Paris777 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα, σήμερα έκανα μια συναλλαγή από ένα ιντερνετικό κατάστημα. "https://carolineseye.myshopify.com" προσοχή. Το είδα σαν διαφήμιση στο Facebook για ένα 3d εκτυπωτή στα 59.99 δολάρια. Λέω εντάξει,black Friday έρχεται κανονικά δεν ήταν και πολύ ακριβός σαν κινεζια οπότε φορτώνω την prepaid 52 ευρώ και κάνω την αγορά.Τελικα το site δεν είναι πραγματικό, παίρνω τη eurobank κάνω δήλωση ακύρωσης συναλλαγής και μου λένε να περιμένω, τα λεφτά είναι δεσμευμένα , δεν έχουν φύγει όμως.To site δεν υπάρχει πια όμως. Αυτό που θέλω να σας ρωτήσω είναι αν σας έχει τύχει να πάρετε τα λεφτά σας πίσω. Μια ώρα μεσολάβησε μέχρι να κάνω την ακύρωση, λέτε να την γλυτώσω;
poulinos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 On 22/11/2018 at 16:15, Paris777 said: Καλησπέρα, σήμερα έκανα μια συναλλαγή από ένα ιντερνετικό κατάστημα. "https://carolineseye.myshopify.com" προσοχή. Το είδα σαν διαφήμιση στο Facebook για ένα 3d εκτυπωτή στα 59.99 δολάρια. Λέω εντάξει,black Friday έρχεται κανονικά δεν ήταν και πολύ ακριβός σαν κινεζια οπότε φορτώνω την prepaid 52 ευρώ και κάνω την αγορά.Τελικα το site δεν είναι πραγματικό, παίρνω τη eurobank κάνω δήλωση ακύρωσης συναλλαγής και μου λένε να περιμένω, τα λεφτά είναι δεσμευμένα , δεν έχουν φύγει όμως.To site δεν υπάρχει πια όμως. Αυτό που θέλω να σας ρωτήσω είναι αν σας έχει τύχει να πάρετε τα λεφτά σας πίσω. Μια ώρα μεσολάβησε μέχρι να κάνω την ακύρωση, λέτε να την γλυτώσω; εγω θα πω γιατι ψωνιζεται απο καταστηματα που βλεπετε στο Fb τα οποια σημερα υπαρχουν και αυριο οχι. εχει αναφερθει απειρες φορες αυτο με τα καταστηματα του fb. Μέχρι και το όνομα.... carolineseye και πουλαει εκτυπωτες.για καταστημα οπτικων ακουγεται. κατα τα αλλα ναι υπαρχει περιπτωση να την γλυτωσεις. 7
NikosKallithea Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Πέραν της μουφας (που δεν γνωρίζω αν ειναι ή δεν ειναι) τα χρήματα για να επιστρέψουν θέλουν απο 3- 10 εργάσιμες, και ας ακύρωσες και μέσα στο επόμενο δευτερόλεπτο 1 1
Paris777 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις , ναι σαν αρχάριος την πάτησα... Δεν με πειράζει να κάνουν και ένα μήνα να επιστρέψουν, να μην τα πάρει ο scammer θέλω.
mclein Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 αν τα χρηματα τραβηχθουν, τοτε θελει αμφισβητηση συναλλαγης οποτε μιλαμε για 30-40 εργασιμες. 2 1
ELTASSOS Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, mclein είπε αν τα χρηματα τραβηχθουν, τοτε θελει αμφισβητηση συναλλαγης οποτε μιλαμε για 30-40 εργασιμες. ....και βαλεεεεε αν φυγουν τα λεφτα....νομιζω ομως θα την γλυτωσει πιο γρηγορα ομως επειδη ακυρωσε πριν φυγουν τα λεφτα του και δεν εχουν που να πανε πλεον, αφου εκλεισε ο μαγκας 1
Kostasspil Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Παντα αγορες με paypal, ουτε προπληρωμενες, ουτε χρεωστικες. Ειναι ενα ακομα μαξιλαρακι 1
bjj-p Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 αυτου του τυπου τα μαγαζια πως συνεχιζουν να υπαρχουν, οταν λετε οτι εχει αναφερθει, οταν εχει μεσολαβησει τραπεζα για να αναιρεσει συναλλαγες και οταν ειναι γνωστη η πλατφορμα που τα φιλοξενει(αυτο που βλεπω απο το url). η ιδια η πλατφορμα δεν θελει να απομακρυνει τις απατες;
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, mclein είπε αν τα χρηματα τραβηχθουν, τοτε θελει αμφισβητηση συναλλαγης οποτε μιλαμε για 30-40 εργασιμες. Πριν μερικους μηνες ειχα μια χρεωση καπου 13 ευρω με αιτιολογια ghlo ή καπως ετσι που ουτε η Eurobank δεν μπορουσε να εξηγησει .Εκανα ακυρωση χρεωστικης και αμφισβητηση και σε 5-6 μερες μου επεστράφησαν τα λεφτα. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από Γιάννης Platano 1
Paris777 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 23/11/2018 στις 12:23 ΠΜ, bjj-p είπε αυτου του τυπου τα μαγαζια πως συνεχιζουν να υπαρχουν, οταν λετε οτι εχει αναφερθει, οταν εχει μεσολαβησει τραπεζα για να αναιρεσει συναλλαγες και οταν ειναι γνωστη η πλατφορμα που τα φιλοξενει(αυτο που βλεπω απο το url). η ιδια η πλατφορμα δεν θελει να απομακρυνει τις απατες; Εντωμεταξυ το μαγαζι ηταν νομιμο,οταν πηγαινες να αγορασεις σε εβαζε σε ασφαλες περιβαλλον το myshopify (το οποιο ειναι κατι σαν το aliexpress η το alibaba) ομως μετα το μαγαζι διαγραφηκε .Τελικα τα λεφτα αφαιρεθηκαν ομως μου ειπαν οτι θα επιστρεψουν αλλα θα παρει 2-3 βδομαδες. Επισης μιλησα με το shopify και μου ειπαν οτι δεν μπορουν να κανουν κατι και οτι αν θα ζητησουν chargeback πολλοι πελατες τοτε θα τους απομακρυνουν απο τη πλατφορμα τους.Νομιζω παντως οτι δεν τους πολυ νοιαζει.Εχω αορασει 100 ραματα απο aliexpress και ποτε δεν ειχα θεμα,μια φορα πηρα απο αλλου και την πατησα. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2018 από Paris777
poulinos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 On 23/11/2018 at 00:23, bjj-p said: αυτου του τυπου τα μαγαζια πως συνεχιζουν να υπαρχουν, οταν λετε οτι εχει αναφερθει, οταν εχει μεσολαβησει τραπεζα για να αναιρεσει συναλλαγες και οταν ειναι γνωστη η πλατφορμα που τα φιλοξενει(αυτο που βλεπω απο το url). η ιδια η πλατφορμα δεν θελει να απομακρυνει τις απατες; κλεινει και ξανανοιγει με αλλη επωνυμια και αλλα στοιχεια.εδω στην ελλαδα γινεται αυτο δεν θα γινει στην κινα:P On 24/11/2018 at 19:00, Paris777 said: Εντωμεταξυ το μαγαζι ηταν νομιμο,οταν πηγαινες να αγορασεις σε εβαζε σε ασφαλες περιβαλλον το myshopify (το οποιο ειναι κατι σαν το aliexpress η το alibaba) ομως μετα το μαγαζι διαγραφηκε .Τελικα τα λεφτα αφαιρεθηκαν ομως μου ειπαν οτι θα επιστρεψουν αλλα θα παρει 2-3 βδομαδες. Επισης μιλησα με το shopify και μου ειπαν οτι δεν μπορουν να κανουν κατι και οτι αν θα ζητησουν chargeback πολλοι πελατες τοτε θα τους απομακρυνουν απο τη πλατφορμα τους.Νομιζω παντως οτι δεν τους πολυ νοιαζει.Εχω αορασει 100 ραματα απο aliexpress και ποτε δεν ειχα θεμα,μια φορα πηρα απο αλλου και την πατησα. Οτι κατι ειναι νομιμο επειδη υπαρχει στο Myshopify δεν ξερω ποσο ισχυει.αλλο κομματι το νομιμο αλλο το shopify. οπως πολλα παραξενα καταστηματα στο skroutz. αν δεν γινουν παραπονα για το καθε καταστημα δεν μπορει να ξερει το shopify τι γινεται.κατι σαν ebay δηλαδη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα