και να βγάλει τα βελάκια πάνω-κάτω.
Mapas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 Το δικό μου αναβοσβήνει μόνο αν το σηκώσω απο το τραπέζι. Όταν είναι κάτω έχει το led αρκετά χαμηλομένο. Γυρίστε το ανάποδα και βάλτε το δάχτυλό σας μπροστά από τον οπτικό αισθητήρα και θα παρατηρήσετε ότι θα σταματήσει να αναβοσβήνει και θα χαμηλώσει την ένταση του led.... Γι αυτό πρέπει να το αφήνετε σε επιφάνεια που ο αισθητήρας την βλέπει (πχ όχι ανάποδα ή σε γυαλί) ώστε να κρατήσουν οι μπαταρίες.... Εγώ το έχω 4 μήνες και ακόμα είναι μια χαρά...
karib Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Το δικό μου αναβοσβήνει μόνο αν το σηκώσω απο το τραπέζι. Όταν είναι κάτω έχει το led αρκετά χαμηλομένο. Κι εμένα όταν το αφήνω αφού κλείσω τον υπολογιστή και πάω για ύπνο, το βλέπω να είναι χαμηλομενο. Το πρωί όμως το βλέπω να τρεμοπαίζει σαν φωτορυθμικό!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Παιδια,νομιζω ξερω γιατι αναβοσβηνει το κοκκινο φως... Μεχρι και το ποντικι καταλαβε οτι τα pc ειναι "οικος ανοχης"! (αμα τσαντιστικατε το σβηνω)
karib Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 (αμα τσαντιστικατε το σβηνω) Ασχετο αλλά πως σβήνεις ένα post?
wert Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 karib, Ασχετο αλλά πως σβήνεις ένα post? Πατάς το κουμπάκι που λέει Ή αν προλάβεις και δεν απαντήσει κανείς άλλος θα δείς ότι υπάρχει και το κουμπάκι Το πατάς και εξιλεώνεσε αν νομίζεις ότι ίσως έγραψες κάτι λάθος. Επι του θέματος το ποντίκι μου έχει κλείσει μήνα μάλλον πάω για δύο και οι μπαταρίες είναι στο φουλ. Πιστεύω τρείς με πέντε μήνες να πάνε σίγουρα. Αντε και άρχισα να το συνηθήζω.
FELIX Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 wert, mh se 3egelaei o metrhths ths mpatarias...stos 3-4 mhnes 8a teleiwsoun
wert Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 wert[/b'], mh se 3egelaei o metrhths ths mpatarias...stos 3-4 mhnes 8a teleiwsoun Ωχχχ.... :? Αρχίζω να νοιώθω ήδη ανασφάλεια. Αλλα για να πάρω ηθικό. Δεν σε πιστεύω.
karib Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Δεν προλάβαμε να αγοράσουμε τα ασύρματα ποντικια μας και τωρα η microsoft εβγαλε νεα, με μπαταρια που κρατα 6μηνες. Πριν λίγο καιρό δεν μπορούσε να τα λανσαρει στην αγορα? Αλλα πως θα μας πουλανε συνεχεια.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Tι πλεονεκτημα εχει το ασυρματο μπορειτε να μας πειτε? Αμα γινουν ολα ασυρματα,αυτοι που φτιαχνουν καλωδια τι θα γινουν,κλεφτες? Δεν σκεφτεστε οτι ετσι αυξανεται η ανεργεια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.