Zerg13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, someone- είπε ενω στο σαιτ του Κωτσόβολου ελεγε 240watt σε αλλα σαιτ βλεπω 410 ρε παιδια. 410 ειναι πολυ νομιζω.. 380 ειναι απο το επισημο site. Αρκετουτσικα. Βεβαια ειναι σε πληρη φορτο που δεν παει ποτε Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από Zerg13
panos1550 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 12 minutes ago, someone- said: ενω στο σαιτ του Κωτσόβολου ελεγε 240watt σε αλλα σαιτ βλεπω 410 ρε παιδια. 410 ειναι πολυ νομιζω.. 240-380 πάντως λέει το φυλλάδιο του κατασκευαστή...ο κωτσος τα γράφει λίγο ο, τι να ναι... 1
Zerg13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, panos1550 είπε 240-380 πάντως λέει το φυλλάδιο του κατασκευαστή...ο κωτσος τα γράφει λίγο ο, τι να ναι... To 240 ειναι η μεση καταναλωση(σε κανονικες συνθηκες). Το 380 max που δεν θα το πιασετε ποτε, 30βαθμοι 80% ο @yositosi τα ξερει καλα τεσπα με 2 λογια, καει περισσοτερα απ,οσο θα επρεπε 50watt περιπου. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από Zerg13
yositosi Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Zerg13 είπε To 240 ειναι η μεση καταναλωση(σε κανονικες συνθηκες). Το 380 max που δεν θα το πιασετε ποτε, 30βαθμοι 80% ο @yositosi τα ξερει καλα τεσπα με 2 λογια, καει περισσοτερα απ,οσο θα επρεπε καμια 50watt περιπου. περισσότερο σε σχέση με τι δηλαδή; Είναι ένα entry level μοντέλο, με ιδιαίτερα μικρές διαστάσεις και επομένως αναμενόμενο να μην είναι σειράς high efficiency. Καίει ελαφρά παραπάνω (κσμία 30αριά watt) αναλογικά με έναν mid-level 16άρη, και καμία 50~60W σε μέση χρήση σε σχέση με έναν high efficiency. Πραγματικά όμως δεν βλέπω κάτι παράλογο όταν μιλάμε για ένα μοντέλο χαμηλού κόστους (εννοείται ότι ούτε για πλάκα δεν είναι συσκευή για 200€ αρχικής τιμής!! Επίσης, είναι σε αναλογία με τα λοιπά 16άρια μοντέλα που βγάζει ο αρχικός κατασκευαστής/εργοστάσιο, οπότε δεν φαίνεται να λένε μπούρδες με τα 240/380W, όπως και τα 43~47db που δηλώνονται είναι αντίστοιχα σε πλήρη συμφωνία. Τα 120τμ εντάξει είναι χιούμορ. Το εύρος κατανάλωσης που αναγράφει ο Κωτσος σηκώνει λίγο συζήτηση γιατί νομίζω ότι είναι μοντέλο με μια ταχύτητα ανεμιστήρα άρα... Σε όλες των περιπτώσεων μια κατανάλωση στα 290~320W δεν την θεωρώ και μη ρεαλιστική. Αντικειμενικά μιλώντας όμως, σε αυτά τα λεφτά παίζουν πολλά πραγματικά σκουπίδια, που δηλώνουν ένα σωρό μπούρδες για στοιχεία, οπότε εδώ δεν βλέπω κάτι το ιδιαίτερα μεμπτό (εκτός και αν χάνω φυσικά κάτι) Ασχετο, αλλά ελπίζω να μην συγκρίνει κανείς με το επικό 140W που είδα σε 16άρη και είναι για να γελάνε και οι πέτρες μιας και μάλλον τον μετρήσανε λίγο πριν το σβήσιμο ή τη διακοπή της ΔΕΗ!!!! Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από yositosi 1 1
Zerg13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η εταιρεια αυτη εδω Carrier προς τιμη της, την αληθεια λεει. Εκτος απο τα τ.μ. Και ο κοτσοβολος δεν εξαπατησε γραφοντας τα 240 ειναι πιο λογικη τιμη σε σχεση με το 380. Οι περισσοτερες εταιρειες την μεση τιμη βαζουν Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από Zerg13
yositosi Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Η εταιρεια αυτη εδω Carrier προς τιμη της, την αληθεια λεει. Εκτος απο τα τ.μ. Και ο κοτσοβολος δεν εξαπατησε γραφοντας τα 240 ειναι πιο λογικη τιμη σε σχεση με το 380. Οι περισσοτερες εταιρειες την μεση τιμη βαζουν όχι φίλε μου. Κανονικά βάζεις το rated που ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ είναι μέση χρήση (αν και δεν είναι και είναι λίγο χαμηλότερο) και κανονικά δηλώνεις και το MAX για να ξέρει ο άλλος τι αγοράζει. Επίσης το ίδιο κάνεις και με τα db! Τώρα το τι κάνει ο καθένας περί ορέξεως κολοκυθόπιτα... γιατί στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι (αν το δηλώσεις κιόλας). Τωρα για τον Κώτσο, τα στοιχεία τα περνάνε οι προμηθευτές στην πληθώρα των περιπτώσεων είτε απευθείας στο σύστημα του, είτε κατ'εξαίρεση τα αντιγράφουν αυτοί με βάση αυτά που τους δίνουν. Δεν ασχολούνται με data entry οι ίδιοι, και αν πελάτης κάνει μανούρα για λανθασμένα στοιχεία, τρέχουν και σταυρώνουν πρώτα τον προμηθευτή Στην προκειμένη ένα πεδίο έχει το σύστημα του Κώτσου, οπότε λογικό να βάλει ο άλλος το rated και δεν είναι καθόλου μεμπτό! 1
theo93 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, someone- είπε τελικα να τον παραλάβουμε η οχι; 😆😆 εγώ ακύρωσα 2 εχτές για αν πάρω και κάτι μπόνους. λογικά σήμερα θα τους ξαναχτυπήσω
panos1550 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 8 hours ago, yositosi said: όχι φίλε μου. Κανονικά βάζεις το rated που ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ είναι μέση χρήση (αν και δεν είναι και είναι λίγο χαμηλότερο) και κανονικά δηλώνεις και το MAX για να ξέρει ο άλλος τι αγοράζει. Επίσης το ίδιο κάνεις και με τα db! Τώρα το τι κάνει ο καθένας περί ορέξεως κολοκυθόπιτα... γιατί στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι (αν το δηλώσεις κιόλας). Τωρα για τον Κώτσο, τα στοιχεία τα περνάνε οι προμηθευτές στην πληθώρα των περιπτώσεων είτε απευθείας στο σύστημα του, είτε κατ'εξαίρεση τα αντιγράφουν αυτοί με βάση αυτά που τους δίνουν. Δεν ασχολούνται με data entry οι ίδιοι, και αν πελάτης κάνει μανούρα για λανθασμένα στοιχεία, τρέχουν και σταυρώνουν πρώτα τον προμηθευτή Στην προκειμένη ένα πεδίο έχει το σύστημα του Κώτσου, οπότε λογικό να βάλει ο άλλος το rated και δεν είναι καθόλου μεμπτό! Το ό,τι να 'ναι για τον κώτσο το έγραψα γιατί αν ανοίξεις τα χαρακτηριστικά του προιόντος, γράφει ας πούμε "Εύρος Ισχύος: 200-295W, Κάλυψη χώρου 105-150μ2(!)"....στο μεταξύ χθες έλεγε άλλα νομίζω για τα τ.μ. ...όπως και να χει, εγω λέω να παραλάβω σήμερα, δεν έχω και τρομερό πρόβλημα υγρασίας, άρα πιστεύω δεν αξίζει να επενδύσω σε κάτι καλύτερο και θα είμαι καλυμμένος...θα δείξει... 1
Zerg13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, someone- είπε τελικα να τον παραλάβουμε η οχι; 😆😆 καίει λιγο παραπάνω. Οχι πολυ όμως. Η αρχικη τιμη του χώμα. πάρτε τον νομίζω αν δεν θέλετε να πάρετε ποιοτικό με οικονομία με πάνω απο 200ευρώ μετά https://www.morris.gr/product.asp?catid=1461&title=morris.gr-αφυγραντήρες-morris-mde-2026i-αφυγραντηρασ-20l καίει 25watt λιγότερο σε μεση λειτουργία και είναι και 20άρης Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από Zerg13
MetronAriston Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Αξιζει τελικα παιδια? Εχω παραγγειλει κ περιμενω ακομα υον κουριερ να μου τον φερει σπιτι.. Αξιζει για τα 100?
mwv Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Κ γ την ίδια απορία έχω.δεν με πειραζει να δώσω κάνα 100αρι πάνω αρκεί να μην τα δώσω στη ΔΕΗ μετά κ να εχει άραγε κ ιονιστη;;ποιο κομπλέ δεν θα είναι; Επίσης κάπου πήρε το μάτι μου ότι πρέπει ναχει 20 βαθμούς μέσα στο σπίτι για να δουλέψει;;;;με 20 βαθμούς πιάνεις υγρασία ρε παιδιά?τι να τον κάνεις τον αφρυγραντηρα;
Zerg13 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, mwv είπε Κ γ την ίδια απορία έχω.δεν με πειραζει να δώσω κάνα 100αρι πάνω αρκεί να μην τα δώσω στη ΔΕΗ μετά κ να εχει άραγε κ ιονιστη;;ποιο κομπλέ δεν θα είναι; Επίσης κάπου πήρε το μάτι μου ότι πρέπει ναχει 20 βαθμούς μέσα στο σπίτι για να δουλέψει;;;;με 20 βαθμούς πιάνεις υγρασία ρε παιδιά?τι να τον κάνεις τον αφρυγραντηρα; Απο 16 βαθμους και πανω. Με 20 βαθμους θα κανεις αφυγρανση της προκοπης. οταν υποθερμαινεται ενα σπιτι μαζευει υγρασια. εξηγησαμε παραπανω το θεμα της ΔΕΗ, υπαρχει θεμα, αλλα μικρο. 52 λεπτά πριν, MetronAriston είπε Αξιζει τελικα παιδια? Εχω παραγγειλει κ περιμενω ακομα υον κουριερ να μου τον φερει σπιτι.. Αξιζει για τα 100? Τα 100 σιγουρα. Αν δεν τον θες, που δεν το βλεπω, στις Αγγελιες θα φυγει ευκολα σε αυτα τα χρηματα. Στις 23/11/2018 στις 1:34 ΠΜ, yositosi είπε όχι φίλε μου. Κανονικά βάζεις το rated που ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ είναι μέση χρήση (αν και δεν είναι και είναι λίγο χαμηλότερο) και κανονικά δηλώνεις και το MAX για να ξέρει ο άλλος τι αγοράζει. Επίσης το ίδιο κάνεις και με τα db! Τώρα το τι κάνει ο καθένας περί ορέξεως κολοκυθόπιτα... γιατί στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι (αν το δηλώσεις κιόλας). Τωρα για τον Κώτσο, τα στοιχεία τα περνάνε οι προμηθευτές στην πληθώρα των περιπτώσεων είτε απευθείας στο σύστημα του, είτε κατ'εξαίρεση τα αντιγράφουν αυτοί με βάση αυτά που τους δίνουν. Δεν ασχολούνται με data entry οι ίδιοι, και αν πελάτης κάνει μανούρα για λανθασμένα στοιχεία, τρέχουν και σταυρώνουν πρώτα τον προμηθευτή Στην προκειμένη ένα πεδίο έχει το σύστημα του Κώτσου, οπότε λογικό να βάλει ο άλλος το rated και δεν είναι καθόλου μεμπτό! Το ιδιο πραγμα λεω και εγω, μια χαρα τα εκανε και ο κοτσος και η carrier. Καποιοι αφυγραντηρες δηλωνουν μονο max ή μονο rated, και σου λεει ο αλλος, ‘"πω πω...κοιτα ο αλλος καιει τα διπλασια"...και δεν ειναι ετσι. Ουτε στους προμηθευτες υπαρχουν παντα αυτα τα στοιχεια. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2018 από Zerg13
someone- Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 ανεβηκε μια κακή κριτική σήμερα στο Σκρουτζ, με βλέπω να ακυρώνω να δίνω αλλα 100 και να παρω ινβεντορ. " Τζαμπα το ονομα.. Τα πλαστικα του ειναι κακης ποιοτητας και ειναι απιστευτα θορυβωδης. Μεγαλη καταναλωση ακομα για τα τετραγωνικα που λεει οτι καλυπτει. Δεν αξιζει ουτε την τιμη black friday (99Euro) Για την αφυγρανση του δεν εχω αποψη γιατι ξαναμπηκε στο κουτι του μεσα σε 5 λεπτα και τον επεστρεψα. "
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα