Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε καταστημα vodafone πριν την πληρωμη με καρτα, μου ζητησαν τον αριθμο της καρτας (τα τελευταια 4 ψηφια) να το περασουν στο συστημα για να εκδοθει η αποδειξη και κατοπιν να γινει  η συναλαγη απο τερματικο POS. ειναι δυνατον αυτο; να δηλωνω στον  οποιοδηποτε στοιχεια απο την καρτα μου και μαλιστα να τα περναει στο συστημα του;

εχει τυχει σε καποιον κατι αντιστοιχο; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, txcellas είπε

Γιατί δεν ρωτάς την εξυπηρέτηση πελατών της εταιρίας που είσαι;

θα γινει και αυτο, αν και πιστευω οτι δεν θα εχουν ιδεα. οπως δεν ειχε και ο υπαλληλος που το εκτελει. δεν ειχα το χρονο να ασχοληθω, θα το ψαξω αυριο.

ομως καποιος απο το φορουμ μπορει να ξερει περισσοτερα για το θεμα.

Δημοσ.

Το κάνουν σε περίπτωση λάθους /έλεγχο ταμείου , παλιά έπαιρναν όλο τον αριθμό,έβαζαν στο ταμειακο όλη την κάρτα από τον καρτοαναγνωστβ αλλά είναι παράνομο . Μην ανησυχείς δεν είναι κάτι 

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, aGka8l είπε

Το κάνουν σε περίπτωση λάθους /έλεγχο ταμείου , παλιά έπαιρναν όλο τον αριθμό,έβαζαν στο ταμειακο όλη την κάρτα από τον καρτοαναγνωστβ αλλά είναι παράνομο . Μην ανησυχείς δεν είναι κάτι 

αρνηθηκα να την εκτελεσουν....απλα πρωτη φορα το συναντω. προφανως και ειναι παρανομο. το τερματικο πρεπει να επικοινωνει μονο με την τραπεζα, μου κανει εντυπωση που το επιτρεπουν.

Δημοσ.

Και γιατί δεν πληρώνεις μέσω ιντερνετ με την κάρτα σου? Αφού αυτή χρησιμοποιείς και για τη φυσική σου πληρωμή και γλιτώνεις την ταλαιπωρία να πηγαίνεις στο κατάστημα και να σου ζητανε τα στοιχεία της κάρτας σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...