laxanoulis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Γρήγορη ερώτηση. Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος αυτήν την υπηρεσία και αν ναι, υπάρχει πιθανότητα να σου αρνηθούν να σου αγοράσουν κάποιο game? Έχω κάποια games που δεν πιάνουν μία εδώ στις αγγελίες ενώ στο public φαίνεται ότι θα βγάλω παραπάνω χρήματα, τα games είναι για ps4 αλλά είναι 3-4 ετών.
marmagia Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Ναι θα μπορούσαν να σου αρνηθούν. Αλλά και πάλι η μέση τιμή που δίνουν για παιχνίδι ps3 για παράδειγμα είναι 2,5-3€
laxanoulis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, marmagia είπε Ναι θα μπορούσαν να σου αρνηθούν. Αλλά και πάλι η μέση τιμή που δίνουν για παιχνίδι ps3 για παράδειγμα είναι 2,5-3€ Μιλάω για ps4 games, όπως είπα και πάνω, αλλά το θέμα ειναι ότι τα games που θέλω να δωσω/πουλήσω είναι στο calculator τους. Βρίσκω τιμές δηλαδή.
Thesoundmakergr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, laxanoulis είπε υπάρχει πιθανότητα να σου αρνηθούν να σου αγοράσουν κάποιο game Υπάρχει εαν δεν ειναι σε καλή κατάσταση ή αν λείπει κάποιο εγχειρίδιο.
laxanoulis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 42 λεπτά πριν, Thesoundmakergr είπε Υπάρχει εαν δεν ειναι σε καλή κατάσταση ή αν λείπει κάποιο εγχειρίδιο. Άρα αν είναι όλα κομπλέ τότε στο παίρνουν. Τέλεια.
Comic maniak Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Ναι, θα σου δωσουν 5-7€ και θα το πουλησουν 20. Δεν αξιζει, βαλε τα στο ebay.
aggelos87 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Υπο προυποθεσεις αξιζει. Πχ οταν αγοραζεις ολοκαινουργιο παιχνιδι το τελειωσεις και το πουλησεις γρηγορα εκει μπορει να παρεις καλυτερη τιμη απ οτι στις αγγελιες (τσεκαρισμενο με spiderman και far cry) Επισης οταν ειναι παλιο με μηδενικο ενδιαφερον παλι μπορει να βγεις 1-2 ευρω κερδισμενος αλλα αυτο ειναι λιγο πιο σπανιο. Οι συγκρισεις που εκανα αφορουν τις τιμες που εδινε το calculator τους vs τις τιμες ζητησης και πωλησης αγγελιων που εβλεπα στο ινσομνια την ιδια χρονική στιγμη. Ebay θεωρω πως για παλια παιχνιδια δεν αξιζει γιατι μπλεκεις με μεταφορικα, προμηθειες σε ebay και paypal, αναμονη μεχρι μεχρι να παρεις τα λεφτα και ολα αυτα γιατι; Για 2-3 ευρω παραπανω και αν; Ουσιαστικο ελεγχο στα δισκακια δεν μου εκαναν ποτε. Τα ειχα ομως ετσι και αλλιως σε αριστη κατασταση Το μονο κακο που δεν σου δινουν μετρητα αλλα πιστωτικο για αγορες στο καταστημα τους Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από aggelos87 2
laxanoulis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 42 λεπτά πριν, aggelos87 είπε Υπο προυποθεσεις αξιζει. Πχ οταν αγοραζεις ολοκαινουργιο παιχνιδι το τελειωσεις και το πουλησεις γρηγορα εκει μπορει να παρεις καλυτερη τιμη απ οτι στις αγγελιες (τσεκαρισμενο με spiderman και far cry) Επισης οταν ειναι παλιο με μηδενικο ενδιαφερον παλι μπορει να βγεις 1-2 ευρω κερδισμενος αλλα αυτο ειναι λιγο πιο σπανιο. Οι συγκρισεις που εκανα αφορουν τις τιμες που εδινε το calculator τους vs τις τιμες ζητησης και πωλησης αγγελιων που εβλεπα στο ινσομνια την ιδια χρονική στιγμη. Ebay θεωρω πως για παλια παιχνιδια δεν αξιζει γιατι μπλεκεις με μεταφορικα, προμηθειες σε ebay και paypal, αναμονη μεχρι μεχρι να παρεις τα λεφτα και ολα αυτα γιατι; Για 2-3 ευρω παραπανω και αν; Ουσιαστικο ελεγχο στα δισκακια δεν μου εκαναν ποτε. Τα ειχα ομως ετσι και αλλιως σε αριστη κατασταση Το μονο κακο που δεν σου δινουν μετρητα αλλα πιστωτικο για αγορες στο καταστημα τους Ωραία ανάλυση φίλε. Τα παιχνίδια που έχω είναι σε άριστη κατάσταση αλλά είναι παλιά. Στο insomnia δεν πιάνουν μία και στο public παίζει να πάρω ένα 15αρι-16αρι. Επίσης έτσι κι αλλιώς δεν παίζει να τα ξαναπαίξω όπως επίσης έχω στο μυαλό μου να αγοράσω ένα νέο game από εκει. Άρα θα γλιτώσω κάποια χρήματα με τη διαφορά.
aggelos87 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Εχε υπ οψιν σου πως το public όπως και όλα τα μεγάλα καταστήματα είναι πιο ακριβά απ το μέσο σκρουτζομάγαζο, οπότε αν δεν βρεις παιχνίδι να αγοράσεις σε πραγματική προσφορά στο τέλος μπορεί να βγεις λίγο χαμένος 2
zio10 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μπορείς να πάρεις άλλα μεταχειρισμένα γιατί στα καινούργια είναι λίγο ακριβά τα public. Επίσης, αν θυμάμαι καλά μπορείς να πάρεις οτιδήποτε από το κατάστημα και όχι μόνο παιχνίδια (παλιά μπορούσες να πάρεις μόνο παιχνίδια). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα