Προς το περιεχόμενο

Powerbanks@ Leroy Merlin 5&6€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η δικιά μου ήταν [ η 10.400] τελείως αφόρτιστη. Τώρα βέβαια δείχνει να φορτίζει .. αλλά τελείως άδεια στο κουτί  ?    σε σας τι έπαιζε ?

Επεξ/σία από georgebi1
  • Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, georgebi1 είπε

Η δικιά μου ήταν [ η 10.400] τελείως αφόρτιστη. Τώρα βέβαια δείχνει να φορτίζει .. αλλά τελείως άδεια στο κουτί  ?    σε σας τι έπαιζε ?

Της δικιάς μου ήταν αναμμένα 3 λαμπάκια (50-75%)

Επεξ/σία από Johndos
  • Like 1
Δημοσ.

Θεσσαλονίκη επειδή ρώτησαν κάποιοι φίλοι, πέρασα πριν καμιά ώρα και είπαν πως από την προσφορά δεν έχει μείνει κανένα powerbank

Δημοσ.

Τώρα είδα τα μηνύματα  για το κατάστημα στην Πειραιώς .Την ίδια ώρα βρισκόταν συγγενής μου στο κατάστημα  για να αγοράσει το 10αρι και οι υπάλληλοι του είπαν πως δεν υπάρχει οπότε και πήρε το 6αρι. 

Προφανώς τα μικρά δεν φεύγουν και τόσο εύκολα με αυτή τη διαφορά τιμης ή οι υπάλληλοι  δεν ξέρουν τι τους γίνεται 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, georgebi1 είπε

3 λαμπάκια αναμένα στο δικό μου 10.400mAh, δηλαδή κάπου ανάμεσα σε 50-75% όπως είπε και πιό πάνω ο Johndos. Απόσο ξέρω το βέλτιστο ποστοστό φόρτισης για μακροχρόνιο storage μπαταριών είναι γύρω στο 35-45%.

50 λεπτά πριν, johnnycer είπε

Παιδια βγαζει η θυρα του 2Α εστω;
Για "quick" charge

Η πρώτη θύρα γράφει οτι βγάζει 1A, και η δεύτερη 2.4Α. Βέβαια στο total output γράφει "3.1A Max", άρα αμα τις χρησιμοποιείς και τις δύο ταυτόχρονα θα πέφτουν τα αμπέρ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν πάει κανείς σήμερα από Αθήνα και μπορεί ας πάρει ένα επιπλέον

Άκυρο βρήκα να στείλω άτομο αλλά αν πήρε κάποιος για μένα εννοείται θα το πάρω 

Επεξ/σία από Captain Nemo
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Alxnks είπε

Ξέρουμε αν στο κατάστημα στην Πειραιώς τελικά έχει μείνει κάποιο από τα δύο;

Ας μου απαντήσω...ναι είχε πολλά και από τα δύο, για οποιον θέλει να πάει.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Έχει άφθονα 6αρια 

10αρια όχι πλέον.

10ρια μέχρι πριν μισή ώρα είχε πάνω από 60 κομμάτια...δεν νομίζω να έφυγαν τόσο γρήγορα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...