Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω θελω να βγαλω πιστωτικη ειμαι ανεργη αλλα ο συζυγος εργαζεται και κανουμε μαζι φορολογικη με ετησιο εισοδημα 9500€.γινεται να μου εκδοθει καρτα αν παω το εκκαθαριστικο?

Δημοσ.

Θα βγάλει ο σύζυγός σου μία και εσύ θα βγάλεις μία σαν πρόσθετο μέλος

Εσυ πιστεύω είναι αδύνατο να βγάλεις πιστωτική κάρτα.

Δημοσ.

με κοινη δηλωση 9500 δυσκολο να βγαλει ο οποιοσδηποτε απο τους 2 πιστωτικη. Ο συζυγος ισως, αλλα λιγες πιθανοτητες, και οπως προειπαν να σου βγαλει προσθετη, εσυ ψιλοαδυνατο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, zeta_34 είπε

Καλημερα .ουτε δανειο 1000€?η εστω 500.

Πιθανο αλλα μονο ο συζυγος σου για τοσο μικρο ποσο .Να ρωτήσεις για εξοδα φακελου .Μεικες φορες είναι πολλα εως και 200 ευρω .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, fredd0 είπε

με κοινη δηλωση 9500 δυσκολο να βγαλει ο οποιοσδηποτε απο τους 2 πιστωτικη. Ο συζυγος ισως, αλλα λιγες πιθανοτητες, και οπως προειπαν να σου βγαλει προσθετη, εσυ ψιλοαδυνατο.

γνωρίζω ατομα απο τον κύκλο μου, που με δήλωση γυρω στα 10.000 -οχι κοινή όμως-, που όχι απλα μπορουν να βγάλουν πιστωτική, αλλα επικοινώνησε μαζί τους η ίδια η τράπεζα για να το προτείνει...

Επεξ/σία από kon1to
Δημοσ.

μαλιστα..θα προχωρουσα σε ενεχειροδανειστηριο αλλα δεν θελω..ψιλοφοβαμαι..πως αλλιως μπορω να δανειστω ξερει κανεις καποιον φορεα η κατι τετοιο?

Δημοσ.

Me 9500 ευρώ κοινό εισόδημα, ακόμα και να βγάλει η τράπεζα πιστωτική κάρτα στον σύζυγο σου, το πιστωτικό όριο δεν νομίζω να είναι πάνω από 300€.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, zeta_34 είπε

Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω θελω να βγαλω πιστωτικη ειμαι ανεργη αλλα ο συζυγος εργαζεται και κανουμε μαζι φορολογικη με ετησιο εισοδημα 9500€.γινεται να μου εκδοθει καρτα αν παω το εκκαθαριστικο?

Εσυ αποκλειεται (μονο προσθετη ), καντε αιτηση online στην alpha. Εκανα περυσι και μια χαρα μου εγκριθηκε και με εισοδημα καπου 9000.Ισως βοηθαει και αν υπαρχει κ καποιο ακινητο στην κατοχη σας.

34 λεπτά πριν, acomaedo είπε

Me 9500 ευρώ κοινό εισόδημα, ακόμα και να βγάλει η τράπεζα πιστωτική κάρτα στον σύζυγο σου, το πιστωτικό όριο δεν νομίζω να είναι πάνω από 300€.

1500 εχω στην alpha mastercard.

Δημοσ.

απ οτι καταλαβαινω απο τα συμφραζόμενα, πιστωτική δεν είναι αυτό που χρειάζεσαι, οπότε καλύτερα να μην μπλέξεις...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, chsam είπε

Εσυ αποκλειεται (μονο προσθετη ), καντε αιτηση online στην alpha. Εκανα περυσι και μια χαρα μου εγκριθηκε και με εισοδημα καπου 9000.Ισως βοηθαει και αν υπαρχει κ καποιο ακινητο στην κατοχη σας.

1500 εχω στην alpha mastercard.

α) Πότε την έβγαλες;

β) Το εισόδημα είναι ατομικό ή κοινό;

γ) Είναι από μισθωτές υπηρεσίες ή πληρωμές δημοσίου;

δ) Ακίνητο υπάρχει;

ε) Υπάρχουν καταθέσεις σου στην τράπεζα

Δεν χρειάζεται να απαντήσεις, αυτά (g-ε) είναι που ρωτάνε σήμερα στις τράπεζες για να δώσουν κάρτα.

Δημοσ.

γιατι βρε παιδια δεν σχολιαζει κανενας την ενεχειριαση???ειναι κατι που δεν ξερω??κατι που δεν πρεπει να λεω??? :)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zeta_34 είπε

γιατι βρε παιδια δεν σχολιαζει κανενας την ενεχειριαση???ειναι κατι που δεν ξερω??κατι που δεν πρεπει να λεω??? :)

Προφανώς για να μην σου απαντάμε ....δεν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...