dimxr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Παίδες, μόλις πήρα αυτή την οθόνη, Dell U2518D. Αναρωτιέμαι το εξής: Είναι αποδεκτό κατά την άποψή σας το bleeding που εντοπίζω; Η φωτεινότητα της οθόνης είναι στο 75%, όπως ήρθε καλιμπραρισμένη από το εργοστάσιο. Εδώ είναι με το φως του δωματίου σβηστό. Μόνο το φωτάκι από πίσω είναι αναμένο. Kαι εδώ είναι με το φως του δωματίου αναμένο. Ποια είναι η άποψή σας; Πάει για επιστροφή ή αυτό είναι γενικά αυτό που πρέπει να περιμένω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
zNikosz Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Όλες οι IPS οθόνες έχουν θέμα με το bleeding άλλες πολύ άλλες λιγότερο. Εάν αυτό που δείχνει για την δουλεία σου είναι μη αποδεκτό μπορείς να στείλεις τις φωτογραφίες στο Service της Dell και να ζητήσεις αντικατάσταση. Είτε από το Service είτε πιστωτικό από το κατάστημα που την αγόρασες, αλλά πάντα σε επικοινωνία με το Service 2108129810 όχι με το κατάστημα που την πείρες. Σίγουρα θα στην αλλάξουν γιατί φαίνεται αρκετό. Ελπίζω να βοήθησα.
dimxr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 καλημέρα. Ευχαριστώ για την απάντησή σου. Σήμερα το πρωί, πιο ψύχραιμα, έβγαλα μια πολύ ακριβή φωτογραφία του τι βλέπω... Brightness 65% και φωτισμένο δωμάτιο πλέον... (υπόψιν)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα